Puhelinliittymä

Onko teillä mitään sellaista liittymää saatavilla missä olisi esim. 200Mt rajaton netti ja puheluita ja tekstiviestejä 200min kuukaudessa?
Janina Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Janina! DNA:lla myynnissä olevat liittymätyypit löytyvät osoitteesta https://www.dna.fi/puhe

Liittymät ovat joko käytön mukaan veloitettavia tai puhelut ja viestit kuuluvat kuukausimaksuun
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • 200 min, 200 sms 10M löytyy DNA:lta 23,90 euron hintaan.

Alennuksessa uusille asiakkaille 14,90 eurolla kk.

Voi saada mahdollisesti tiskin alta. Toki nopeus ei ole 200Mb, mutta pakettien osalta täysosuma. Sopisiko tällainen liittymä sinulle, sillä pyörii Full HD ja kaikki.
    Asiakas 1M