PUK-koodi

DNA-liittymäsi PUK-koodin löydät maksutta Minun palveluni -itsepalvelusivustolta, jonne pääset kirjautumaan DNA Tunnuksellasi osoitteessa minunpalveluni.dna.fi.

DNA Rajaton-, DNA SuperÄlypaketti-, DNA Äly-, DNA Mini Data- ja  DNA Perus -liittymät sekä liikkuvat laajakaistat:

• Kirjaudu Minun palveluuni

• Klikkaa kohtaa Tarkista PUK-koodisi

• Klikkaa kyseisen liittymän numeroa uudelleen Voimassaolevat liittymäsi -otsikon alta

• PUK-koodi näkyy liittymän tietojen alla kohdassa PUK 1

Rekisteröidyn prepaid-liittymän PUK-koodin löydät Minun Palvelusta:
  • Kirjaudu Minun palveluuni
  • Klikkaa DNA Super Prepaid -liittymäsi kohdalta Lisätiedot ja hallinta -painiketta
  • Valitse Tuotteeni -valikosta liittymäsi jonka PUK-koodia kaipaat
  • PUK-koodi näkyy liittymänumeron alla

Tuplakaistan 4G-liittymän sekä Welhokaista 4G -liittymän PUK-koodin saat ainoastaan soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 044 144 044.

Saat PUK-koodin myös soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 044 144 044 tai käymällä DNA Kaupassa tai jälleenmyyjän luona. Lähimmän liikkeen löydät osoitteesta dna.fi/myymalat.

Huomaathan, että itsepalvelusta saat PUK-koodin maksutta, mutta asiakaspalvelussa tai liikkeessä asioidessa veloitetaan hinnaston mukainen 10 euron palvelumaksu.

Kommentit

• 25.7.2015 klo 20.15 Minulla on tuplakaista, kirjoitin tablettiin kolme kertaa peräkkäin oikean PIN-koodin 1234, laite lukittui. Nyt se pyytää PUK-koodia, jota en saa oman liittymän kautta. Ihmettelen ja laite toimettomana, kiitos DNA:n. Mitä tehdään??

• Hei Mauno! Valitettavasti Tuplakaistaan kuuluvan mobiililiittymän PUK -koodia ei saa itsepalvelukanavasta. Voit tiedustella tämän liittymän PUK -koodin veloituksetta asiakaspalveluun soittamalla.

DNA Iiro palveluneuvoja
  • Kyseessä welho taloyhtiötupla (kaapeli) joka sisältää welho überkaista -liittymän sekä veppi 4G Teho -liikkuvan laajakaistan.
    4G liittymään tarvisin PUK koodin, jota ei näy omissa tiedoissa???
    Omilla sivuilla lukee "ei aktiivisia liittymiä" ja liittymä ostettu liikkeestä maaliskuussa 2015. Mistä saan PUK koodin näkyviin ilman lisämaksuja?

• Hei Hannele!

Tuplakaistan PUK-koodin saat maksutta soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 044 144 044.

DNA Ida S palveluneuvoja
  • Hei. Minulla on prepaid liittymä. PIN- koodin olen nyt unohtanut, sekä hukannut pakkauksessa olleen kortti pohjan. Onko liittymää mahdollista enää saada auki?

• Hei Lissu!

Jos liittymä on rekisteröity, löydät PUK-koodin Minun palveluni -itsepalvelusivulta osoitteesta https://minunpalveluni.dna.fi/. Muussa tapauksessa ei PIN- ja PUK-koodia ole enää mahdollista saada mistään, mikäli aloituspakkausta ei ole enää tallella.

DNA Ida S palveluneuvoja
  • mitä mun pitäisi tehdä kun mun tabletti haluu PUK-koodin ja sen mulla on nykyän, ennen kun sain sen niin se ehti jo mennä takalukkoon koska laitoin liian monta kerttaa väärän puk.kodin joten se ei reagoi enää kun yritän laittaa puk-koodin

• Hei Pertti!

