Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Puhelinnumeron salauksen poisto

Hei,
Olen aiemmin halunnut että puhelinnumeroni on salainen, mutta nyt haluaisin poistaa salauksen. Miten siis saan salauksen poistettua?
Outi-Maria Kauppi Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

  • Hei Outi-Maria!

    Salauksen poisto onnistuu soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 044 144 044 tai laittamalla meille viestiä Oma DNA -sovelluksen chatissä.
    DNA Ida S palveluneuvoja

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.