Puhelimen vaihtohyvitys

Hei. Ostin teiltä uuden puhelimen ja annoin vaihdossa vanhan. Meneekö hyvitys alkulaskusta vai loppulaskusta? Liikkeessä sanottiin, että en maksa alussa mitään. Tänään sain kuitenkin laskun uuden puhelimen kk erästä?

Kommentit

• Moi! Hyvitys kuittaa alkupään laskuja. On mahdollista, ettei hyvitys vain ole ehtinyt vielä ensimmäiselle laskulle, sen vuoksi olet luultavimmin saanut ensimmäisen laskun normaalilla kuukausihinnalla.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Miksi DNA netin kautta tehty tabletin vaihtohyvitys arvio ei toimi.Tabletti Huawei Mediapad T3.

Vaihtohyvitys laskuri ei edes tunnista mitään Huawein laitetta.
    Ei nimellä eikä imeikoodilla.
    Tulee vaan ilmoitus.Hakusi ei onnistunut.Kokeile uudestaan.
    Koittaa vaihtohyvitystä jollakin toisella laitemerkillä,niin laskuri toimii.

Tombstone.
  • Moi! Nähtävästi haku toimii kun hakee pelkällä Huawei -haulla, jostain syystä ei tarkemmalla mallilla haettaesa.

Huawei MediaPad T3 10 LTE -mallista vaihtohyvitys on arviolta 33 euroa, Huawei MediaPad T3 8.0 LTE -mallista arvio 27 euroa ja Huawei MediaPad T3 7.0 LTE -mallista 22e.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Ei toimi.näyttää vaan listan kaikista Huawein laitteista.
    Jos vaikka vaihtaa huawein Samsung tablettiin,niin arviota ei tule.
    Jotakin on sekaisin teidän puolella.
    Tombstone.
  • Jep, kuten tuossa yllä totesinkin niin tarkalla mallinimellä haku ei nyt jostain syystä toimi. Hakee kaikki Huawein laitteet kun laitat hakuun Huawei. Sieltä sitten voit etsiä painamalla Ctrl + F -komentoa, niin saat haettua mistä kohti löytyy haluamasi malli ja sen vaihtohyvitysarvio.