Jos PUK -koodin syöttää laitteeseen 10 kertaa väärin, tulee SIM -kortista käyttökelvoton. Tällöin liittymän kortti tulee vaihtaa uuteen ja tästä veloitetaan hinnaston mukainen 10e maksu.

DNA Iiro palveluneuvoja
  • Hei,

Puk koodin syöttämisen jälkeen ei pin-koodi kelpaa vaan se pyytää uudestaan puk koodia.

Mielestäni minulla on oletus pin-koodi mutta se ei kelpaa. En siis käytännössä tiedä pin-koodiani. Miten toimia?

• Hei NN! PUK-koodin syöttämisen jälkeen sinun tulee luoda uusi PIN-koodi, eli valitse sellainen jonka varmasti itse muistat.

Jos puhelin ei jostain syystä hyväksy mitään uutta PIN-koodia, kokeile liittymää ja uuden PIN-koodin asettamista toisella puhelimella tai vähintään käynnistä nykyinen puhelimesi uudelleen ja yritä uudelleen.

DNA Ida T palveluneuvoja
  • Hei! Minulla meni DNA prepaidin pin koodi väärin ja puk koodi on hukassa, onko mitenkään mahdollista saada se enää mistään, vaikka soittamalla Asiakaspalveluun ?

• Hei Martin!

Jos liittymä on rekisteröity, löydät PUK-koodin itsepalvelusta https://minunpalveluni.dna.fi. Muussa tapauksessa PUK-koodi löytyy vain aloituspakkauksesta.

DNA Ida S palveluneuvoja
  • Hei ! Yritin soittaa asiakaspalveluunne saadakseni puk koodin mutta sitten kun se automaatti ääni sieltä sano et luettele numerosi numero kerrallaan, niin pitääkö minun sanoo se miten tai pitääkö näppäillä ja lopuksi painaa mitä jne ?

• Hei Leila! Numerosi tulee luetella ääneen numero kerrallaan. Voit tarkistaa PUK -koodin myös Minun Palvelusta.

DNA Ida T palveluneuvoja
  • puhelimeni pyytää puk koodia mutta kortti missä se on nii on kadonnut ...miten siis saan puhelimeni auki

• siis onko kyseessä joku uudistus vai mikä ... ja jos vaaditaan jotain pankkitunnuksia johonkin niin minulla ei sellaista ole

• SIIS MILLÄ SAAN TÄN PUHELIMENI NYT AUKI ????????????????????????????????

• Hei Merja! Jos puhelimesi pyytää PUK-koodia, saat puhelimen auki PUK -koodin syöttämällä. Tästä ketjusta löydät ohjeet mistä saat PUK-koodin. Minun Palveluun luodaan tunnukset verkkopankkitunnuksilla, joten jos sinulla ei sellaisia ole, saat PUK-koodin soittamalla asiakaspalveluumme 044 144 044 jollain toisella puhelimella.

DNA Ida T palveluneuvoja
  • Hei, haluaisin rekisteröidä prepaid-liittymän, mutta olen jemmannut johonkin PUK-koodin sisältävän läpyskän, ehkä löydä sitä. Onko se olemassa vain tässä alkuperäisessä pakkauksessa vai voiko sen saada soittamalla? PIN koodi siis on ja se toimii ja puhelin toimii ja voin ladata siihen kyllä lisää puheaikaa. Tämä liittymä on ollut minulla jo useamman vuoden, ehkä hauaisi numeron muutuvan.

• Hei Sonja!

Jos liittymää ei ole rekisteröity, löytyy koodi ainoastaan aloituspakkauksesta. Mikäli tämä on hävinnyt, ei koodia ikävä kyllä enää ole saatavilla.

DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Vielä edelliseen, jos PUK-koodia ei voi saada, voiko liittymän silti rekisteröidä esim. liikkeessä? Vai onko ainoa mahdollinen tapa löytää jostain PUK-koodin sisältävä läpyskä?

• Hei Sonja!

Prepaid-liittymän rekisteröinti onnistuu myös paikan päällä DNA Kaupassa.

