Puhelimen palautus

Ostin maanantaina 30.11. tarjoushintaan S20 5G puhelimen ja se saapui perjantaina 4.12. Olen tutkinut puhelinta ja käyttänyt sitä nämä päivät, mutta siinä ei näy käytön jälkiä. Olen kuitenkin todella tyytymätön akun kestoon ja puhelimen lämpenemiseen. Onko tuote vielä mahdollista palauttaa/vaihtaa toiseen ilman kuluja?

Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.