Puhelimen osto, maksu puolet heti ja loput maksuaikasopimuksella

Voiko puhelimen ostaa niin, että maksaa puolet suoraan ja puolet ottaa maksuaikasopimuksella?
Anni

Kommentit

• Hei! Tämä ei ikävä kyllä ole mahdollista.

Käytännössä toki jos samalla laskulla ei ole muita laskutettavia palveluita, voi ensimmäisellä laskulla maksaa suuremman summan, ja tämä summa kuittaa sitten vain laskuja niin kauan, kuin summaa on ennakkona. Tällöin saat aina kuukausittain nolla -summalla laskun, kunnes koko ennakkoon maksettu suurempi summa on käytetty laskutukseen.Tulee huomioida kuitenkin, että jos laskulla on muitakin palveluita, niin ennakkoon maksettu summa kuittaa kokolaskua, ei vain laitteen osuutta.