DNA Ida S palveluneuvoja
  • Hei! Sain uuden liittymän, mutta en tiennyt että siihen pitää ensin pistää oletuskoodi, koska ennen sellaista ei ole ollut eikä liittymääni ole ennen vaihdettu. Puhelin siis nyt pyytää PUK-koodia, joka minulla on, mutta näppäiltyäni PUK-koodin se väittää sen olevan väärä. Mitäs nyt sitten pitäisi tehdä kun en voi avata SIM-korttia kun PUK-koodi ei kelpaa?

• Varmistathan että näppäilet varmasti uuden liittymäsi SIM -kortin oikean PUK -koodin, koodi löytyy DNA Minun palveluni -sivustolta, vanhan liittymän koodi ei tässä tapauksessa siis kelpaa

DNA Iiro palveluneuvoja
  • Miksei mulla näy DNA Minun palvelussa SIM kortin PUK koodia? Koko SIM korttia ei siellä näy? Yksin lapsen kanssa kotona, ei pysty soittaa, eikä pysty avata puhelinta itse turhista lupauksista huolimatta.

• Hei Sanna! Onhan liittymä nimissäsi, eli sopimus tehty sinun henkilötunnuksellesi?

Jos liittymä on omissa nimissäsi, näkyy se tiedoissasi kun kirjaudut Minun Palveluun, joten tarkistathan molemmat "puolet", tämä on ohjeistettu tarkemmin tämän ketjun ensimmäisessä viestissä.

DNA Ida T palveluneuvoja
  • Jos puhelin ei avaudu PUK-koodin antamisen jälkeen ja kysy PIN-koodia , mikäli PIN-koodikysely on päällä , niin sitten näyttää huonolta. SIM-kortti menee nimittäin lopullisesti lukkoon , mikäli PUK-koodi on syötetty väärin yli kymmenen kertaa.

Siihen tautiin ei auta kuin uusi SIM-kortti.

• Tein tunnukset kun tarvitsen puk koodin, niin ei näy kuin yksi numero ja niitä pitäisi olla puolenkymmentä. Miten ne saadaan näkyyn?

• Kirjautumisen jälkeen näet etusivulla listattuna kaikki henkilötunnuksellasi olevat laskutusliittymät ja rekisteröidyt prepaid -liittymät. Mikäli olet varma että omistat enemmän liittymiä kuin näitä on listattuna, olethan yhteydessä asiakaspalveluun ongelman selvittämiseksi

DNA Iiro palveluneuvoja
  • Hei!

Ostin Super Prepaid 4G:n ja haluaisin kytkeä sen Minun palveluni-palveluhallintaan. Tarvitaan kuitenkin PUK1-koodi, jota aloituspaketin mukana tulleessa kortissa ei ole. PIN-koodit on printattu korttiin normaalisti, mutta sekä PUK1 että PUK2-kohdat ovat kortissa tyhjät. Saako Super Prepaidia edes lisättyä Minun palveluihin?

• Hei Torres!

PUK-koodin pitäisi tosiaan löytyä liittymän mukana tulleesta kortista. DNA Super Prepaid -liittymä on kyllä mahdollista rekisteröidä. Olitko milloin ja mistä hankkinut tuon liittymän?

DNA Hanna palveluneuvoja
  • Olisiko niin, että ne PUK koodit ovat raaputuspinnan alla?

• Hei.

Jostain syystä puhelinliittymäni ei näy omassa "minun palvelusta" joten en saa PUK koodiani.
    Oletan että tämä johtuu siitä että Liittymän ns. omistaja on eri kuin maksaja, mutta eikö olisi mahdollista saada tiedot silti näkymään netissä? Tarvitsisin puhelintani mahdollisimman pian, kiitos.

• Hei Petteri!

Vain liittymän omistaja voi hallita liittymiään Minun palvelussani tai hoitaa niitä asiakaspalvelun kautta. Joten pyydäthän liittymän omistajaa tarkastamaan tuon pin-koodin tai pyydät häntä olemaan yhteydessä asiaskaspalveluumme puhelimitse jonka kautta pin-koodin saa myös.

