Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

Puhelimen päivitysongelma

Hei, puhelimeni ei päivity, olen toistanut päivitykseen tarvittavat tiedot moneen kertaan, saanut koodit ym. Käytössäni on 2 sähköpostitiliä, gmail.com sekä hotmail.com (outlook.com). päivitykset ilmoittavat että Microsoft tilissäni ilmeni ongelma?

Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.