Puhelulokit, tekstiviestit ja MMS:t talteen

Android-kapuloihin saa parikin kätevää ja ilmaista appsia eli SMS to Text sekä SMS Backup & Restore. Ensin mainittu tosin säilöö vain pelkät tekstarit tekstimuodossa vaikkapa muistikortille mutta jälkimmäinen säilöö puhelulokit, tekstarit ja MMS:t ja ne säilötään muistikortin lisäksi vaikkapa Google Driveen tai vaikka omaan sähköpostiin. Se tallentaa ne XML-tiedostona jonka saa auki tietokoneella.

iPhonessa tekstarit saa talteen esim. tietokoneelle ladattavassa iMazing-ohjelmalla, joka toimii myös PC:ssä, iPhone pitää tosin kytkeä koneeseen.
Jari Ilmoita asiaton sisältö