Puhelimeni netin nopeus

Moi. Minulla on tuo normaalisti 30 euroa kuukaudessa maksava rajaton 4g liittymä, jonka maximi nopeus on 150m, mutta nettini on AINA vain noin 10 m.. maksan kuitenkin liittymästäni paljon, mutta nopeus ei todellakaan vastaa sitä mitä pitäisi.  Tämä on ollut kauan jo ongelma mutta nyt alkaa tämä netin hitaus riittämään. Nettini nopeus on ollut parhaillaan aamulla joku 15m... Olen maksanut turhasta jo kaua.
Ville-Markus Angle Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

 • Hei! Mobiilinetissä nopeuden vaihtelu kuuluu yhteyden luonteeseen, ja saatuun nopeuteen vaikuttaa pitkälti käyttöosoite. 4G -verkossa nopeuden normaali vaihteluväli on 5 Mbit/s ylöspäin aina liittymän teoreettiseen maksiminopeuteen saakka.
  DNA Ida T palveluneuvoja
 • Eikö siis minulla ole mitään järkeä maksaa 150m netistä jos en koskaan saa edes 20m nopeutta?. Ystävilläni joilla on  minua selvästi halvemmat liittymät juurikin netin takia, saavat samat nopeudet kännyköillensä kun minä. Että se olisi ihan sama  kun minä ottasin 50m netin silti saan  samat nopeudet kuin nytkin. Koska netti ei kuitenkaan ikinä ole edes 20m nopea.
  Ville-Markus Angle
 • Kaikki operaattoreiden nopeudet ovat teoreettisia,laskettuja nopeuksia.
  Täyttä rahastusta,luvataan 200m nopeudet,
  jotka todellisuudessa toimii 5-10 megan nopeudella.

  Tombstone
 • @Ville-Markus Angle
  "Eikö siis minulla ole mitään järkeä maksaa 150m netistä jos en koskaan saa edes 20m nopeutta? "

  Ei ole. Paljon hitaammllakin ja halvemmalla liittymällä saat tuollaiset nopeudet.
  Suosittelen testaamaan eri operaattoreiden prepaid-liittymillä , mikä toimii parhaiten käyttöpaikoillasi ja valitsemaan sen perusteella laskutusliittymän.
  Veikko

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.