Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

Puhelin kysyy PIN2-koodia

sim-kortti on pin-2 koodin lukituksessa ja estää soitot, näytön tule teksti sallitut numerot rajoittavat soitettavia puheluita.Miten voi purkata sim lukitusta.Kiitos.

Kommentit

  • Hei Olavi!

    DNA -laskutusliittymien PIN2-koodi on 1234, jos et ole muuttanut sitä puhelimesi asetuksista. DNA -latausliittymien PIN2-koodi on aloituspakkauksessa ja on aina liittymäkohtainen.

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.