Puhelimen palautus

Pystyykö äskettäin ostettua puhelinta palauttamaan takaisin myymälään? Puhelin ei vastannut ominaisuuksilta täysin odotuksia.

Kommentit

• Hei Elina!

Jos puhelin on hankittu liikkeestä, ei palauttaminen ole valitettavasti mahdollista. Vain etämyynnin tilauksilla on lain vaatima 14 vuorokauden peruutusoikeus mutta tällöinkin laitteeseen saa tutustua pintapuolisesti.

Laite on kuitenkin omaisuuttasi, joten voit myös tuon toki myydä eteenpäin jos puhelimessa vain ominaisuudet eivät ole mieleen
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Siis saako sen paketin sinettiä avata jos on tilanut netistä?
  • Hei Jonathan!

Jos pakkauksen sinetti on rikkottu niin laitetta ei voi välttämättä enää palauttaa.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Hei, mitä voinko palauttaa myymälästä ostamani puhelimet? Ostin kaksi puhelinta hinta 179€ / kpl ja nyt myytte puhelinta 129€ / kpl.
  • Hei Janne,

Jos puhelimet on hankittu liikkeestä, ei palauttaminen ole valitettavasti mahdollista.
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Onnistuuko hintahyvitys?
  • Hei ostin puhelimen perjantaina, mutta nyt ostos kaduttaa, voiko avaamattoman puhelimen palauttaa?
    T. Kirsi
  • Hei Kirsi!

Lähtkökohtaisesti myymälästä hankittua puhelinta ei ole mahdollista palauttaa, vaan ostopäätös on sitova. Kun kyseessä on avaamaton paketti, voit kuitenkin halutessasi yrittää keskustella ja sopia kyseisessä liikkeessä, josko puhelimen palauttaminen tai esimerkiksi vaihto toiseen malliin onnistuisi. Tämän onnistumista emme kuitenkaan pysty lupaamaan.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Onnistuuko puhelimen palautus siinä vaiheessa ku sitå saa viikoittain käyttää huollossa? Tai vaihtaa saman hintaisee toiseen
  • Hei Jere!

Mikäli puhelinta on jouduttu huoltamaan saman vian vuoksi useampaan kertaan, voit osana reklamaatioprosessia vaatia laitteen vaihtamista tai kaupan purkamista. Ratkaisut näihin katsotaan kuitenkin aina tapauskohtaisesti yhdessä laitevalmistajan kanssa.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Ostin 2 päivää sitten myymälästä Samsung Galaxy j3 (2017) ja tässä etukamera muuttuu ajoittain oranssiksi ja säteileväksi voinko palauttaa puhelimen ja vaihtaa sen honor 8 liteen niin että maksan välissä olevan summan joka on noin 30€
  • Hei Nea!

Puhelimen vaihtaminen toiseen ei ikävä kyllä ole mahdollista, mutta se kannattaa tosiaan toimittaa DNA Kauppaan josta se voidaan lähettää huoltoon.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Minulle sanottiin kun ostin tämän puhelimen (Samsung Galaxy j3) että tässä on tosi tarkka etukamera tarkempi kuin honor 8 litessä kotona katsoin ja kamera on todella sumea ja epätarkka tunnen itseni todella huijatuksi
  • Tässä tapauksessa vaikuttaa, että puhelimen kamerassa on luultavasti jotakin vikaa joten kannattaa käydä näyttämässä laitetta liikkeessä.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Ostin eilen puhelimen, mutta sain väärän värisen puhelimen - saako sen käydä liikkeessä vaihtamassa?
  • Hei Essi!

Mikäli puhelin on ostettu DNA Kaupasta, käy kyseisessä myymälässä paikan päällä selvittämässä, onko puhelin mahdollista vaihtaa toisen väriseen.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Tilasin ja ostin puhelimen dna kaupasta mutta palautin sen 14päivän sisällä en avannut kännykän pakettia. Miten nopeasti rahat palautuvat tilille?
  • Hei!

