Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

Puhelin ei toimi ulkomailla

Hei,
Olen matkalla Puolassa ja puhelimeni loysi aiemmin ihan normaalisti puolalaisen operaattorin ja seka puhelut, etta mobiilidatan kaytto onnistuin normaalisti. Nyt kuitenkin yhtakkia puhelin ei loyda enaa operaattoria, enka voi siis edes soittaa. Olemma tasmalleen samalla alueella kuin silloin, kun puhelin toimi eika kuuluvuudessa pitaisi olla hairiota. Olen kokeillut myos manuaalisesti operaattorin valitsemista ja puhelimen uudelleen kaynnistamista, mutta ne eivat ole auttaneet. Mika avuksi?

Kommentit

 • Hei!
  Sama vika Budabestissa. Ei löydä verkkoa. Wifiin pääsen normaalisti.Olen niin ikään kokeillut uudelleen käynnistämistä js manuaalista verkon etsintää- tuloksetta,Liittymä toimi 24 h täällä Unkarissa aivan mainiosti.
 • Sama juttu Berliinissä.
 • Ei toimi Latviassakaan!
 • Budapestissä tässä myöskin eikä toimi. Pari tunti asetuksien kanssa kikkailtu ennen kun tänne tulin lueskeleen olisiko mitään apuja mutta näemmä isolla alueella yhteydet poikki. Toivottavasti saadaan äkkiä kuntoon. Loman suunnitelmat pitkälti mapsin varana laskettu.
 • Ei toimi Espanjassakaan. Tähän asti on pelittänyt moitteettomasti.
 • Ei toimi Ruotsissakaan
 • Sarajevossakaan ei toimi
 • Eikä Ranskassa

 • https://corporate.dna.fi/hairiotiedotteet?type=tukari1&id=2430 Voipi liittyä tähän, en ole ihan varma kyllä.
 • Hei kaikki!

  Roaming palveluissa on tosiaan häiriöitä ja korjaus on parhaillaan käynnissä. Mikäli ongelmia ilmenee niin kannattaa ensimmäisenä tarkistaa puhelimen asetukset ja kokeilla uudelleen käynnistystä. Pahoittelemme häiriöstä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa!
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Hei, sama tilanne meillä Skotlannissa! Olemme saarilla aivan pulassa ilman puhelimia, koko seurueen liittymät pimenivät eilen kun olimme Glasgowssa tänne tulossa. MILLOIN vika saadaan kuntoon?
 • Roaming palveluita koskeva vika on saatu korjattua. Mikäli ongelmia edelleen ilmenee niin tulee puhelimen asetukset tarkistaa ja käynnistää laite kokonaan uudelleen. Tarvittaessa olettehan yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme, että saamme ongelmaa selvitettyä tarkemmin asiakastietojen kanssa, kiitos. Pahoittelut häiriöstä!

  Asiakaspalvelu 044 144 044
  ma-pe klo 8-18
  la klo 9-16.30

  Palvelemme myös Facebookissa ja Twitterissä:
  https://www.facebook.com/dna.fi
  https://twitter.com/DNA_Palvelu

  Sähköisen yhteydenottolomakkeen löydät sivulta https://www.dna.fi/yhteystiedot
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Voitteko auttaa tässä. Olemme Skotlannissa kaikki puhelimet pimeinä. Chat on tukossa. Roaming-ongelma ei ole millään tavalla korjaantunut meillä. Olen lähettänyt kolme sähköpostia teille, ei vastausta.
 • voitteko antaa jonkin suoran sähköpostiosoitteen jossa voin saada tilanteen kuntoon, kiitos
 • Tilanne Skotlannissa nyt: Vodafone pysyy ruudulla hetken ja putoaa sitten pois, soittaa sillä ei voi, kenttä on liian heikko. Välillä näkyy toinen operaattori (EE), sekään ei kuitenkaan toimi niin että voisi soittaa eikä avaa 4G:tä eikä 3G:tä. Missä vika? Ei todellakaan ole korjaantunut.
 • Sama Tukholmassa. Nyt yhteydet toimii puhelimella muuten mutta täysistä 3G -palkeista huolimatta mobiilidata ei toimi
 • Täällä Kööpenhaminassa ei toimi edelleenkään, ei löydy verkkoa, ei automaatilla eikä manuaalisella. Aamulla toimi hetken, mutta puhelut ei tulleet perille. Soitin aspaan, neuvottiin käynnistämään puhelin uudelleen ja tsekattiin asetukset yms: käynnistin puhelimen uudellee , ja sitten ei löytynytkään taas lainkaan minkäänlaista verkkoa. Tosi inhottava tilanne, odotan tärkeää työpuhelua!
 • Valitettavasti aikaisempi vika on uusiutunut, pyrimme saamaan ongelman kuntoon mahdollisimman pian. Pahoittelut aiheutuvasta häiriöstä!
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Liittymä ei toiminut Kroatiassakaan, perjantaista alkaen oli toimimatta. Ei auttanut puhelimen sammuttelut jne.

