Puhelimen yläkaijutin.

Ostin noin kaksi vuottasitten Nokia 6.1 älypuhelimen. Nytten on ilmennyt ongelma puhelimella soittaessa, sillä puhelimen yläkaijutin ei toimi kunnolla/ääni on erittäin hiljainen vaikka asetuksista se on kovimmillaan. Mitä tehdä? Meneekö tämä vielä takuuseen? (Puhelimen osto hetkellä oli puhetta kolmen vuoden takuusta)

Kommentit

• Hei Henrik!

Laitteella on mitä luultavammin 36 kk pidennetty takuu. Kannattaa käydä puhelimen kanssa DNA Kaupassa paikan päällä jossa voidaan tutkia ongelmaa tarkemmin, saadaan tarkistettua takuun voimassaolo ja toimitettua puhelin huoltoon. Lähimmän DNA Kaupan voit tarkistaa täältä https://locator.maplet.com/public/fi/dna