Puhelin varastettu ulkomailla

Moi, mun puhelin varastettiin Espanjassa ja sen mukana meni dna prepaid- kortti. Kyseinen numero oli linkattu moneen työjuttuun ja whatsappiin. Nyt oon aika pulassa ilman sitä täällä ulkomailla. Onko mahdollista saada sama numero uudelleen käyttöön? En ole varma oliko prepaid virallisesti rekisteröity. Samaa numeroa oon käyttänyt jo vuoden. Olisin superkiitollinen jos uuden kortin saisi jotenkin junailtua tänne etelään.
Heidi Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Heidi!

Jos numero on rekisteröity, on se mahdollista saada uudelleen käyttöön uudella SIM-kortilla. Muussa tapauksessa numeroa ei ikävä kyllä ole mahdollista enää saada käyttöön.

Voimme auttaa sinua tarkemmin tämän kanssa, kun olet yhteydessä asiakaspalveluumme joko soittamalla numeroon 044 144 0444 tai lähettämällä meille viestiä osoitteessa https://www.dna.fi/yhteystiedot, Facebookissa tai Twitterissä.