Rahapalautus tehdään noin kahden viikon kuluessa siitä, kun tuote on palautunut DNA:lle.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Mitä teen kun dna:lta ostettu puhelimeni heittelee ulos sovelluksista, eikä avaa näppäimistöä välillä ollenkaan? Takuutakin on vielä 1,5 vuotta jäljellä, että ei ole mikään kovin vanha puhelin tai malli.
  • Jos puhelimen uudelleenkäynnistyksestä ei ole apua, vaan puhelin jatkaa temppuilua, kannattaa se toimittaa huoltoon. Tämä onnistuu lähimmän DNA Kauppasi kautta.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Moikka. Ostin tossa note 8 puhelimeeni panssari lasin. Kosketus näyttöä pitää painaa todella kovaa jotta jotain tapahtuu ja edgen kohdista ei toimi kun pitää. Voinko palauttaa tai muuttaa eri tuotteeseen?
  • Hei Robert!

Toimiiko näyttö paremmin ilman tuota panssarilasia vai esiintyykö sama ongelma myös paljaan lasin kanssa? Jos ongelma on näytönsuojalasissa, korjaantuu tämä lasin poistamalla tai vaihtamalla. Jos taas kosketusnäytön toimivuudessa on ongelmaa, tulee tätä selvittää tarvittaessa huollossa. Puhelimen palauttaminen ja kaupan peruminen tämän perusteella ei ole mahdollista.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Puhelin on uusi ja ei ole mitään vikaa ilman suojaa. Tämä panssarilasi on todellinen farssi ostos kun heikontui näin paljon. Tällä puhelimella on mahdotonta kirjottaa kun ei tunnista kosketusta. Voinko palauttaa tämän kun en ole tyytyväinen? Kuitit löytyy..
  • Jo käyttöönotetun lisätarvikkeen palauttaminen ja kaupan peruminen ei ole mahdollista. Jos kyseessä on esimerkiksi viallinen tuote, voit toki selvittää asiaa paikan päällä kyseisessä myymälässä, josta olet tämän ostanut.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Moikka! Multa hajos honor 8 puhelin ja ostettiin mulle mate 10 lite huawein mallistosta. DNA liikkeessä mulle lupailtii yhtä hyvää kameraa kuin edellisessä puhelimessa mutta se on kellertävä eikä tarkenna yhtään hyvin+ kuva on sumeahko! Tunnen oloni petetyksi ku kummiski vasta ekaa päivää käytössä ja myyjät lupaili hyviä kamera ominaisuuksia... Luvattiin myös yhtä hyvää akunkestoa kuin edellisessä puhelimessa, mutta tässä on huonompi ja tyhjenee jo puolessa päivässä vaikka ekoja kertoja käytössä!:( Onko mahdollista saada enää rahoja takaisin, tuntuu vähän epäreilulta...
  • Hei, Minä ostin Huawei p smartin joka maksoi 250€... Nyt kun olen käyttänyt tätä jo jonkin aikaa huomasin, että tämä ei ole yhtään hyvä puhelin jos katsoo tuota hintaa. Tässä puhelimessa on monia näyttö ongelmia ja nyt minua harmittaa kun käytin parin vuoden viikko rahat tuohon puhelimeen ja se ei edes toimi kunnolla... Näyttö ongelmia ovat esim: kun näytön laittaa himmeämmälle niin näyttö menee pätkivästi himmeämmälle ja se on ärsyttävää ja nyt vähän aikaa sitten huomasin kosketusnäyttö ongelmia, että näyttö ei ota aina kosketusta... Haluaisin vaihtaa puhelimen eri puhelimeen DNA liikkeessä niin onko tämä mahdollista?
  • Hei Max! Valitettavasti puhelimen vaihtaminen toiseen malliin ei ole mahdollista, mutta jos puhelimessa on vikaa niin näiden huolto onnistuu DNA Kaupan kautta.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Olisiko puhelimeni huolto ilmainen jos on vielä takuuta jäljellä?
    On tämä maapallo kyllä huono paikka kun kaikki haluavat saada vaan rahaa ja sen takia kuluttajat joutuvat kärsimään huonoilla ostoksilla ja kalliilla hinnoilla!
  • Valitettavasti emme voi takuuseen tai huoltoon liittyviin asioihin ottaa asiakaspalvelussa tarkemmin kantaa. Jos vika kuitenkin menee takuun piiriin niin silloin huolto on tietenkin maksuton. Mahdollisiin kysymyksiin osataan vastata DNA Kaupassa tarkemmin.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Mä ostin pari päivää sitten p20 liten ja aivan paska puhelin jumittaa melkeen joka sovelluksessa. Pitäähän teidän ottaa puhelin vastaan ja purkaa osto sopimus  te lupailette puhelimista vaikka mitä mut paskaa jauhaatte että haisee.
  • Hei
    Kävis ostamassa puhelimen dna liikkeestää toissapäivänä ja sanoin myyjälle että tärkein ominaisuus on että puhelimessa on nfc tuki. Myyjä sanoi että kyllä kyseisessä puhelimesssa on koska niin uusi malli. Kotona huomasin että mallissa ei ole nfc tukea. Onko mun millään mahdollista saada vaihdettua puhelinta koska luotin myyjään että osaisin myydä puhelimen niillä tarpeilla millä haluan mutta ei osannut
  • Jos olet ostanut jonkin tuotteen tietyn ominaisuuden vuoksi eikä tätä ominaisuutta olekaan, kannattaa asiasta olla yhteydessä liikkeeseen joka puhelimen on myynytkin. Lähtökohtaisesti käyttöönotettua laitetta ei kuitenkaan ole mahdollista palauttaa ja liikkeessä on ollut aikaa tutustua laitteen ominaisuuksiin ennen ostopäätöksen tekemistä
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Hei
    Miten palautan puhelinmyyntinä tapahtuneen puhelimen oston en ole avannut puhelimen pakettia
  • Puhelimen palautusohjeen löydät osoitteesta https://www.dna.fi/verkkokauppaostamisen-tuki#tilauksen-peruminen kohdasta "Laitteen palauttaminen"
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Moi.En voi poistaa PIN-koodia puhelimesta. Voinko palauttaa sen tai se voidaan korjata?
  • Hei Zanna!

