Puhelujen kääntö toiseen puhelimeen

Minulla on DNA Prepaid -liittymä. Voiko sen kääntää toiseen puhelimeen?
Tommi Höynälänmaa Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

  • Hei Tommi!

    Voit asettaa soitonsiirron päälle puhelimen asetuksista, soitonsiirto DNA:n laskutusliittymään tai vastaajaan on maksuton. Siirto prepaid -liittymiin, lankanumeroihin tai toisen operaattorin numeroon maksavat liittymän normaalin puheluveloituksen mukaisesti.
    DNA Iiro palveluneuvoja

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.