Asiakaspalvelu 044 144 044
    ma-pe 8-18
    la 9-16.30

DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Hei, mä en ehtinny rekisteröi mun prepaid liitymä, mistä nyt voin saada PUK-koodi, koska liitymän pakkaus jossain hukassa?

• Hei Timo!

Rekisteröimättömän prepaid-liittymän PUK-koodin näkee ainoastaan alkuperäisestä ostopakkauksesta. Mikäli olet siis pakkauksen kadottanut ja liittymää ei ole rekisteröity niin valitettavasti vaihtoehtona on ainoastaan kokonaan uuden liittymän hankkiminen.

DNA Hanna palveluneuvoja
  • Hei,

Ostin uuden prepaid-liittymän ja yritin rekisteröidä sitä. Kuitenkin kun kirjoitan puhelinnumeron sekä puk1-koodin ohjelma herjaa etteivät ne vastaa toisiaan. Olen varmastikin kirjoittanut kaikki numerot oikein joten mikäköhän voi olla vikana?

• Hei Tanja!

Olethan aktivoinut liittymän käyttöön eli esimerkiksi soittanut sillä puhelun? Ja olithan ottanut PUK1-koodin varmasti oikean prepaid-liittymän aloituspakkauksesta?

Jos numerot ovat varmasti oikein ja rekisteröinti ei jostain syystä silti onnistu niin olethan suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme että voimme selvittää tilannetta tarkemmin, kiitos.

DNA Hanna palveluneuvoja
  • Hei!

Onnistuin saamaan uuden työpaikkani puhelimen PUK-kooditilaan. Jos yritän kirjautua https://minunpalveluni.dna.fi. -osoitteeseen, löytyy sieltä vain oma henkilökohtainen DNA-sopimukseni (ei työpaikan DNA SuperÄlypaketti 4G 200 -liittymää).

Edeltäjäni ei jättänyt minulle Minun palveluni -tunnuksia, joten epäilen, että tunnusta on lainkaan olemassa järjestöllämme. Miten voin varmistaa, että järjestöllämme on Minun palveluni -tunnukset? Tunnuksilla voin sitten kirjautua sisään ja saada PUK-koodin puhelimeen.

• Hei Jenni!

Yritysliittymien itsepalvelu löytyy osoitteesta https://palvelu.dna.fi ja mahdolliset tunnukset tuonne ovat yrityksen yhteyshenkilöllä.

PUK-koodi voidaan luovuttaa nimetylle käyttäjälle tai yrityksen yhteyshenkilölle myös yritysasiakaspalvelustamme, puh. 044 144 099.

DNA Ida S palveluneuvoja
  • Hei,

Miksi Minun Palvelut-osiossa ei Liittymät-kohdan alla näy Veppi 4G-liittymää vaikka se näkyy Palveluni-kohdassa? Tarvitsisin PUK-koodin.
  • Hei.
    Puhelimeni on lukkiutunut enkä muista Puk koodia. Koitin kirjautua sähköpostiin mutta ei ole mukanan tunnuksia palveluun joten pyysin uuden mutta en päässyt tarpeeksi nopeasti sähköpostiini koska one ei ole oma ja siinä oli toinen sähköposti myös hotmeililla ja en saanut sitä helposti vaihdettua. Menin uudestaan hakemaan uuden tunnuksen mutta sanottiin että on lähetetty vaikka se oli jo vanhentunut n. 1 min

• Hei Jarmo!

Tukisivusto on julkinen keskustelupalsta joten ethän jaa asiakas- tai liittymätietojasi tänne väärinkäytösten välttämiseksi, kiitos.

