puhelinliitymn siirto

numeroni on vahingossa ilmoitettu siirtymään toiselle operaattorille.
olen perunut sen kirjalisesti lomakkeella. onko ilmoitus tullut perille ja onko siirto nyt peruutettu

Kommentit

• sähköpostiosoite on nyt oikein.
  • Hei Asko!

Huomioithan, että DNA:n tukisivusto on julkinen keskustelupalsta ja kuka tahansa voi lukea viestisi. Älä siis julkaise yhteys- tai asiakastietojasi sillä näitä voidaan käyttää väärin.

Otathan tässä tapauksessa pikaisesti yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse numerossa 044 144 044 niin asia saadaan hoidettua mahdollisimman pian kuntoon.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Hei Ilkka
    Ei teidän puhelinvaihteeseen pääse. Se on aina varattu.
    Voitko soittaa minulle ?
    Terv
    Asko
  • Pahoittelut, puhelinpalvelussamme on ruuhkaa tällä hetkellä. Vastaamme kyllä kaikkiin puheluihin, joten kannattaa odotella rauhassa. Tätä kautta emme voi ikävä kyllä ottaa soittopyyntöjä vastaan.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • HAluan esittää valituksen DNA puhelinpalvelusta. Se on surkeaa. Aloitin soittamisen klo 8.00 ja sain asian vihdoin hoidettua klo 8.30. Tämän ajan olin koko ajan puhelimessa linja auki ja siinä välissä yritin Chattia mm Ilkan kanssa.
    Aika kallista jonotusta kuluttajalle.
    Voitteko vahvistaa että toivomani asiat ovat nyt hoidettu.
    Ja mitä ihmettä tämä takoittaa että chat keskustelu on julkista. ? En ole muilla operaattoreilla löytänyt vastaavaa" palvelua."

• Pahoittelut, että jouduit odottelemaan linjoilla normaalia kauempaa! Soittaminen DNA:n asiakaspalveluun maksaa normaalin kotimaanpuhelun verran, joten ylimääräisiä veloituksia esim. jonottamisesta ei tule.

DNA:n tukifoorumi ei ole chat vaan kyse on julkisesta keskustelupalstasta. Kaikki tänne kirjoittamasi ovat siis näkyvillä julkisesti kenelle tahansa sivustolla kävijälle. Myös muilla operaattoreilla on vastaavat keskustelupalstat.

Chatin kautta voit hoitaa asioita Oma DNA -sovelluksen kautta. Voit ladata sovelluksen iPhoneen App Storesta tai Android-puhelimeen (Esim. Samsung, OnePlus, Xiaomi) Google Play -kaupasta.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Sen verran on eroa eri operaattoreiden keskustelupaltoilla , että kilpailijoilla voi lähettää yksityisviestejä aspalle ja sinisellä Yhteisö on ihan osa aspaa , jonka kautta saa henkilökohtaista palvelua. Tämä on mahdollistettu käyttäjien rekisteröinnillä , jolloin henkilön asiakastiedot on näkyy suoraan aspalle.

DNA:n palsta on vain tyhmä "ompeluseura " , jossa ei voi edes kirjoitusvirheitä korjata.