  Jos tämä vika on ollut DNA:lla tiedossa, niin miksi ette ole tiedottaneet asiasta tiedotusvälineissä? Olisin voinut varautua jo matkalle lähtiessä siihen, että DNA:n liittymät eivät nyt vaan toimi. Puhelin on tärkeä väline, jo turvallisuudenkin kannalta.
 • Sama juttu Espanjassa vieläkin! Ihmettelin että mikä puhelimeen on nyt tullut. Todella harmittavaa ja stressaavaa olla tärkeällä työmatkalla kun kollegoita ei saa puhelimella kiinni!!
 • 16 päivää lomamatkalla nyt heinäkuussa lähinnä Saksassa - myös Itävallassa, Tanskassa ja Ruotsissa. Telian liittymä toimi koko ajan moitteettomasti. DNA Nopea 4G Rajaton -liittymä tuskin ollenkaan. Oli kokonaisia päiviä, joina "Ei verkkoa" ilmaus oli operaattorin nimen sijasta näytön yläreunassa. Ja muita samoja ongelmia kuin yllä ihmiset ovat kuvanneet. Soitimme matkan aikana DNA:n asiakaspalveluun (yhteys saatiin Telian liittymällä!), jonka mukaan ongelma on joko laitteessa tai SIM -kortissa. Kumpikin toimi Suomessa ennen ja nyt matkan jälkeen moitteettomasti. DNA Hanna kertoo yllä roaming -ongelmasta - kollegansa ei tiennyt siitä mitään. Suuri yllätys oli myös - sitaatti DNA:n sivuilta:  "Tällä hetkellä 4G-roaming ei toimi DNA:n kuluttajaliittymillä EU/ETA-alueella. Pyrimme avaamaan 4G-yhteyksiä EU-verkkoihin syksyn 2017 aikana." Otimme tarkoituksella käyttöön liittymän DNA Nopea 4G Rajaton. Myymälässä asiakaspalvelijalle kerroimme matka-aikeesta EU alueelle. Se vähä aika, jolla liittymä toimi matkalla, niin verkko oli aina 3G tai E. Ihmettelimme asiaa ja nyt tarkistimme asian - myyjä ei maininnut mitään tästä rajoitteesta. Mitä tekee mobiilidatalla ilman 4G mahdollisuutta?
 • Onko Yhtteyksissä vieläkin vikaa? Olemme Englannissa ja tänään puolenpäivän jälkeen puhelimeni ei ole löytänyt verkkoa? Puhelimessa ei ole vikaa sillä kokeilimme siihen ystäväni sim korttia ja se toimi. Manuaalisestikkin olen yhteyttäkoittanut asettaa mutta tuloksetta. Minun puhelimessa paras navi ja huomenna pitäisi lähteä ajelemaan takaisin etelään. Asiakas palveluun olen viestiä mutta en vielä vastausta ole saanut.
 • Hei Jenna, ei ole yleistä vikaa yhteyksissä ulkomailla. Olet siis manuaalisesti kokeillut eri saatavilla olevat verkot läpi?

  Jos olet lähettänyt asiakaspalveluun lomakkeella viestin nettisivujemme kautta, niin siihen vastataan parin arkipäivän sisällä. Nopeiten saat yhteyden laittamalla yksityisviestin vaikkapa Facebookissa.
  DNA Ida T palveluneuvoja
 • Tällä hetkellä Saksassa, Berliinissä eikä ole minkäänmoista verkkoa. Ei voi soittaa eikä käyttää nettiä. Asetukset näyttää automaattista operaattorin hakua, muttei mitään löydy edes manuaalisesti
 • Hei Petteri!

  Oletko kokeillut onko puhelimen uudelleen käynnistämisestä apua? Onko verkko toiminut missään vaiheessa kunnolla?
  DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
 • Verkko ei ole missään vaiheessa edes näyttänyt muuta kuin että sitä ei ole ja olen uudelleenkäynnistänyt puhelimen eikä siitäkään ollut apua valitettavasti
 • Liittymälläsi on mahdollisesti päällä verkkovierailuesto, joka estää käytön kaikissa muissa paitsi kotimaan verkossa.

  Olethan ongelmasta siis yhteydessä asiakaspalveluumme, esimerkiksi Facebookissa yksityisviestitse niin pääsemme tutkimaan tilanteen tarkemmin.