PUK-koodin saat ohjeistuksen mukaisesti joko itsepalvelusta, soittamalla asiakaspalveluumme 044 144 044 tai asioimalla DNA Kaupassa henkilöllisyystodistuksen kanssa.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Miska tässä hei! Olen kirjautun omiin palveluihini enkä saa millään ilveellä tietooni PUK-koodiani vaikka kuinka etsin!
  • Miska vielä! Minulla on Rajaton-liittymä 4G, mutta en silti jostain syystä onnistu saamaan tietooni puk-koodiani!
  • Hei Miska, liittymän tulee olla omistuksessasi ja kirjautuminen tulee tehdä omilla DNA Tunnuksillasi. Jos liittymän tietoja ei näy palvelussa, ei itse liittymän sopimus ole omistuksessasi vaan voit olla tässä käyttäjä tai maksaja.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Vain liittymän omistaja saa PUK -koodin tietoonsa, tässä tapauksessa siis tiedot näkyvät äitisi DNA Tunnuksella.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Mutta eikö liittymä ole minun jos minä maksan maksutkin ja puhelin on kuitenkin omani. Äitini takasi vain liitymän oston, joten kuinka se on mahdollista.
  • Vaikka olisit liittymän käyttäjä/maksaja niin silti itse sopimusasiakas on äitisi ja PUK-koodi voidaan luovuttaa ainoastaan liittymän omistajalle (eli sopimusasiakkaalle).
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Ettekö te pysty katsomaan kumpi liittymän omistaja oikeastaan on?

• Tukisivusto on julkinen keskustelupalsta joten valitettavasti tätä kautta emme voi asiaa tarkemmin selvittää. Olethan siis yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme mikäli liittymän omistajasta ei ole varmuutta, kiitos.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Hei. Olen koittanut jo muutaman päivän ajan aktivoida sähköpostiosoitteessa olevan linkin kautta palvelua, jotta saisin puk-koodin. vahvistuksen jälkeen tulee vain ilmoitus "sovellusvirhe, koita myöhemmin uudelleen. Onko siellä päässä vika kenties?
  • Sama ongelma vielä tänään mikä Anssilla tuossa ylempänä.
  • Jos selaimen historiatietojen poistaminen ja DNA Tunnuksen uudelleen rekisteröiminen ei korjaa tilannetta, olettehan yhteydessä tästä suoraan asiakaspalveluun p.044 144 044 vian selvittämiseksi
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Iphonin sim koodin vaitho on lukittu enkä pääse vaihtamaan koodia.  Kun laitan kortin puhelimeen Puk koodin mikään ei tapahdu. Vanha koodi edellisestä kortista toimii mutta puhelin ei tietysti toimi.
    Kiitos
  • Hei Janne! Jos prepaid -liittymän PUK-koodi on hukassa, voit käydä rekisteröimässä liittymän DNA Kaupassa.

Hei Nina! Nyt en aivan ymmärtänyt ongelmaa. Eli onko sim-kortin pin-koodi hukassa? Jos koodin syöttää liian monta kertaa väärin, kysyy puhelin seuraavaksi PUK -koodia. Vai oliko tässä nyt kyse puhelimen omasta lukituskoodista?
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Hej taas. Yritän selvitellä että missä vaiheessa laitan liittymäkoodoy puhelimeen. Olen laittanut SIM kortin puhelimeen muttei ole missään kohtaa mihin näppäillä koodit. Puhelin vain etsi verkkoa enkä löydä paikkaa mihin näppäillä koodit. Kiitos
  • Hei Nina!

Käynnistä puhelin uudelleen ja ota SIM-kortti välissä pois puhelimesta. Puhelimen pitäisi tässä vaiheessa pyytää ensin PIN-koodia ja PUK-koodia, jos PIN syötetään vääriin kolmeen kertaan.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Tarvisin puhelimeni puk-koodin, mutten pääse kirjautumaan sisään oma palveluun, sillä olen onnistunut unohtamaan salasanani.. salasanan olen koettanut tilata uuden sähköpostiini, mutta siellä annettu linkki aukeaa uuteen väli-ikkunaan otsikolla Server Error report. Jos puhelimeni ei olisi tällä hetkellä suljettu ja vailla puk-koodia, niin soittaisin palvelunumeroon... mutta mitäs minun nyt pitäisi tehdä??
  • Hei Jenni! Jos et pääse tarkistamaan PUK-koodia Minun Palvelusta, voidaan se sinulle poikkeuksellisesti luovuttaa maksutta kun olet puhelimitse asiakaspalveluumme 044 144 044 yhteydessä. Mikäli et saa lainaan puhelinta jolla voit soittaa, saa PUK-koodin DNA Kaupasta.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Hei!