Mikäli kyse on liittymän PIN-koodista, niin kun näppäilet sen kolme kertaa väärin kysyy puhelin PUK-koodia. Tämän jälkeen pääset syöttämään uuden PIN-koodin.

Mikäli tarkoitit puhelimen omaa näytön suojakoodia, niin kannattaa tutustua laitteen valmistajan ohjeisiin jossa on neuvottu kuinka toimia tilanteessa.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Voiko kaupasta ostetun puhelimen palauttaa tai vaihtaa, jos ostajana on ollut kohta 80-vuotias ikäihminen, jolle lipevä myyjä provikat mielessä on myynyt 500 euron arvoisen älyluurin, joka on aivan liian vaikeaselkoinen tämän ikäiselle käyttäjälle. Sinetti on avattu koska samainen kauppias oli asentanut puhelimeen jotain turhaa appia, sun muuta, vissiin ihan varmistaakseen ettei luuria voi sääntöjen puitteissa palauttaa. Mutta selkeää ikäihmisen huijausta ja hyväksikäyttöä kun ilmassa on selkeästi, niin veikkaat, että tuollaista PR:ää ette kaipaa lisää?
    Kiitos.

• Hei Arska,

Kaikki puhelinten palautus- ja vaihtopyynnöt käsitellään DNA Kaupassa.
    Olisithan siis joko yhteydessä DNA Kaupan asiakaspalveluun numerossa 044 033 8000 tai käy paikan päällä kaupassa josta laite ostettiin.
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Ostin kaksi viikkoa sitten iphone 8 puhelimen myymälästä ja siinä on uudesta asti ollut sellainen vika,että henkilö jonka kanssa puhun,ei meinaa kuulla ääntäni.Tämä vika on todettu Apple tuen kanssa sekä teidän asiakaspalvelun kanssa.Vaihdatteko puhelimeni uuteen vai pitääkö se lähettää huoltoon mahdollisesti viikoiksi,jolloin olen ilman puhelinta,mikä ei taas tule kysymykseen ollenkaan.Puhelin on siis hyvin tarkka,missä kohtaa sitä pidän puhuessani.Minulla on kaikki palvelut teidän kautta,kuten laajakaista,tv-maksukanavat,reititin,puhelin,puhelinliittymä...
    Petri Nummela
  • Hei, puhelin vaatii huoltoa, mikäli siinä on vikaa. DNA Kauppa vastaa huoltoon liittyvistä asioista, joten piipahdathan siellä paikan päällä.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Hei. Ostin Oneplus 6T puhelimen äskettäin ja puhelin ei vastannut ominaisuuksia mitä toivoin. Ostin sen myymälästä. 2pv sitten

Eemeli Korhonen
  • Hei,
    tilasin netistä itselleni uuden puhelimen, mutta en ole vielä varma haluanko pitää sen. Saako tuotteeseen tutustua pintapuolisesti kotona? Tarkennuksena vielä, että tarkoitus olisi ottaa puhelin pakkauksestaan, jotta tuntisin miltä se tuntuu kädessä sekä lukea mahdolliset käyttöohjeet läpi. Muoveja en aikonut poistaa puhelimesta enkä virtaa laittaa päälle laitteeseen.

Onnistuuko laitteen palautus tämän jälkeen?
    Marianne
  • Moi Marianne,

Sinulla on mahdollisuus palauttaa etämyynnistä tilattu laite 14 vuorokauden peruutusoikeudella, mikäli laite on jälleenmyyntikelpoinen.

Matkapuhelimen käyttöönottona pidetään esimerkiksi virran kytkemistä laitteeseen, laitteen tai sen näytön suojakalvon poistamista, akun lataamista tai SIM-kortin asettamista päätelaitteeseen ja päätelaitteen käyttöä.

DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Moi, ostin puhelimen dna kaupasta joka on käynyt kaksi kertaa huollossa eikä mitään löydy vaikka puhelimessa on tosiaan vikaa. Voiko kaupan purku olla millään mahdollista?
    Kasperi
  • Hei Kasperi, tämä on asia josta sinun tarvitsee olla yhteydessä suoraan asiakaspalveluun p.044 144 044 mahdollisen vian selvittämiseksi
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Hei, tilasin laitteen DNA:n nettikaupasta. Tuotteelle ei luvattu toimitusaikaa joten peruin tilauksen sähköpostilla vapaamuotoisesti. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että tuote on lähetetty minulle kaikesta huolimatta, tämä tapahtui saman päivän sisällä. Eli laite on matkalla minulle postin kautta.
    Kuinka palautuksen kanssa voi toimia, voinko jättää paketin vain hakematta postista vai kuinka toimia?
    Tomi
  • Hei Tomi!

Paketti palautuu automaattisesti meille, mikäli jätät sen noutamatta. Halutessasi voit nopeuttaa palautusprosessia vastaanottamalla paketin ja lähettämällä sen takaisin meille näitä ohjeita noudattaen.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Moi,

Ostin 15h sitten Tammiston myymälästä Sony XZ3 puhelimen. Kotona käyttöönottaessa puhelimen näytössä välähti muutama värijuova. Nyt juovia vilkkuu jatkuvasti ja käyttö on mahdotonta ilman hulluksi tulemista. Kai tämän pystyy vaihtamaan myymälässä? Naurettavaa jos 15h aikaa ostosta ja puhelin pitää lähettää huoltoon.
    Jyri
  • Riippuu laitevalmistajasta mikä heidän RMA käytäntönsä on, toimenpide on kuitenkin tilanteesta riippumatta sama, eli laite tarvitsee tuoda DNA Kauppaan nähtäväksi.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Hei!

