Puhelinliittymän vaihto Elisalta DNA:lle

Minulle kävi niin että, että en ollut aktivoinut käyttäjätunnusta riittävän ajoisa. Olen siirtänyt liittymän Elisalta teille. Luulin että minulla on aikaa tehdä kaikki kerralla 5.10. Elisa ei enää toimi, katkesi aamulla 6.30 ja DNA:n aktivointi kutsu meni vanhaksi eilen klo 17. Mikä neuvoksi?

Tuula Manninen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Tuula! Nyt en aivan täysin saanut kiinni millaisesta ongelmasta tässä on kyse. Mitä käyttäjätunnusta tarkoitat?

Onko liittymäsi toiminnan kanssa jotain ongelmaa? Jos numero on onnistuneesti siirtynyt DNA:lle, niin sim-kortin pitäisi kyllä toimia. Jos siirto ei ole onnistunut, niin Elisan sim-kortti toimii edelleen.