Puhelimeni Iphone8 haluaa päivittää operaattoriasetukset! Mistä on kysymys?

Miksi minun Iphone haluaa päivittää operaattoriasetukset, vaikka en ole vaihtanut liittymää vähään aikaan?
Juha Karjalainen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Juha!

iPhone iOS versiossa 13.4 on mukana VoLTE-tuki DNA:lle. VoLTE-tuki on DNA:n osalta iPhone 7 tai sitä uudemmissa laitteissa.

Kun olet päivittänyt puhelimen iOS 13.4:ään, lähettää Apple vielä erikseen operaattoriasetukset-viestin jonka tallentamalla VoLTE-tuki aktivoituu. Operaattoriasetukset lähetetään viikon sisällä laitteen päivittämisestä iOS 13.4 -versioon. Mikäli asetuksia ei tallenneta, viesti lähetetään viikottain uudestaan. Asetukset voi myös hakea valitsemalla Asetukset -> Yleiset -> Tietoja.