Sain uuden puhelimen tänään (IPhone xr) aukaisin sen ja olen kirjautunut Apple ID:lläni sisään jne mutta tässä esimerkiksi snapchatissa kuvaa kamera aivan liian läheltä ja koska olen kuvaaja ja käytän snapchatin kameraa, mietin olisiko puhelinta vielä mahdollista palauttaa tai esimerkiksi vaihtaa one plus 6? Vaikkakin hintaero xr ja one plus 6 on aika iso.
    Just se
  • Ostettiin doro 8035 puhelin DNA liikkeestä ja hinta oli puhelimessa 219 euroa
    sitten kun maksettiin huomasin kotona olikin 229 eiroa kuulemma hinta voi vaihdella päivittäin en ymmärrä tätä.?
    mikko
  • Ostin panssarilasin ja myyjä asensi sen Xiaomi Mi 8 puhelimeeni. Kotona huomasin, että panssarilasi ei täytä lovea kokonaan. Mitä minun pitäisi tehdä? Myyjä otti panssarilasin hyllystä puhelimeeni.
    Markus
  • Hei Markus!

Kaikki panssarilasit eivät välttämättä tule esim. näyttöloven tai etukameran eteen. Toki jos lasi on vinoon asennettu tai muuten puutteellinen, niin siinä tapauksessa kannattaa käydä pyörähtämässä liikkeessä uudelleen.
    DNA Ilkka palveluneuvoja

• Ostamani puhelin on viallinen ja myymäläsdä ovat yrittäneet korjata ja huoltoon lähetyksen jälkeenkään vika ei korjaannu, olenhan oikeutettu saamaan uuden vastaavan puhelimen tilalle? Nuori myyjä ei tahdo vaihtaa vaan vähättelee ongelmaa.
    Mika
  • Hei, harmi kuulla että ostamassasi puhelimessa on vikaa. DNA Kauppa hoitaa kaikki huoltoon ja laitevaihtoihin liittyvät asiat, näin etänä emme valitettavasti voi antaa minkäänlaisia huoltoarvioita, nämä tulee hoitaa aina DNA Kaupassa.
    Normaalisti jos puhelin ei tule kuntoon muutamankaan huollon jälkeen, voit vaatia laitteen vaihtoa.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Voinko palauttaa kuulokkeet joita on käytetty vähän
    Mire
  • Palautusohjeet ovat samat tuotteen tyypistä riippumatta ja nämä riippuvat onko kyse etämyynnistä tai liikkeestä hankitusta laitteesta. Etämyynnin tilauksilla tilausvahvistuksen lopussa olevassa peruutuslomakkeessa on tarkemmat ohjeet
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Hei,

Pohdin äsken DNA- liikkeessä kahden puhelimen välillä ja nyt ostoksen jälkeen mietin, että valtsin sittenkin väärin mallin. Äsken ostettu puhelin on käyttämätön ja paketeissaan, voiko sen käydä liikkeessä vaihtamassa toiseen malliin ?
    Sanni
  • Hei Sanni!

Jos et ole edes avannut myyntipakkausta niin palautuksen ja vaihdon pitäisi kyllä onnistua ongelmitta, asian saat varmistettua DNA Kaupasta paikan päällä.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Ostin puhelimen jossa kamera ei vastaa odotuksia. Kaupassa en edes päässyt kokeilemaan tuotetta kun puhelinta ei ollu kokeiltavissa. Puhelin on lg q7 ja myynti videossaki kaikki näytti hyvälle mutta sitä tämä ei ole. Jos mitenkään on mahdollista niin voiko tätä vaihtaa olen ostanut tämän laitteen oulun Limingantullin pisteeltä. Puhelin on suoraan sanottuna vuosi sadan huijjaus. Puhelin on ollu jo nyt tuli kuuma. Onko tää puhelin vain rikki vai miks tää ei kunnolla toimi.puhelin kuumeni heti kun avasin.kamera on täyttä syöpää.
    Eetu
  • Hei Eetu!

