Puhelut Ruotsiin

Soittaessani Suomesta Ruotsiin, ruotsalaiseen liittymään, 36 minuutin puhelun, josta oli laskutettu erikseen 16,097€. Eikös kuitenkin pohjoismaiset puhelut pitäisi sisältyä rajattomaan puhelinliittymään?

Kommentit

• Hei Jaana!

Suomesta Ruotsiin ruotsalaisiin liittymiin veloitetaan 0235 €/min. Sama hinta koskee sekä mobiililiittymiin että lankanumeroihin soitettuja piheluita. Lisätietoa ulkomaan puheluiden hinnoittelusta löydät osoitteesta www.dna.fi/ulkomaan-hintahaku kun valitset esin Maa jossa käytän puhelinta -kohtaan Suomen ja tämän jälkeen valitset maan, johon olet soittamassa.

Rajaton-liittymissä kuukausimaksuun sisältyy rajaton käyttö EU/ETA-alueella. Tämä koskee roaming-käyttöä eli DNA-liittymän käyttöä ulkomaisissa verkoissa, mutta ei kotimaasta soitettuja ulkomaan puheluita. EU-alueen roaming-hinnoittelusta löydät lisätietoa osoitteesta www.dna.fi/euroaming.