SquareTraden irtisanominen

Hei!
Ostin viime kuun puolessavälissä uuden puhelimen ja sen mukana sain kuukauden ilmaista takuuaikaa. Nyt olisi siis tarkoitus perua se takuu, kun se tuntuu turhalta. Onglema on kuitenkin se, että en löydämistä se kuuluisi perua.

Kommentit

• Hei! SquareTrade -laiteturvan irtisanominen hoituu olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Asiakaspalvelumme yhteystiedot löydät osoitteesta www.dna.fi/yhteystiedot
    Voit lähettää viestin myös Oma DNA -sovelluksen kautta, sovellus on ladattavilla iOSille ja Androidille puhelimen sovelluskaupasta.
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • hei haluan irtisanoa i phone 6 näyttö vakuutuksen
  • puhelin jo vanha en tarvitse sitä enää
  • Hei Teuvo!

Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme numeroon 044 144 044, niin irtisanotaan tämä tarpeeton tilaus. Kiitos!
    DNA Ida S palveluasiantuntija
  • Olen peruuttamassa myös tätä turhaa vakuutusta. On tehty kyllä vaikeaksi. Ei tunnu tältä päivältä jonottaa puhelimessa asiakaspalveluun puolta päivää! Lähetin laskutukseen viestin, että haluan perua sen, ja samoin lähetin viestin kohdasta, jonka sattumalta löysin, eli omilta sivuiltani jossa oli tiedot laitteeseeni liittyvästä vakuutuksesta SquareTrade Laiteturva. Siellä oli kohta johon voi lähettää viestin jos on jotain kysyttävää. Todennäköisesti se on siellä sitä varten, että voi kysyä mitä vakuutus korvaa jne.  Mutta lähetin siis peruutusviestin. Nyt odottelen muutaman päivän josko vastataan.

• Haluan irtisanoa minun ostamalleni laitteelle annettu SquareTrade Vakuutus.

• Miksi tätä kysytään uudestaan
  • Hei Sirkka!

Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme jossa voidaan hoitaa tuo irtisanominen. Tavoitat asiakaspalvelumme näppärästi Oma DNA -sovelluksen viestien kautta. Lataa sovellus iPhoneen App Storesta tai Android-puhelimeen (Esim. Samsung, OnePlus, Xiaomi) Google Play -kaupasta.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Kyllä kilpailijalla onnistuu netin kautta! Kylläpä on surkeeta!
  • Tällä taataan ettei noin vain kukaan onnistu sopimusta päättämään. Pitää varmaan harkita kahdesti ennen kuiin dnalta mitään hankkii jatkossa
    ose
  • Kauppias vakuutti että voi itse peruuttaa netissä, kusetusta. Pitää varmaan kysellä Elisalta parempaa diiliä.

Veikko Häyrynen