No voihan harmi! Ikävä kuulla, että puhelin ei ole miellyttänyt. Aivan kaikkia puhelinmalleja ei valitettavasti liikkeissä ole esillä. Mikäli puhelin on otettu käyttöön, niin ikävä kyllä sitä ei ole mahdollista enää palauttaa. Tottakai jos puhelimessa on vikaa, niin kannattaa se viedä lähimpään DNA Kauppaan josta se saadaan toimitettua huoltoon. Löydät lähimmän liikkeen täältä.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Ostin viikko sitten redistä Redmi 5 plus 13.4.19 puhelimen aloin kotona tutkimaan netistä ominaisuuksia en ollut yhtään tyytyväinen tunnin päästä menin takaisin yritin vaihtaa toiseen merkkiin paketti oli arvaamaton myyjä avasi paketin ja repäisi suojamuovin kännykän lasista ja sanoi vaihto ei onnistu kuitissa lukee vissiin nimi Olsen, tämä on teillä varmaan yleinen tapa
    Ensio Jauhiainen
  • Vain etämyynnissä  (nettikauppa) on 14 pv palautusoikeus. Liikkeestä ostettuja tuotteita ei yleensä voi palauttaa / vaihtaa ellei myyjä vapaaehtoisesti jousta.
    Veikko
  • Mikä oikeus myyjällä on alkaa repimään suojamuovia puhelimesta eihän se ole dna:n omaisuutta,ihme touhua niin ja avaamaan pakettia
    Ensio jauhiainen
  • Juu se repiminen on outoa , koska asiakas omistaa tuotteen. Liikkeestä ostetuilla tuotteilla ei ole vaihto-oikeutta eli vaihto on mahdollista vain myyjän suostumuksella , mutta velvollisuutta myyjällä ei ole.

Tässä yksittäistapauksessa myyjä on toiminut väärin , kun on omin lupinsa repinyt suojakalvon. Täällä julkisella foorumilla asia ei ratkea , vaan ota yhteyttä suoraan aspaan.

https://www.dna.fi/yhteystiedot​​​

Veikko
  • Dna möi puhelinta hintaan 248€ 2viikkoa takaperin, ostin. sama puhelin verkkokaupassa 199€. Vituttaa ja raskaasti, paska dna.
    Pekka Korhonen
  • Ostin puhelin eilen. Olen.avanut mutta en ole tyytyväinen. Onko.mahdolista vaihto tai palautus. Pitää paina monta kerta että tunnista mun sormin jälki.
    Inna Marinova
  • Hei Inna!

DNA Kaupasta ostettua puhelinta ei valitettavasti ole mahdollista palauttaa. Puhelimeen on mahdollista tutustua myymälässä ennen ostopäätöstä ja saat tarvittaessa myös apua DNA Kaupan myyjiltä, jos uusi puhelin ei tunnu toimivan kuten pitäisi.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Just myyjÄ sanoi että akku kestä pitkän.  Siis ei ole totta särki jälki ei pystyy kokeilla kaupassa.
    Inna Marinova
  • Ostin 6.6.2019 DNA kaupasta (Kaari) apple iphone xr 128gb ja kun avasin paketin takaosassa oli outo iso läikkä lasin alla ja laite kuumeni. Puhelin vietiin korjaukseen. Onko oikeus vaihtaa uuteen puhelimeen, onko tehdasvika?? Outoa. On iso pettymys ja huono "maine" kaikille...Apple:lle ja DNA:lle! Jopa tapauksessa haluaisin saada uuden puhelimen,  ei korjattuna uuden.. Tuntuu huijaukselta.
    Lyba Ivanova
  • Hei Lyba!

