Siirry uusimpaan kommenttiin

Puhelu-Paikallisverkkomaksu (PVM) + Matkapuhelumaksu (MPM) DNA:n -matkaviestinliittymillä 2.10.2023!

DNA -Matkaviestinliittymillä, PuheluHINTA paikallisverkkomaksun (PVM)  SEKÄ  matkapuhelinmaksu (MPM) osilta, NOUSEE  2. lokakuuta 2023  (02.10.2023)  LÄHTIEN, KAIKISSA laskutus-matkaviestinliittymissä 0,169 euroon ALKAVALTA puheluminuutilta!

Tiedon Lähde: DNA Telenor:in VOIMASSAOLEVA Matkaviestin-liittymähinnasto  (12/2022)
DNA Telenor

Kommentit

 • Puhelu-Paikallisverkkomaksu (PVM) SEKÄ (+) Matkapuhelumaksu (MPM)  DNA Telenor:in matkaviestinliittymillä  02.10.2023  LÄHTIEN!

  DNA -Matkaviestinliittymillä, PuheluHINTA paikallisverkkomaksun (PVM) SEKÄ matkapuhelumaksun (MPM) osilta, NOUSEE 2. lokakuuta 2023 (02.10.2023) LÄHTIEN, KAIKISSA laskutus-matkaviestinliittymissä 0,169 euroon ALKAVALTA puheluminuutilta!

  Tiedon Lähde: DNA Telenor:in VOIMASSAOLEVA Matkaviestin-liittymähinnasto (12/2022)
  DNA Telenor
 • Mistä tuo tieto että puhelumaksu nousisi 0,169 euroon minuutilta? Ei noissa hinnastoissa mitään sellaisesta puhuta, vai onko kyseessä vain yritys- ja palvelunumeroihin suuntautuvat soitot?
  Jari
 • Kyseessä on epänormaaleihin numeroihin soitetut puhelut, kuten esimerkiksi kela, vero, tulli, meripelastus ja puolustusvoimat. Myös ulkomaanpuhelut EU&ETA-maiden ulkopuolelle kallistuvat.

  Eduskunnan oikeusasiamiehen linjauksen mukaan 029-numeroita ei saa käyttää julkishallinnossa. On aivan käsittämätöntä, miten nämä numerot edes ovat enää käytössä ja että operaattorit revittävät niihin soittamisesta satoja prosentteja enemmän kuin normaaleista puheluista.
  irritus
 • Yrityspuolelle tuli dna:lta oikein tiedote asiasta, muistaakseni nousee jo 1.1.2023. Elisa tais tehdä vastaavan korotuksen yrityspuolelle jo noin vuosi sitten, eikä siitä tiedotettu.

  Siis onko 029 nyt julkishallinnossa kokonaan kielletty? Eli kai koskee kaikkia sellaisia paikkoja joihin jokainen suomalainen voi joutua asioimaan.
  Pari vuotta sitten moni koulu vaihtoi niihin (puhelin liittymien yhteiskilpailutus ja numeroiden yhtenäistäminen) ja osa kouluista onneksi kertoo vielä tavallisen kännykkänumeron.

  Kelalta tuli soitto 020 numerosta, taitaa olla harvoja valtion organisaatioita, jotka käyttää muutakuin Elisaa.
  Sami

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.