  Palvelemme;
  Facebookissa
  Twitterissä

  Voit ottaa yhteyttä myös sivustomme chat-palvelussa, chat esimerkiksi Minun Palveluni puolelta tai verkkokaupassa.
  DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
 • Dna:lla on monenlaisia selityksiä roaming -ongelmalle EU:n alueella. Mikäköhän niistä ratkaisee tämän useita asiakkaita ärsyttävän ongelman? Viimeisin meille kotimaahan paluun jälkeen asiakaspalvelussa annettu selitys oli: iPhone puhelin pitää ulkomailla säätää etsimään vain 3G verkkoa. Kappas vaan, oli "kiva" kuulla tästä matkan jälkeen. Matkan aikana reklamoidessamme DNA:n asiakaspalveluun Telian liittymällä, niin emme kuulleet tätä ohjetta. Matkan aikana olisi tietysti voitu kokeilla tätäkin ohjetta. Saatikka että olisimme kuulleet missään vaiheessa, että DNA:n liittymillä ei ainakaan toistaiseksi voikaan liittyä ulkomaiseen 4G verkkoon. Vaikka kuinka olisi 4G Rajaton. DNA:n väki: mikä tässä oikein kiikastaa? Kilpailun nimissä luvataan asiakkaille yhteyksien toimivuutta vailla perustaa.
 • Viikonloppuna EE operaattori ei toiminut ollenkaan Englannissa?
  Yritin vaihtaa manuaalisesti toiseen ilman tulosta. Puhelin sammutettu ja kaikki asetukset tarkistettu, ei tulosta.

  Minä
 • Hei Markku!

  Jos liittymä ei toimi lainkaan ulkomailla ja manuaalinen verkon valinta toiseen puhelimen tarjoamista operaattoreista ei auta niin liittymälläsi voi olla tilauksen yhteydessä kytketty verkkovierailun esto. Estopalvelun poisto onnistuu asiakaspalvelun kautta: https://www.dna.fi/yhteystiedot
  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Hei.
  Minulla on liittymä pakettissa kyllä kuukadessa käyttöö roamingille, Barceloonassa toimi kyllä 4 viikkoa sitten kyllä.

 • Hei
  Tilanne lauantaina 3.4.2017. Roaming toimi Saksassa. Lento Malagaan ja täällä ei. Verkkoja löytyy, mutta sekä automaattisella että manuaalivalinnoilla ilmoittaa, Verkko ei ole käytettävissä. Ongelma jatkuu sunnuntaina.
  Juhani
 • Malagassa puhelin toimii nyt satunnaisesti. Movistar on ainoa verkko, johon kirjautuminen manuaalisti onnistuu. Tämäkin putoilee jatkuvasti pois päältä.
  Mitä neuvotte tekemään?
 • Hei,
  5.11.2017 Sama ongelma Sekä Espanjassa, että Portugalissa. Reissua varten päivitetty Datapaketti (EU) ja piti toimia moitteettomasti reissussa. Missä vika ja miten korjataan?
 • Hei Juhani ja Aleksi,

  Olettehan ongelmista yhteydessä meihin vaikkapa Facebookissa yksityisviestitse niin pääsemme selvittämään tilannetta tarkemmin.
  Toki voitte soittaa myös asiakaspalveluumme 044 144 044.
  DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
 • Hei,
  DNA prepaid Romaniassa en pysty vastaanottaamaan paikallisten lähettämien testiviestit olenkaan, saan Suomesta lähetetyt tekstiviestit mutta en saa laadattua/lukea MMS saadut viestit. Olen oikean operaattorin verkossa, soitto onnistuu normaalisti. Missä vika?
 • Hei Monic,

  Minkä virheilmoituksen MMS-viestit antavat kun yrität katsoa niitä vai eivätkö ne saavu perille ollenkaan?
  DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
 • Hei,
  MMS viestit jäähtyvät download tilassa. Kaverin viestit (SMS) jotka tulevat paikallisesta operaattorista eivät tule olenkaan ja kaverin puhelimessa lukee heti lähettämisen jälkeen että "viesti ei pystytty lähettää". Terveisin, Monic
 • Kannattaa aluksi kokeilla vielä puhelimien uudelleen käynnistystä ja tarkistaa, että liittymäasetukset ovat puhelimessa oikein, oikeat asetukset löydät esim. täältä. Mikäli ongelma viestien kanssa ei kuitenkaan ratkea niin olethan suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme, että voimme selvittää ongelmaa tarkemmin asiakas- ja liittymätietojen kanssa, kiitos.
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • DNA-datapaketti Berliinissä 11.-14.2017
  Edes sähköposti ei toiminut kuin ajoittain. Siirtohitaus johti yhteyden katkeamisiin tai väitteeseen, että esim. Microsoftin sivua ei löydy.
  Verkon nopeutta en saanut kertaakaan testattua.
  Kahta kännykkää uudelleenkäynnistetty lukuisia kertoja.

  Mistä kiikastaa?

  Juhani
 • Hei,
  Romaniassa ei pystytä rekisteröida mihinkään operaattooriin. Pari kk sitten oli ainoastaan tekstari ongelma. Nyt en saa soittoja ollenkaan. Wifi toimii. Puh uudelleen käynnistystä ei toimi. Haluan ratkaisu tähän
 • Hei,
  Puh merkintä näyttää antenni täysin sekä R merkki, mutta ketään pääse soittaamaan mulle
 • Hei,
  Se sanoo registered on network, mutta jos kaveri soittaa se katkee ilman etta soi hanella ja minun puh ei soi.
  Mikä vika?

 • Hei Monic!

  Jos puhelimen uudelleen käynnistäminen tai operaattorin manuaalinen valinta ei auta ja myös puhelimen asetukset ovat kunnossa niin olethan yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme, että voimme selvittää ongelmaa tarkemmin asiakastietojen kanssa, kiitos.
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Itselläni Ei Toimi suomessa DNA verkossa puhelut. Ei vastaanottaminen eikä soittaminen. Ulkomainen liittymä on mikä on toiminut aiemmin hyvin. Aika haastava on töitä tehdä ilman puhelinta. Voitteko korjata tuon Roamingin helsingin seudulla.
 • Hei!

  Mitään yleistä vikaa ei ole tiedossa verkon suhteen tällä hetkellä. Olethan kokeillut käynnistellä puhelinta jo uudelleen? Kannattaa myös kokeilla valita verkko manuaalisesti puhelimen asetuksista. Mikäli tästä ei ole apua, niin otathan yhteyttä omaan operaattoriisi.
  DNA Ilkka palveluneuvoja
 • Minulla dna:n rajaton 4g. Toiminut hyvin Suomessa. Espanjassa nyt puheyhteys ei yhdisty. Data verkko toimii hyvin. En voi siis soittaa puhelimella lainkaan. Sammutukset ei auta. Missä vika. Ollut jo monta päivää näin.
 • Hei Harri!

  Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme josta voidaan tarkastaa ettei liittymällä ole mitään estoja kytkettynä päälle.

  Asiakaspalvelu 044 144 044
  ma-pe 8-18
  la 9-16.30

  Palvelemme myös Facebookissa ja Twitterissä
  DNA Ilkka palveluneuvoja
 • Miten voisin ottaa asiakaspalvelun puhelimeen yhteyttä, kun puhelimellani ei voi soittaa puheluita ???
 • Mikäli sinulla on mahdollisuus lainata esim. toista puhelinta ja voit tosiaan olla meihin yhteydessä myös Facebookin tai Twitterin kautta.
  DNA Ilkka palveluneuvoja
 • Siis data yhteys toimii mun omalla puhelimella nytkin ihan hyvin. Eli fbook, twitteriä en ole asentanut.
 • Hei!

  Olen Ruotsissa ja vaikka puhelin on löytänyt operaattorin ja näyttää 4G:tä mikään ei silti toimi. Ja jos toimii, toimii todella hitaasti. Osaatteko kertoa mikä tähän on syynä?
 • Hei Sofia!

  Olethan jo alkuun kokeillut käynnistää puhelinta uudelleen? Mikäli tästä ei ole apua, niin kannattaa kokeilla vaihtaa operaattoria puhelimen asetuksista. Yhteistyöoperaattoreinamme Ruotsissa ovat Tele2 ja 3 (Hutchison).
  DNA Ilkka palveluneuvoja
 • Hei
  Olen Tallinnassa ja minulla on eilisestä lähtien ollut operaattori lähes koko ajan hakusessa. Toisinaan näyttää että On, mutta vaikka palkit ovat täynnä niin puhelimella ei voi soittaa. Wifi hotellilla onneksi toimii. Uudelleenkäynnistys tehty useamman kerran mutta ei paranna tilannetta.
  Terveisin Heli
 • Hei Heli!

  Roaming-yhteyksissä oli yleistä vikaa viikonlopun aikana, lisätietoa häiriötiedotteessa. Pahoittelut tilanteen vuoksi aiheutuneesta harmista ja haitasta.
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Tiedoksi: Heinäkuun alkupuoliskolla olimme Tukholman saaristossa. DNA-puhelinliittymä ei löytänyt ollenkaan edes 3G- roaming -verkkoa vaikka viereinen Elisan  liittymä pelitti iloisesti.

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.