Puhelin ilmoittaa ei sim korttia

Onko liittymäni sim kortti vanhentunut tms haluaisin ladata siihen uutta saldoa tai ostaa uuden liittymän

Kommentit

• Voin ostaa uuden liittymän jos se on vanhentunut
    Tämä liittymä on ostettu
    harrastukseen (moottoripyöräily)turvaksi
    eli että on känny aina mukana ja turvana
    jotta voi soittaa vaikka kotiin tai pyytää apua johonkin asiaan
    Anna
  • Jos puhelin ilmoittaa ei SIM korttia voi itse kortti olla viallinen, korttia kannattaa vielä kokeilla toisessa puhelimessa.

Sopimusehtojen mukaisesti:
    DNA Super Prepaidin ja DNA Prepaidin osalta sopimus päättyy 380
    vuorokauden kuluttua viimeisimmästä latauksesta, tai jos asiakas ei lataa
    palvelua kertaakaan sen ostamisen jälkeen, 195 vuorokauden kuluttua
    liittymän käyttöönotosta. 15 päivää ennen sopimuksen päättymistä palvelun käyttö
    rajoittuu siten, että palvelulla voi soittaa ainoastaan hätänumeroon, maksuttomaan
    käyttöpalveluun ja DNA:n asiakaspalveluun, ei muihin numeroihin.