Pahoittelut ongelmista uuden puhelimen kanssa. Mikäli laite on toimitettu huoltoon, hoituu huolto yleensä nimenomaan laitevaihtona, eli saat tilalle toisen vastaavaan puhelimen. Huoltoa emme pysty tämän tarkemmin kommentoimaan täällä tukisivustolla, vaan huoltoa koskevat asiat käsitellään aina paikan päällä kyseisessä DNA Kaupassa.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Moi! Ostin eilen DNA liikkeestä puhelimen One plus 7 ja ennen ostoa, mietin pitkään, että ostsnko 7 vai 7pro ja päädyin sitten 7 ja nyt kun olen puhelinta jo vähän ehtinyt käyttää nii olen tullut toisiin ajatuksiin ja haluaisin sittenkin 7pro, onko puhelinta enää mitään mahdollisuutta palauttaa ja vaihtaa kalliimpaan malliin ja maksaa sen verran lisää, että 7pron hinta täyttyisi.

Juulia
  • Hei Juulia!

Päätöksen kaupan purkamisesta tekee tässä tapauksessa DNA Kauppa, joten käythän samassa liikkeessä selvittämässä asiaa. Jos laite on jo otettu käyttöön niin on mahdollista ettei sopimusta enää pureta.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Mielivaltaista pakkomyyntiä, kun puhelinta ei voi palauttaa, jos siihen ei ole tyytyväinen.
    Fahrenheit 451
  • Outoa on, että kivijalkakaupasta ostettuja laitteita ei voi DNAlla palauttaa ja purkaa kauppaa.
    Miten DNA perustelee tätä toimintatapaansa?
    Arja Hakala
  • Hmmmm...

Ei tämä ole vain DNA:n toimintatapa , vaan koskee kaikkia kivijalkakauppoja. Se 14 vrk palautusoikeus on lakisääteisesti määritelty koskemaan vain etämyyntiä.

Jos pakkausta ei ole avattu , niin kyllä myyjä mielestäni voisi palautuksen hyväksyä , mutta mitään lakisääteistä pakkoa ei siihen ole. Sen sijaan jos pakkaus on avattu , niin myyjällä ei ole velvollisuutta ottaa palautusta vastaan paitsi jos tuote on viallinen.
    Veikko
  • Kaupan purkuehdot täytyy myyjän kertoa selkeästi JO ostotilanteessa.

Muissa kaupoissa en ole kohdannut vastaavaa, ettei kivijalkakaupassa ostettua tuotetta voisi palauttaa / perua kauppaa.

Arja Hakala
  • @ Arja Hakala
    "Muissa kaupoissa en ole kohdannut vastaavaa, ettei kivijalkakaupassa ostettua tuotetta voisi palauttaa / perua kauppaa."

Mitään lakisääteistä velvoitetta kivijalkakaupoilla ei ole hyväksyä palautusta , vaan kyse on vapaaehtoisesta toiminnasta ja asiakaspalvelusta.

Kokemukseni mukaan ainakin kaikki puhelinoperaattorit toimivat samalla tavalla eli avattua pakettia ei hyväksytä tai ainakin myyjällä on oikeus periä arvonalennus.
    Veikko
  • Tilasin iphone xs osamaksulla keskiviikkona ja se ei ole vielä tullut niin voiko tuotteen palauttaa tai tehdä uusi sopimus toiseen puhelimen ? ja jos pystyy nii onko se siitä tilaamasta hetkestä vai silloin kun tuote on saapunut.
    bill
  • Hei Bill!

Tilauksen peruminen onnistuu vielä.Tarkemmat ohjeet löydät osoitteesta https://www.dna.fi/verkkokauppaostamisen-tuki#tilauksen-peruminen
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Kysymys: Mitä rahoitusyhtiötä DNA käyttää?
    Laama