Puhelin ei toimi ulkomailla puheluiden osalta

Puhelimeni ei valitseautomaattisesti ilkomailla verkko-operaattoria eikä myöskään hakemalla. Siihen ilmestyy vainn teksti "Ei voi yhdistää". Netti toimii, muttan puhelimeeni ei voi soittaa ulkomailta eikä sillä voi soittaa. Pikaista apua tarvitaan !

Kommentit

• Hei Virve!

Onko liittymällesi mahdollisesti kytkettynä roaming- tai ulkomaanpuheluesto? Estot voit tarvittaessa tarkistaa Minun palvelustani.

Varmistathan myös, ettei roaming eli verkkovierailut ole estetty puhelimen asetuksista.

Tarvittaessa puhelinta kannattaa käynnistää muutamaan otteeseen uudellene ja kokeilla valita kaikkia puhelimen tarjoamia paikallisia verkkoja manuaalisesti.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Hei Ida,

kaikki mainitsemasi kohdat tarkistettu ja toiminnassa + puhelin käynnistetty uudelleen  muutamaan otteeseen ja verkkoja haettu myös manuaalisesti. Olen EU-alueella ja poissa Suomesta vielä yli kuukauden tämä vaikeuttaa elämääni todella paljon.

Voiko DNA-liitymän irtisanoa netissä ? En löytänyt kohtaa. Tarvitsen toimivan liittymän. Kiitos.

Virve
  • Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, niin selvitetään tarkemmin, mistä homma oikein kiikastaa. Mikäli puhelimitse soittaminen numeroon +358 44 144 044 ei onnistu, tavoitat meidät myös yksityisviestillä Facebookissa sekä Twitterissä.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Teen niin. Kiitos.
    Virve