Puhelut EU-alueella

Jos minulla on dna:n liittymä, johon kuuluu rajattomat puhelut ja viestit, koskeeko se myös ulkomailla eu-alueella soitettuja puheluita ja lähetettyjä viestejä? Sisältyykö siis myös ulkomailta soitetut puhelut pakettiin vai maksavatko ne erikseen?

Kommentit

 • Hei Milja! Puhelut ja viestit EU/ETA alueella on kotimaan hinnoin: https://www.dna.fi/euroaming
  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Voisitko vastata kysymykseeni. Olen lukenut jo tuon linkin takana olevan tiedon. Jos minulla on liittymä, johon kuuluu rajattomat puhelut ja viestit, päteekö tämä myös ulkomailla eu:n sisällä?
  Milja
 • Puhelut ja viestit ovat kotimaan hinnoin, eli jos liittymässäsi on puhepaketti niin viestit ja puhelut kuuluvat näihin, puheluiden ja viestien vastaanotto on maksutonta
  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Valitettavasti en ole vieläkään varma, miten asia on vastauksestasi huolimatta. Tarkoitatko että ulkomailta soitetut puhelut ja lähetetyt viestit kuuluvat puhepakettiin? Vai tarkoitatko että soitetun puhelut ja viestit kuuluvat tuohon kotimaan hinnoitteluun? Kun sanot, että vastaanottaminen on maksutonta, kuulostaa että lähettäminen ja soittaminen ei ole.
  Milja
 • Kyllä, EU-alueelta soitetut puhelut ja lähetetyt viestit kuuluvat liittymän kuukausimaksun rajattomaan käyttöön eli nämä hinnoitellaan aivan kuten kotimaassakin. Lisäksi puheluiden ja viestien vastaanotto on maksutonta.
  DNA Ida S palveluneuvoja

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.