Puheluiden katkeilu ja toiseen numeroon itsekseen yhdistäminen

Toisen puhelut katkeilee itsekseen ja alkaa soittaa yleensä aakkosissa seuraavaan yhteystietoon. Puheluiden vastauskaan ei kuulemma onnistu suoraan, vaan pitää soittaa takaisin. Soittaneen nimi tai numerokaan ei aina näy. Yhteystietojakin kuulemma katoilee. Netti eli siis myös näyttö toimii normaalisti muutoin.

Voiko vika olla sim-kortissa tai peräti viruksia? Kyseessä n 2v Samsung XCover.
Samsung vai sim Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Kuulostaa siltä, että itse puhelimessa on jonkin vika, jos se oireilee noin monella eri tavalla.
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • 'Puhelin' siis toimii netin kanssa normaalisti, joten näyttö ei voi olla rikki. Eikä se aiheuttaisikaan yhteystietojen katoamista.
    Samsung vai sim
  • Vaikka näyttö toimii normaalisti, eli sillä voi selata nettiä, niin ongelma voi silti olla puhelimessa, jos se mm. katkoo puheluita ja alkaa itsestään soittamaan.

DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Joo, pari vuotta on melko maksimaalinen ikä noille nykyisille. Oma halpis elää kuudetta vuottaan.
    Samsung vai sim