PUK-koodi

DNA-liittymäsi PUK-koodin löydät maksutta Minun palveluni -itsepalvelusivustolta, jonne pääset kirjautumaan DNA Tunnuksellasi osoitteessa minunpalveluni.dna.fi

PUK-koodin löydät myös kätevästi OmaDNA -sovelluksesta, jonka voit ladata omasta sovelluskaupastasi iOS:lle ja Androidille

Laskutusliittymät, liikkuvat laajakaistat ja rekisteröidyt DNA Prepaid liittymät:

• Kirjaudu Minun palveluuni

• Paina Lisätiedot ja hallinta sen liittymän kohdalta, jonka PUK-koodin haluat tarkistaa

• PUK-koodi näkyy liittymänumeron alla kohdassa PUK 1

Rekisteröimättömän DNA Prepaid liittymän PUK-koodia ei ole saatavilla Minun Palvelussa. Rekisteröimättömän liittymän PUK-koodin löydät DNA Prepaid liittymäsi aloituspakkauksesta.

DNA Welhon 4G-liittymän (esim. Tuplakaista, Welhokaista, Netti 4G) PUK-koodin saat ainoastaan soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 044 144 044.

Saat PUK-koodin myös soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 044 144 044 tai käymällä DNA Kaupassa tai jälleenmyyjän luona. Lähimmän liikkeen löydät osoitteesta dna.fi/myymalat.

Huomaathan, että itsepalvelusta saat PUK-koodin maksutta, mutta asiakaspalvelussa tai liikkeessä asioidessa veloitetaan hinnaston mukainen 10 euron palvelumaksu.

Kommentit

• Hei.

Jostain syystä puhelinliittymäni ei näy omassa "minun palvelusta" joten en saa PUK koodiani.
    Oletan että tämä johtuu siitä että Liittymän ns. omistaja on eri kuin maksaja, mutta eikö olisi mahdollista saada tiedot silti näkymään netissä? Tarvitsisin puhelintani mahdollisimman pian, kiitos.

• Hei Petteri!

Vain liittymän omistaja voi hallita liittymiään Minun palvelussani tai hoitaa niitä asiakaspalvelun kautta. Joten pyydäthän liittymän omistajaa tarkastamaan tuon pin-koodin tai pyydät häntä olemaan yhteydessä asiaskaspalveluumme puhelimitse jonka kautta pin-koodin saa myös.

Asiakaspalvelu 044 144 044
    ma-pe 8-18
    la 9-16.30

DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Hei, mä en ehtinny rekisteröi mun prepaid liitymä, mistä nyt voin saada PUK-koodi, koska liitymän pakkaus jossain hukassa?

• Hei Timo!

Rekisteröimättömän prepaid-liittymän PUK-koodin näkee ainoastaan alkuperäisestä ostopakkauksesta. Mikäli olet siis pakkauksen kadottanut ja liittymää ei ole rekisteröity niin valitettavasti vaihtoehtona on ainoastaan kokonaan uuden liittymän hankkiminen.

DNA Hanna palveluneuvoja
  • Hei!

Onnistuin saamaan uuden työpaikkani puhelimen PUK-kooditilaan. Jos yritän kirjautua https://minunpalveluni.dna.fi. -osoitteeseen, löytyy sieltä vain oma henkilökohtainen DNA-sopimukseni (ei työpaikan DNA SuperÄlypaketti 4G 200 -liittymää).

Edeltäjäni ei jättänyt minulle Minun palveluni -tunnuksia, joten epäilen, että tunnusta on lainkaan olemassa järjestöllämme. Miten voin varmistaa, että järjestöllämme on Minun palveluni -tunnukset? Tunnuksilla voin sitten kirjautua sisään ja saada PUK-koodin puhelimeen.

• Hei Jenni!

Yritysliittymien itsepalvelu löytyy osoitteesta https://palvelu.dna.fi ja mahdolliset tunnukset tuonne ovat yrityksen yhteyshenkilöllä.

