Puhelin lasku rajallinen liittymä

Minulla on liittymä jossa on 200min puhetta ja 200 kpl viestejä netti rajaton.Haluaisin kesken kuukauden tietää paljonko olen käyttänyt liittymää puheluihin ja viesteihin.mistä voisin saada vastauksen?olen vanha immeinen joten selittäjä tarkasti ohjeet.

Kommentit

• Hei Fabian!

Voit tarkastella kuluvan laskutuskauden saldotietoja Minun palveluni kautta. Kun kirjaudut sisään niin klikkaa oman liittymän kohdalta Lisätiedot ja hallinta -painiketta. Sitten kohdasta Saldotiedot avautuu uusi valikko jossa pääset tarkastelemaan tietoja Siirry -painikkeella.