Puheluerittely

Moi.

Voitteko seikkaperäisesti neuvoa mistä Minun palveluni-sivun kautta löytyy puheluerittely päivämäärineen ja numeroineen? Olen nyt monta kertaa yrittänyt näitä kaivaa tuloksetta.

Kiitos

Kommentit

• Hei!

Löydät matkapuhelinliittymäsi laskujen peitetyt erittelyt kun menet laskuosioon ja valitset joko sivun vasemmasta laidasta maksajan nimen, tai avautuvasta sivusta maksajan asiakasnumeron
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Mitenköhän tämä nyt ei uppoa meikäläiselle. Vasemmassa reunassa on eräpäivä, ei maksajan nimeä. Avautuvassa ikkunassa on pdf-tiedosto, josta ei ole linkkiä minnekään. Puheluerittely kiinnostaa minuakin, mistäköhän se löytyy?
  • Hei Ulla!

Sinulla on luultavasti jokin toinen näkymä nyt auki. Kannattaa tarkastaa vielä onko kohdassa Valitse maksajakohtainen näkymä valittavissa muita vaihtoehtoja.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Hei. Mistä saisi näkyville netin kautta lähetettyjen viestien ja muun netin käytön ajankohdat? Tarvitsisi todistaa ettei puhelimesta ole oltu netissä tiettyinä aikoina.
  • Hei, netin käytön aikaa ei näe Minun Palvelustamme tai esim. laskuilta. Tätä on mahdollista seurata vain puhelmen asetuksissa jos jossain, joten kannattaa tutustua puhelimen asetuksiin ja kurkata löytyykö sieltä mahdollisuutta tutkia omaa netin käyttöään.
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Hei!
    Erittely ei kyllä aukea ao. ohjeella:
    Löydät matkapuhelinliittymäsi laskujen peitetyt erittelyt kun menet laskuosioon ja valitset joko sivun vasemmasta laidasta maksajan nimen, tai avautuvasta sivusta maksajan asiakasnumeron
    Ja mistä tämä toinen, oikea  näkymä  sitten löytyy? Maksajakohtainen näkymä? Missä?
    Sinulla on luultavasti jokin toinen näkymä nyt auki. Kannattaa tarkastaa vielä onko kohdassa Valitse maksajakohtainen näkymä valittavissa muita vaihtoehtoja.

Vaikka mistä klikkaisi tai yrittäisi, niin erittelyä et saa.
    Saisiko todella seikkaperäisen ohjeen, miten pitää toimia.
    Kiitos!
  • Hei Hannu!

Helpointa on olla esim. puhelimitse yhteydessä asiakaspalveluumme, että voimme neuvoa sinulle kohta kohdalta mistä löydät tiedot. Tarvittaessa erittely voidaan myös asiakaspalvelusta toimittaa sinulle sähköpostiin.

Asiakaspalvelu 044 144 044
    ma-pe klo 8-18
    la klo 9-16.30

Sähköisen yhteydenottolomakkeen löydät sivulta https://www.dna.fi/yhteystiedot
    DNA Hanna palveluasiantuntija
  • En minäkään löytänyt erittelyä, vaikka tein ohjeittenne mukaan.

• Klikkaa tapahtumien erittely alta  Lataa PDF (kuvake) auki

Sen jälkeen Klikkaa nimeäsi
     saat ladattavan erittelyn

nimimerkki : hikeä pukkas mut aukes
  • Juu mää jonottelemassa asiakaspalveluun tuntikaupalla odottelemassa ohjeita perus puheluerittelyn löytämiseen 😃
    Mahtaisiko olla palvelun nettisivujen päivityksen paikka selkeämmiksi? Muilla operaattoreilla ei ihan yhtä suuren vaivan takana ole erittelyt.
  • Moi simoerkki! Erittelyn löydät kun menet Laskut -osioon, sen jälkeen klikkaat maksajan nimeä. Sen jälkeen avautuu laskunäkymä, josta saa laskun numeroa klikkaamalla auki laskun normaalin erittelyn, tai Tapahtumakohtainen erittely -kohdasta klikkaamalla "Lataa" laajemman erittelyn jossa on mm. puhelut eriteltynä vielä tarkemmin.
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • ei löydy laskutustietoja minun palvelusta!! tarttis tietää helmikuu!
  • Hei Tuija!

Mikäli tietoja ei Minun palvelustani löydy, niin voit toki olla yhteydessä myös asiakaspalveluumme jossa voidaan tarkastaa tilanne.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Tässäpä vaihe vaiheelta kuinka itse löysin ne puheluerittelyt maaliskuussa 2021:

Vaihe 1: Avaa nettiselaimella sivu https://www.dna.fi
    Vaihe 2: Klikkaa oikealta ylhäältä "kirjaudu" ja syötä sähköpostiosoitteesi sekä salasanasi.
    HoX! Kun olet kirjautunut, siinä oikealla ylhäällä ei enään lue "Kirjaudu", vaan siinäpä lukeekin oma nimesi (etunimi tai sukunimi).
    Vaihe 3: Klikkaa nyt sieltä oikealta ylhäältä sitä omaa nimeäsi, ja valitse avautuvasta valikosta kohta "LIITTYMÄT & PALVELUT".
    Vaihe 4: Valitse keskiosasta se liittymä, jonka puheluerittelyn haluat nähdä.
    Vaihe 5: Valitse keskiosan alapäästä kohta "+Saldotiedot"
    Vaihe 6: Klikkaa tekstin "Tarkastele kuluvan laskutuskauden saldotietoja." perässä näkyvää "Siirry" painiketta.
    Vaihe 7: Klikkaa vasemmalta kohtaa "Laskut"
    Vaihe 8: Klikkaa joko vasemmalla näkyvää nimeäsi tai keskellä näkyvää asiakasnumeroasi.
    Vaihe 9: Rullaa sivua alaspäin, kunnes löydät laskurivin siltä ajanjaksolta, jonka tapahtumia haluat tarkastella. Klikkaa sitten sen rivin perässä näkyvää "Tapahtumat"-linkkiä.
    Vaihe 10: Nyt sen laskurivin alapuolelle ilmestyy linkit, joissa toisessa on puhelinnumerosi, ja toisessa on nimesi. Klikkaa niistä jompaakumpaa, niin pääset siirtämään koneellesi puheluerittelyn PDF-muodossa. (voit avata sen suoraan tai tallentaa koneellesi myöhempää tarkastelua varten.

Tapsa
  • Kiitos Tapsa! Sinun ohjeella löytyi!
    Onpa kyllä monen mutkan takana, olisikohan kehittelyn paikka...
    Krisu
  • Tämä edellinen oli hyvä ohjelma mutta nyt uusimman päivityksen myötä erittelyt taas kadoksissa. Mistä ne nyt löytää??
    Hese
  • Voi Vittu! kun ei niitä puheluerittelyitä löydy!...
    am
  • Tällä hetkellä puheluerittelyn tilaaminen onnistuu asiakaspalvelun kautta dna.fi/yhteystiedot
    DNA Ida S palveluasiantuntija
  • Miksi näin olennainen ja yksinkertainen tomiminto pitäisi muka tilata puhelinpalvelun kautta, kun on jo ennenkin toiminut kirjautumalla omapalveluun?!?!?

am