En pääse Dna:n verkkovian vuoksi kirjautumaan minunpalveluuni. Jouduin soittamaan PUK-koodin asiakaspalvelun automaatista tämän vuoksi. Joudunko silloin maksamaan 10€ maksun, vaikka "syy" on palveluntuottajan?
    YT. Piia
  • Hei,

Uusi älypuhelimeni (Samsung Xcover4)  meni yön tai työmatkan aikana (repussa selässä) tilaan, jossa vaatii PUK-koodia. PIN-suojaus ei ollut käytössä, näytön avaus pyyhkäisemällä. Epäuskottavaa, että repussa olisi jotenkin 3 kertaa tullut PIN-koodin syöttö tms. kun ei edes ollut vaatimuksena. Kukaan muu ei ole voinut puhelimeen koskea.

Toissa-aamuna sain puhelimen päivitysviestin, joka huomautti mahd. maksusta ja kysyi käytetäänkö wi-fiä. Puhelin latasi päivityksen ja kysyi asennetaanko heti, myöhemmin vai yöllä 02-05. Valitsin viimeisen. Illalla puhelin toimi normaali. Aamulla en puhelinta katsonut, nyt työhön tultua tilanne tämä.

Viittaako tämä haittaohjelmaan tms? Olisi pitänyt lukea tietysti tarkemmin tuo päivitysviesti. Tuli kai tekstiviestinä.

Onko niin, että PUK-koodi ei tullut mukana kun SIM-kortti annettiin liikkeessä? (Vaimoni teki hankinnat) Eli on saatavissa vain Minun palveluni tai asiakaspalvelun kautta?

• Puhelin pyytää puk-koodia, ja verkkopankkitunnus ja dna-salasana ovat töissä jonne en pääse nyt. Mitä teen? ja saanko puk-koodin jos soitan siihen asiakaspalvelu-numeroon.
  • Hei juu!

Liittymän omistaja saa PUK-koodin myös soittamalla asiakaspalvelun numeroon, p. 044 144 044.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Hei! Vaihdoin puhelinta ja pin koodi meni väärin. Nyt puhelin kysyy puk koodia. Voisitko auttaa?
    Mirja Hietikko-Kaukola
  • Hei Mirja, tästä ketjusta ensimmäisestä viestistä löydät ohjeet siihen, mistä löydät liittymäsi PUK-koodin. :-)
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • No niin, onnistuin lukitsemaan puhelimen liittymän vaihdon jälkeen, ja nyt tarvitsisin PUK-koodin. Loin DNA:n Minun palvelu -tunnukset, mutta kirjauduttuani ei näy yhtään aktiivista palvelua. Kun yritän aktivoida liittymäni s-postiin tulleella tilausnumerolla, tulee ilmoitus "aktivointi ei onnistunut". Mitä nyt teen?
    Enni
  • Jos numeronsiirto on tapahtunut tänään, tietojen päivittymisessä itsepalvelun näkymään kestää noin vuorokauden. Koodin saa myös soittamalla asiakaspalvelun numeroon
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Terve TAAS ! Kuinka saan pois tuon sähköpostin mikä lienee kaapattu koska en pääse kirjautumaan sisään sinne enkä myöskään Minun Palveluuni .

Tarvitsen PUK-koodin kuinkapa tämä onnistuu tällä yhtälöllä että puhelin ei toimi , Minun Palveluuni ei pääse kirjautumaan .