PUK-koodi voidaan luovuttaa nimetylle käyttäjälle tai yrityksen yhteyshenkilölle myös yritysasiakaspalvelustamme, puh. 044 144 099.

DNA Ida S palveluneuvoja
  • puhelimeni rupesi yllättäen PUK-koodia.n.20vuotta sitten annettua.odotan sydänsairaalasta lääkärin soittoa.EI PUHELINTA MYYMÄLÄÄN 50km. yhteys netin kautta ei pelaa!
    Jouni Rinta-Luopa
  • Hei Jouni! Ketjun ensimmäisestä viestistä löydät ohjeet mistä saat PUK-koodin. Vaihtoehtona on siis tarkistaa se Minun Palvelusta tai soittaa asiakaspalveluumme jollain toisella liittymällä, mikäli pääsyä DNA Kauppaan ei ole.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • olen rekisteröinyt prepaid liittymän ja ladannutkin sitä.
    nyt liittymä on kuitenkin hävinnyt minun palvelusta, sitä ei siellä ole.
    miksi liittymä on hävitetty vaikka olin sen rekisteröinyt ?
    liittymä on auton webaston ohjaimessa.
    mobiiliohjain on auton kojelaudan sisässä, eikä se ole helppo purkaa esille.
    miten saan liittymän uudestaan toimimaan?
    timo
  • Hei Timo!

Kannattaa kokeilla vielä kirjautua uudelleen sisään ja kokeilla toisella selaimella. Mikäli liittymää ei kuitenkaan löydy niin otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Kätevästi ja nopeasti tämä onnistuu uuden Oma DNA -sovelluksen kautta jonka voit ladata iOS-puhelimeen App Storesta tai Android-puhelimeen Google Play -kaupasta.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Morjes, Pitåis lähtee kiiruusti töihin mut meni puh lukkoon tarvitsen puk koodin jos sopii Kiitos T,Hannu viertokoski pun no
    Hannu
  • Hei Hannu!

Huomioithan, että DNA:n tukisivusto on julkinen keskustelupalsta ja kuka tahansa voi lukea viestisi. Älä siis julkaise asiakastietoja tai muita yhteystietojasi sillä näitä voidaan käyttää väärin.

Tätä kautta emme voi PUK-koodia toimittaa. Aloitusviestissä ohjeet kuinka löydät kätevästi PUK-koodin.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • meni työkännykkä puk koodiin paniikki iski auttakaa poloista
    Jimi Saikkonen
  • Moi Jimi,

Jos liittymä on yrityksen y-tunnuksen alla, saa yrityksen nimetty yhteyshenkilö PUK-koodin yritysasiakaspalvelusta numerosta 044 144 099.

https://www.dna.fi/yrityksille/yhteystiedot
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Tarvitsen puk-koodin
    Puh.no xxx
    Soitin asiakaspalveluunne, oli jonoa, odotin n. puoli tuntia.
    Voitteko lähettää sähköpostiin
    Outi Jussila
  • Hei Outi, ethän julkaise tänne puhelinnumeroasi, kiitos.

PUK-koodi on mahdollista saada vain ensimmäisessä viestissä mainituilla tavoilla.
    Kannattaa kirjautua Minun Palveluun, mikäli et puhelimitse päässyt läpi.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Hei, kännykkäni Ohjelmistopäivityksen jälkeen Samsung pyytää puku koodia.
    En muista oma DNA se.

Marjatta
    Arja Marjatta Varjonen
  • Hei Marjatta!

Ethän julkaise puhelinnumeroasi täällä julkisella keskustelupalstalla.

