Puhelin turva

Hei.kuinka saan poistettua tarjouksen joka tuli uuden puhelimen kanssa. Joku turvavakuutus kuukaudeksi.haluan poistaa sen.

Kommentit

• Hei Meli!

Kyse on DNA Laiteturvasta jonka saat päätettyä asiakaspalvelumme kautta. Huomioithan, että mikäli sopimus päätetään niin turva laitteelle päättyy samantien eikä sitä ole mahdollista ottaa enää uudelleen samalle laitteelle.

Tavoitat asiakaspalvelumme kätevästi Oma DNA -sovelluksen chatin kautta. Lataa sovellus iOS-puhelimeen App Storesta tai Android-puhelimeen Google Play -kaupasta.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Hei. En saa auki omaa sovellusta enkä saa yhteyttä puhelimitse. On aina varattu.voinko tätä kautta poistaa sen
  • Uusi viesti
  • Tätä kautta emme voi sopimusta päättää, koska kyse on julkisesta keskustelufoorumista. Mikäli sovellus ei toimi, niin kannattaa alkuun kokeilla poistaa sovellus ja asentaa se uudelleen. Voit laittaa myös viestiä sähköpostiosoitteella palvelu@dna.fi
    DNA Ilkka palveluasiantuntija