puhelin

hei minulla tippui puhelin pöydältä viestit tulee ja puhelin värisee mutta näyttö musta eikä ota kosketusta ja oikeassa alanurkassa välähtelee sininen valo miten tämmöisen tapauksen kanssa takuu toimii?
krister Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• ostin puhelimeni 2 viikkoa sitten dna kaupasta.
    krister
  • Tälläisissä tapauksissa laitteen vikaantuminen,
    katsotaan asiakkaan omaksi huolimattomuudeksi,
    jota laitteen normaali takuu ei korvaa.

Voihan laitteen viedä DNA kauppaan ja sieltä huoltoon.
    Mutta takuun piikkiin eivät korjaa.

Jos on erillinen laiteturvavakuutus otettu puhelimen ostohetkellä,
    niin se korvaa.

Muuten voi laittaa kotivakuutukseen.
    Tombstone
  • Hei krister!

Takuu ei valitettavasti kata mekaanisia vaurioita, eli rikkoutuneen näytön korjaus menee omakustanteisesti. Huolto onnistuu DNA Kaupan kautta
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Meneekö puhelimesta takuu, jos puhelimen ROOTTAA, eli ottaa pääkäyttäjän oikeudet....

Jere.K
  • Hei Jere!

Puhelimen roottaaminen ikävä kyllä vielä oikeuden takuuseen.