PUK-koodin saat joko soittamalla asiakspalveluun numeroon 044 144 044, Minun palvelustani tai Oma DNA -sovelluksesta. Mikäli et muista DNA Tunnuksesi salasanaa, saat nollattua salasanan kirjautumislinkin kautta.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • terve,
    puhelin on yrityspuhelin ja nyt pytää PUK kodia. Miten nyt saan sitä?
    Wanni Amadei
  • Moi Wanni,

Yrityksen nimetty yhteyshenkilö saa PUK-koodin yritysasiakaspalvelustamme.
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Miten saan PUK-koodin?
    Juha Heiskanen
  • Hei,
    Olen parhaillaan matkalla Singaporen kautta Uuteen Seelantiin. Sammutin matkapuhelimen koneessa ja kun yritin käynnistää sen uudelleen se pyysi SIM -koodia, jonka annoin. Se ei kuitenkaan hyväksynyt sitä, jonka jälkeen yritin neljä nollaa 0000, mutta se ei hyväksynyt sitäkään. Yritin kirjautua minun dna saadakseni PUK - koodin tai muita ohjeita, mutta ilmoituksenne mukaan sivua korjataan. Lähettäkää minulle sähköpostilla heti aamusta uusi SIM numero tarvitsen puhelinta heti kun saavumme Singaporeen. (täkäläistä aikaa n. 17.15)
    Kaj Hellsten
    kaj hellsten
  • Hei Kaj,

Saitko PUK-koodin jo itsepalvelusta? Tätä kautta koodia ei voida lähettää, tämä on julkinen keskustelufoorumi eikä tätä kautta hoideta asiakkuuksien asioita.
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • olen ulkomailla ja yritän soittaa teille hotellin puhelimesta ja ette vastaa!! tarvitsen pukoodin!!!!!
    Ronni
  • Voisitteko poistaa minun sähköpostiosoitteeni ystävällisesti tukipalvelustanne, annan sen sitten taas käyttöönne kun minulla on hätä. Nyt näyttää tulevan viestejä sekä teiltä että nimimerkeiltä, siis apua tarvitseva henkilö ei saa apua! Henkilö oli toissa päivänä pahassa pulassa lentokoneessa matkalla Singaporen kautta Uuteen Seelantiin, tarvitsi heti laskeuduttuaan nopsaan PUK-koodiaan&puhelintaan ja teidän vastauksenne minulle.  Myös nimim. Ronni samanlaisessa hädässä jossain ulkomailla, yrittää soittaa ja teille ja saada PUK-koodia myös. Olen uusi asiakas, käyttäjäkysymykseni oli siis täällä k-tunnuksella "Mummo hädässä"; onhan se hyvä mutta en halua nähdä noita hätäviestejä, joten voitte poistaa sen?
    Mummo hädässä
  • Hei Ronni! Puheluihin vastataan kyllä, kunhan jatkat jonottamista. PUK-koodi löytyy myös Oma DNA -sovelluksesta tai Minun palveluni kautta.

Mummo Hädässä: Saat poistettua käytöstä ilmoitukset tähän keskusteluketjuun tulevista viesteistä, kun klikkaat ilmoitussähköpostiviestin lopussa olevaa linkkiä.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Puk koodini
    Dan
  • uus

Pirjo R.
  • toimiva sähköpostini xxx Pirjo R.

Pirjo R.
  • Hei Pirjo, olisiko sinulla ollut jotain kysyttävää? Tänne keskustelupalstalle ei kannata julkaista tietojaan, esim. sähköpostiosoitetta joten poistin sen viestistäsi.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • mitä tehdä kun on laittanut vanhaa puk koodia ja yritykset ovat loppu ja nyt hallussani on oikea puk koodi mutta ei ole yrityksiä enään jäljellä...?
    nooa h
  • Jos PUK-koodia on syöttänyt liian monta kertaa väärin, sim-kortti menee toimintakelvottomaksi ja sim-kortti tulee vaihtaa uuteen. Uuden sim-kortin saa nopeiten haettua DNA Kaupasta. Tilaus onnistuu myös asiakaspalvelustamme, jolloin sim-kortti toimitetaan postitse.