Puhelinvastaaja

Vaihdoin pari vuotta sitten Telialta teille, koska Telia oli yksinkertaisesti kalliimpi. Heillä oli vastaajapalvelu maksuton, mutta DNA veloittaa minusta aika kallista kk hintaa. Siinä on varmasti aika hyvä kate... Sanoin sen irti, mutta nyt näyttää siltä että sen kuitenkin tarvitsen. Mikä on sen nykyinen hinta? Minulla on 4 G rajaton. Onko mitään suht edullista pakettia mihin palvelu kuuluu?

Kommentit

• Hei Henrik! DNA Vastaaja on kuukausimaksullinen lisäpalvelu riippumatta liittymätyypistä, liittymähinnaston mukaisesti vastaajan kytkennästä veloitetaan 5 euroa ja kuukausimaksu on 1,50 euroa.

Voimme kytkeä vastaajan liittymällesi asiakaspalvelusta p.044 144 044 (ma-pe klo 8-18, la 9-16:30) tai puhelimen sovelluskaupasta löytyvän Oma DNA -sovelluksen viestien kautta.