Puhelimen takuu

Akku ei ladautu ollenkaan.saako uuden akun takuuseen?
Petja Ronkainen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Petja!

Kannattaa vielä kokeilla alkuun käynnistellä puhelinta uudelleen. Olisi myös hyvä varmistaa ettei vika jää itse laturiin joten jos sinulla on käytössä toinen laturi niin tällä voisi vielä rajata vikaa.

Mikäli puhelin ei edelleenkään lataudu niin puhelimen latausporttia voisi kokeilla myös puhdistaa. Ajan myötä porttiin kerääntyy likaa ja pölyä joka voi estää puhelimen latautumisen. Puhdistamista voi yrittää hammastikulla/vanupuikolla varovasti. Liian kovaa tai syvältä porttia ei kannata tökkiä ettei se pääse menemään rikki.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Moi. Eipä se käynnisty koska ei ole virtaa. On kokeiltu toisella laturilla. Alussa oli virtaa kun laitoin latautumaan mutta se tyhjeni vaikka oli latautumassa.
    Petja Ronkainen
  • Onko sinulla tarkemmin mikä puhelin ja malli?
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Motorola g 8 Power lite.

Petja Ronkainen
  • Yksi juttu mitä voisi vielä kokeilla on yrittää pakotettu uudelleen käynnistys mikäli puhelin olisi nyt jäänyt jotenkin jumiin. Tämän voi tehdä kun pitää virtanäppäintä pohjassa 20 sekunnin ajan.

Mikäli tästäkään ei apua ole niin puhelin kannattaa viedä DNA Kauppaan jossa voidaan tarkemmin katsota tilannetta ja tarvittaessa puhelin voidaan toimittaa huoltoon. Löydät lähimmän liikkeen täältä: www.dna.fi/dnakaupat
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Ohje tehdasasetuksille puhelin larurissa paina volume pois näppäintä ja virtanäppäintä 30 sekuntiä uhyäaikaa. Huom kieli voi olla kiinaa
    Tuomas Raatikainen
  • Puhelimen takuu 3 vuotta.
    Yleensä akkutakuu vaan 12 kk.
    Katso mitä takuuasioista sanotaan.

Puhelin lähtee huoltoon valtuutetulle huoltoliikkelle.
    Tulee bumerangina takaisin,ei mene takuuseen.
    Akku on kuluvaa tavaraa.
    Uusi akku xx € + työt xx €

@ toivottavasti ei huoltoliike ole ElCare ( Ent InfoCare )
    BQ24