Puhelimen palautus

Hei, ostin alle viikko sitten s9 puhelimen teidän etämyynnistä ja 2kpl määräaikaisia liittymiä 12kk, puhelimen halusin kertamaksulla, nyt puhelin osoittautui minulle sopimattomaksi kun siinä ei ole sisään rakennettua radiota, olen käyttänyt puhelinta vai todetakseni ettei se ole hyvä minulle, siinä on suojamuovit ym . vielä paikoillaan, onko näin että 14 vrk palautusoikeus ei ole voimassa  kun olen käyttänyt sim korttini sen sisällä?Etämyyjä vielä totesi että on palautusoikeus jos puhelin on jälleen myytävässä kunnossa, kuinka moni tietää että ei ole jälleen myyntikunnossa jos työnnät sim kortin sisään ? Liittymät nyt ainakin voin perua  jos ei puhelinta?
jari göös Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Jari!

Ikävä kyllä laitteeseen voi vain tutustua pintapuolisesti palautusoikeutta menettämättä. Puhelimen käyttöönottona pidetään mm. SIM -kortin asettamista päätelaitteeseen.

Peruutusohjeet löytyvät saamasi tilausvahvistuksen lopusta
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Pystynkö palauttamaan iphone8 on keretty ottaa jo käyttöön mutta on virheettömässä kunnossa olisin halunnut vaihtaa sen iphone8+
    Topi Rahikainen
  • Hei Topi!

Kuten yllä on mainittu, mikäli puhelin on otettu käyttöön niin palautusoikeutta ei ikävä kyllä enää ole.