Puhelinliittymä

Olen Hemming Jyky, ja tarvitsisin uuden puhelinliittymän, jossa tuki laitteelle:
Leioa P40 mini, 64GB.

Onko DNA:lla asetukset Leioa laitetta varten netti-liittymään ?

Voin tulla paikan päälle laitetukeen DNA TRE.

Kommentit

• Hei Jyky!

Puhelin hakee automaattisesti asetukset netille, joten niitä ei tarvitse erikseen määrittää.

Kannattaa olla yhteydessä myyntipalveluumme jonka kautta voidaan katsoa sopiva liittymä ja siihen hyvä tarjous. Myyntipalvelumme tavoittaa maksuttomassa numerossa 0800 550 044 arkisin klo 9-20 ja lauantaisin klo 10-16.

Mikäli haluat asioida paikan päällä DNA Kaupassa niin löydät liikkeidemme yhteystiedot täältä.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija