Puhelujen kääntö toiseen puhelimeen

Minulla on DNA Prepaid -liittymä. Voiko sen kääntää toiseen puhelimeen?

Kommentit

• Hei Tommi!

Voit asettaa soitonsiirron päälle puhelimen asetuksista, soitonsiirto DNA:n laskutusliittymään tai vastaajaan on maksuton. Siirto prepaid -liittymiin, lankanumeroihin tai toisen operaattorin numeroon maksavat liittymän normaalin puheluveloituksen mukaisesti.
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Pystyykö teiltä ostetussa Nokia 8:ssa tekemään soitonsiirron?
    /Jarmo
  • Soitonsiirto onnistuu asettaa puhelimen asetuksien kautta, tarkistathan tarvittaessa puhelimen käyttöoppaasta tarkemmat ohjeet.
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Kun Nokia 8:n käyttöohjeessa (netistä) ei ole sellaista ohjetta.
  • Löytyisikö asetuksista Järjestelmäasetuksia, jos koitat etsiä ihan asetuksia läpikäymällä mistä tuon saisi asetettua?
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • @Jarmo Hyyrylänen
    "
    1.8 Soitonsiirrot
    Soitonsiirrolla voi lisätä tavoitettavuutta. Soitonsiirto ohjaa tulevat puhelut toiseen puhelinnumeroon. Soitonsiirrot voi määritellä alla olevien koodien avulla tai matkapuhelimen valikosta.
    Välitön soitonsiirto. Kaikki tulevat puhelut siirtyvät suoraan toiseen numeroon ilman, että puhelin soi.
    • Soitonsiirron asetus: **21* (kohdenumero) # luuri
    • Soitonsiirron poisto: ##21# luuri.
    Soitonsiirto, kun puhelin on varattu. Jos puhelin on varattu, puhelu ohjautuu suoraan toiseen numeroon.
    • Näppäile koodi: **67* (kohdenumero) # luuri. Huom. Siirto ei toimi, jos koputustoiminto on käytössä.
    Soitonsiirto, kun puhelimeen ei saada yhteyttä. Jos puhelin ei ole päällä tai verkon kuuluvuusalueella, puhelu ohjautuu toiseen numeroon."

https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiD6eeI_rDqAhUC5aYKHeFDD5sQFjABegQIAhAB&url=https%3A%2F%2Fwww.dna.fi%2Fdocuments%2F828855%2F822404%2FMatkapuhelinpalveluiden-kaytto-ohje.pdf%2F0b009d06-8fb0-18e4-173b-b6e3aab207d4&usg=AOvVaw37KPn_Ji2fUqKPQ8e-JU1G
  • voiko laita kun outonumero soitaa voiko sen automatisen puhevastauksin
  • Hei
    Miten DNA Kotiluurin soitonsiirto puretaan?
  • Hei Ari! Ohjeet soitonsiirtoihin löydät osoitteesta https://www.dna.fi/kotiluuri#kayttoohjeet kohdasta "Liittymän perustoiminnot".
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Hei vaan Ida

En löydä. Sieltä löytyvät lukuisat eri mahdollisuudet tehdä soitonsiirtoja, mutta ei ohjetta siitä, miten soitonsiirto puretaan. Ainakaan minä en näe.

Voisitko linkata kyseisen kohdan?

Ari Inkinen
  • Pahoittelut vastauksen viivästymisestä!

Kohdassa "Liittymän perustoiminnot" on tosiaan kohta soitonsiirrot ja sen alla "Soitonsiirtojen numerokoodit" ja jokaisen kohdan alla ohje kytkentään sekä poistoon.

Jos sinulla on nyt asetettuna esim. välitön soitonsiirto, jolloin kaikki puhelut siirtyvät välittömästi ja ilman, että oma puhelimesi edes soi, niin sen poisto onnistuu näppäilemällä ##21#SOITA-PAINIKE
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • voiko soiton siirrron tehdä oma dnassa, koska puhelimeni ei ole nyt saatavilla

Katri Lepomäki
  • Hei Katri!

Soitonsiirtoja ei ole mahdollista tehdä Oma DNA:n kautta, vaan ne täytyy tehdä suoraan puhelimeen. Soitonsiirtoja on mahdollista asettaa myös asiakaspalvelumme kautta, mutta tästä peritään 10 euron palvelumaksu.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija