Puhelinvastaaja

Miten saan puhelinmenvastaajan kokonaan pois käytöstä ? Eli puhelinvastaaja ei saa olla käytössä tiettynä aikana?
Minna Hirvilammi Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Minna!

Vastaajan käyttöohjeet  löydät osoitteesta dna.fi/vastaaja . Vastaaja on mahdollista ottaa pois käytöstä poistamalla soitonsiirrot vastaajan numeroon joko puhelimen asetuksista näppäilemällä ##002# ja vihreää luuria. Tässä tapauksessa vastaajan uudelleenkytkennästä kuitenkin veloitetaan hinnaston mukainen maksu, joten tämä ei sovi jatkuvaan käyttöön, jos vastaajan haluaa pitää päällä vain silloin tällöin.