iPhone 11 ei lataa päivitystä

ostin tänään iphone 11. kotona laitoin siihen sim-kortin ja käynnistin sen. nyt se on päivittänyt ohjelmistopäivitystä 4h tuntia, eikä etene ollenkaan. siinä lukee vain asenna nyt sinisellä ja perässä pyörii ympyrä.
veera Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei! Eli tuosta "Asenna nyt" kohdasta ei pääse painamaan? Oletko kokeillut käynnistää puhelinta uudelleen ja testata asennusta sen jälkeen?