SquareTraden irtisanominen

Hei!
Ostin viime kuun puolessavälissä uuden puhelimen ja sen mukana sain kuukauden ilmaista takuuaikaa. Nyt olisi siis tarkoitus perua se takuu, kun se tuntuu turhalta. Onglema on kuitenkin se, että en löydämistä se kuuluisi perua.
Elias Mäki-Kullas Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei! SquareTrade -laiteturvan irtisanominen hoituu olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Asiakaspalvelumme yhteystiedot löydät osoitteesta www.dna.fi/yhteystiedot
    Voit lähettää viestin myös Oma DNA -sovelluksen kautta, sovellus on ladattavilla iOSille ja Androidille puhelimen sovelluskaupasta.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • hei haluan irtisanoa i phone 6 näyttö vakuutuksen
    teuvo laihinen
  • puhelin jo vanha en tarvitse sitä enää
    teuvo laihinen
  • Hei Teuvo!

Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme numeroon 044 144 044, niin irtisanotaan tämä tarpeeton tilaus. Kiitos!
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Olen peruuttamassa myös tätä turhaa vakuutusta. On tehty kyllä vaikeaksi. Ei tunnu tältä päivältä jonottaa puhelimessa asiakaspalveluun puolta päivää! Lähetin laskutukseen viestin, että haluan perua sen, ja samoin lähetin viestin kohdasta, jonka sattumalta löysin, eli omilta sivuiltani jossa oli tiedot laitteeseeni liittyvästä vakuutuksesta SquareTrade Laiteturva. Siellä oli kohta johon voi lähettää viestin jos on jotain kysyttävää. Todennäköisesti se on siellä sitä varten, että voi kysyä mitä vakuutus korvaa jne.  Mutta lähetin siis peruutusviestin. Nyt odottelen muutaman päivän josko vastataan.

Teija Vaissi