Puhelin väittää että ylikuumenee vaikka puhelin ei ole ollenkaan kuuma.

Jos laitan puhelimen lataamaan niin tulee viesti, että  poista laturi, ja puhelin ylikuumenee. jos laitan puhelimen päälle se menee noin 5min päästä kiinni, koska se "ylikuumenee" olen tiputtanut  puhelimen pari kertaa aikaisemmin, mutta en yli kuukauteen ennen kuin ongelma ilmaantui. Onko takuu vielä voimassa?

Kommentit

• Hei Okko!

DNA:lta ostetuilla puhelimilla on 36 kk takuu. Takuu ei kuitenkaan valitettavasti kata esimerkiksi putoamisen tai kastumisen vuoksi aiheutuneita vikoja.Joka tapauksessa voit toimittaa laitteen huoltoon DNA Kaupan kautta, mikäli epäilet puhelimen toimivuutta. Lisätietoa https://www.dna.fi/tuki-huolto