Puhelimen takuu

Hei,

Olen otanut noin 3vk sitten Honor10, siinä on viellä osamaksua jäljellä. Se tippu tossa muutama päivä sitten mun taskusta vahingossa, pitäis saada korjaukeen. Eli meneekö tämä vahinko omasta takaa vai meneekö kotihuollon piikkiin?

Kommentit

• Omaan piikkiin menee.
    Voithan koittaa kotivakuutusta.
    Jos on ostohetkellä otettu erillinen laitevakuutus.??
  • Hei!

Mekaaniset vauriot eivät valitettavasti mene puhelimen takuun piikkiin eli näytön korjaus menee omakustanteisesti. Asia kannattaa toki tarkistaa kotivakuutuksesta jos tämä kattaa myös puhelimen huollot
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Hei!

Poikani tiputti Honor 10 alle vuoden vanhan puhelimen. Näyttö meni rikki panssarilasista huolimatta. Kannattaako korjata? Mikä on hinta näytön vaihtoon?
    Marika Pirinen
  • Huollolle saat hinta-arvion DNA Kaupasta tai suoraan huoltokumppanilta;
    https://www.dna.fi/tuki-huolto
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • hei,
    ostin samsung A7, 6.1.2019 ja tiedustelen takuusta koska puhelin on rikki.
    Tarvitsen pikaisesti korjauksen tai uuden puhelimen.
    t..jukka Tala
    Jukka Antton Tala
  • Hei Jukka,

Toimitathan puhelimesi DNA Kauppaan tai suoraan huoltokumppanille niin saadaan puhelimesi kuntoon, kiitos.
    https://www.dna.fi/tuki-huolto

DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Nokia 2.2 puhelimessani 3G toimii heikosti, signaalin voimakkuutta mittaavilla sovelluksilla antaa huonointa mahdollista signaalia jopa lähellä tukiasemaa.
    Takuuta on jäljellä ja kävin DNA-myymälässä, mutta vilkaisivat sitä muutaman sekunnin ja sanoivat että toimii. Selitin miten vika näkyy sovelluksien signaalin mittauksessa, mutta eivät halunneet kommentoida ulkopuolisien sovellusten toimintaa. Lupasivat kyllä lähettää sen huoltoon mutta uhkasivat maksuilla jos vikaa ei löydy. En antanut sitä vaan laitoin huoltoon Nokia Mobile Caren kautta, meni Unkariin korjattavaksi, mutta sieltä ilmoittivat että vikaa ei löydy, ja palauttivat puhelimen.
    Onko ehdotuksia mitä voisin tehdä? En haluaisi lähettää takuuhuoltoon DNA:n kautta, koska se voi joutua yhtä osaamattomaan huoltoon, ja minulle tulisi maksu siitä. Eikö pitäisi saada uusi puhelin jos huolto ei löydä vikaa. Ongelma lienee siinä että ei uskota vikaa olevan.
    Onko niin että takuu ei korvaa tällaisessa tapauksessa.
    RH