Puhelimen sulkeminen (IMEI -sulku)

Moi. Ostin omalle nimelleni puhelimen velaksi. Annoin sen lahjaksi tyttöystävälleni. Ollaan erottu ja maksan puhelin lyhennystä joka kuukausi. Pystynkö sulkemaan koko puhelimen ettei sitä voi käyttää?

Kommentit

• Hei Tero!

Puhelinlaitteita ei ole mahdollista sulkea noin vain, vaan asia vaatii rikosilmoituksen tekemistä poliisille. Sulku tehdään mm. varkaustapauksissa ja vain rikosilmoitusta vastaan, rikosilmoituksessa tulee olla myös mainittu laitteen IMEI koodi.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Hei, jos on tehnyt rikosilmoituksen varastetusta puhelimesta ja on saanut postitse paperisen poliisin vahvistuksen niin mihin osoitteeseen DNA:lla tuo IMEI sulku ilmoitetaan? Uusi kännykkä ja sim jo hankittu (DNA:n liittymä) mutta haluamme osaltamme vaikeuttaa varastetun puhelimen jälleenmyyntiä.
  • Tuon voi lähettää sähköisesti osoitteeseen palvelu@dna.fi
    Voit siis ottaa vaikkapa kuvat ilmoituksesta, niin saat ne sähköiseen muotoon, jos skanneria ei ole saatavilla. :-)