PUK-koodi

DNA-liittymäsi PUK-koodin löydät maksutta Minun palveluni -itsepalvelusivustolta, jonne pääset kirjautumaan DNA Tunnuksellasi osoitteessa minunpalveluni.dna.fi

PUK-koodin löydät myös kätevästi OmaDNA -sovelluksesta, jonka voit ladata omasta sovelluskaupastasi iOS:lle ja Androidille

DNA Rajaton-, DNA SuperÄlypaketti-, DNA Äly-, DNA Mini Data- ja  DNA Perus -liittymät sekä liikkuvat laajakaistat:

• Kirjaudu Minun palveluuni

• Klikkaa kohtaa Tarkista PUK-koodisi

• Klikkaa kyseisen liittymän numeroa uudelleen Voimassaolevat liittymäsi -otsikon alta

• PUK-koodi näkyy liittymän tietojen alla kohdassa PUK 1

Rekisteröidyn prepaid-liittymän PUK-koodin löydät Minun Palvelusta:
  • Kirjaudu Minun palveluuni
  • Klikkaa DNA Super Prepaid -liittymäsi kohdalta Lisätiedot ja hallinta -painiketta
  • Valitse Tuotteeni -valikosta liittymäsi jonka PUK-koodia kaipaat
  • PUK-koodi näkyy liittymänumeron alla

Tuplakaistan 4G-liittymän sekä Welhokaista 4G -liittymän PUK-koodin saat ainoastaan soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 044 144 044.

Saat PUK-koodin myös soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 044 144 044 tai käymällä DNA Kaupassa tai jälleenmyyjän luona. Lähimmän liikkeen löydät osoitteesta dna.fi/myymalat.

Huomaathan, että itsepalvelusta saat PUK-koodin maksutta, mutta asiakaspalvelussa tai liikkeessä asioidessa veloitetaan hinnaston mukainen 10 euron palvelumaksu.

Kommentit

• Hei.

Jostain syystä puhelinliittymäni ei näy omassa "minun palvelusta" joten en saa PUK koodiani.
    Oletan että tämä johtuu siitä että Liittymän ns. omistaja on eri kuin maksaja, mutta eikö olisi mahdollista saada tiedot silti näkymään netissä? Tarvitsisin puhelintani mahdollisimman pian, kiitos.

• Hei Petteri!

Vain liittymän omistaja voi hallita liittymiään Minun palvelussani tai hoitaa niitä asiakaspalvelun kautta. Joten pyydäthän liittymän omistajaa tarkastamaan tuon pin-koodin tai pyydät häntä olemaan yhteydessä asiaskaspalveluumme puhelimitse jonka kautta pin-koodin saa myös.

Asiakaspalvelu 044 144 044
    ma-pe 8-18
    la 9-16.30

DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Hei, mä en ehtinny rekisteröi mun prepaid liitymä, mistä nyt voin saada PUK-koodi, koska liitymän pakkaus jossain hukassa?

• Hei Timo!

Rekisteröimättömän prepaid-liittymän PUK-koodin näkee ainoastaan alkuperäisestä ostopakkauksesta. Mikäli olet siis pakkauksen kadottanut ja liittymää ei ole rekisteröity niin valitettavasti vaihtoehtona on ainoastaan kokonaan uuden liittymän hankkiminen.

DNA Hanna palveluneuvoja
  • Hei!

Onnistuin saamaan uuden työpaikkani puhelimen PUK-kooditilaan. Jos yritän kirjautua https://minunpalveluni.dna.fi. -osoitteeseen, löytyy sieltä vain oma henkilökohtainen DNA-sopimukseni (ei työpaikan DNA SuperÄlypaketti 4G 200 -liittymää).

Edeltäjäni ei jättänyt minulle Minun palveluni -tunnuksia, joten epäilen, että tunnusta on lainkaan olemassa järjestöllämme. Miten voin varmistaa, että järjestöllämme on Minun palveluni -tunnukset? Tunnuksilla voin sitten kirjautua sisään ja saada PUK-koodin puhelimeen.

• Hei Jenni!

Yritysliittymien itsepalvelu löytyy osoitteesta https://palvelu.dna.fi ja mahdolliset tunnukset tuonne ovat yrityksen yhteyshenkilöllä.

PUK-koodi voidaan luovuttaa nimetylle käyttäjälle tai yrityksen yhteyshenkilölle myös yritysasiakaspalvelustamme, puh. 044 144 099.

DNA Ida S palveluneuvoja
  • puhelimeni rupesi yllättäen PUK-koodia.n.20vuotta sitten annettua.odotan sydänsairaalasta lääkärin soittoa.EI PUHELINTA MYYMÄLÄÄN 50km. yhteys netin kautta ei pelaa!
    Jouni Rinta-Luopa
  • Hei Jouni! Ketjun ensimmäisestä viestistä löydät ohjeet mistä saat PUK-koodin. Vaihtoehtona on siis tarkistaa se Minun Palvelusta tai soittaa asiakaspalveluumme jollain toisella liittymällä, mikäli pääsyä DNA Kauppaan ei ole.