Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

Puhelin ei hyväksy PIN koodia

miten saan puhelimen auki?puk koodin jäljkeen puhelin ei hyväksy mitään pin koodia.

Kommentit

  • Hei Matti!

    Jos olet syöttänyt PUK -koodin oikein puhelimeen, niin varmistathan että kirjoitat uuden PIN -koodin varmasti oikein jos tämä tarvitsee syöttää kahteen kertaan.

    DNA Iiro palveluasiantuntija

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.