Kun ostin  uuden luurin minulle luvattiin että se sähköposti poistetaan sieltä mutta ei ole näköjään poistettu
    TTM
  • Hei TTM,

Jos pääsyä Minun Palveluun ei ole, etkä saa keltään puhelinta lainaan soittaaksesi asiakaspalveluumme, saat PUK-koodin asioimalla DNA Kaupassa.

Sähköpostisi irtisanominen onnistuu olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Moikka!
    Yritän Minun palvelun-kautta saada PUK-koodia. Tämä ei kuitenkaan onnistu koska minulla ei ole tilausnumeroa. Miten toimin? Luonnollisesti en siis voi soittaa asiakaspalveluun kun puhelin ei toimi ja chat ei suostunut ennen klo 20:00 toimimaan. Tarvitsisin puhelimen toiminta kuntoon hetimmiten.
    Lotta
  • Hei Lotta!

PUK-koodi on saatavilla vain itsepalvelusta ja puhelimitse asiakaspalvelustamme 044 144 044 tai paikan päältä DNA Kaupasta. Jos käyt kaupassa, tulee sinun todistaa henkilöllisyytesi.

Tilausnumero löytyy palvelun tilausvahvistukselta, jonka olet todennäköisesti saanut suoraan sähköpostiisi.

DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Miten voi saada PUK-koodin tablettiin, josset tiedä mikä on SIM-kortissa oleva puhelinnumero?
    Jussi
  • Hei Jussi!

Siinä tapauksessa saat PUK-koodin SIM-kortin sarjanumeron perusteella asiakaspalvelustamme numerosta 044 144 044.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Minulla on yritysnumero, miten saan PUK-koodin
    Henri Teppo Johannes Rantapere
  • Hei Henri,

Yritysliittymän PUK-koodin saat yritysasiakaspalvelusta.
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Mistä löydän puk koodin, olen kirjautunut omille sivuille, mutta mistään en löydä tietoa puk koodista ja mistä löydän sen?? Puhelin lukossa, eikä puk koodia??
    Maili Niemi
  • Hei Maili,

Ohjeet PUK-koodin löytämiseen voit lukea tämän ketjun ensimmäisestä viestistä.
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Mistähän johtuu että puk koodi 1 eikä 2 toimi?
    Ville
  • Hei Ville!

Kannattaa vielä tarkistaa että olet kokeillut oikean liittymän koodeja ja tarvittaessa olla yhteydessä asiakaspalveluumme, että voimme selvittää ongelmaa sitä kautta tarkemmin asiakastietojesi kanssa, kiitos.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Hei!
    Kiitos PUK-koodi saatu, sain sen vasta soittamalla asiakaspalveluun, tätä kautta en sitä saanut vaikka kuinka yritin.
    Maili Niemi
  • KADOTIN PUK KOODIN, KUN VAIHDOIN DNA:LLE ELI VOINKO SAADA KOODIN TÄÄLTÄ, KOSKA PUHELIN EI TOIMI ELI MISTÄS SEN MUUTEN SAISISIN???
    0405740009
  • Hei Esko,

PUK-koodin saat itsepalvelusta, kuten ylimmässä viestissä neuvotaan.
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • EN OSAA AVATA SITÄ, KUULUN NIIHIN 70 VUOTIAISIIN !

0405740009
  • KONEENNE EI HYVÄKSYNYT TILIÄNI EIKÄ SALASANAA, VOITTEKO AUTTAA?

0405740009
  • Jos et pääse kirjautumaan itsepalveluun, saat PUK-koodin myös puhelimitse asiakaspalvelustamme 044 144 044.

DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • ESIM. MIKÄ ON DNA TUNNUKSENI, MISTÄ SE KÄY ILMI???

0405740009
  • VAHINKO, MUTTA EI teistä OLE AUTTAJIKSI?
    0405740009
  • DNA Tunnuksesi itsepalveluun on oma sähköpostiosoitteesi.
    Minkä virheilmoituksen palvelu antaa kun yrität kirjautua? Huomaathan, että tunnus tulee itse luoda palveluun.
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • MIKSI ETTE AUTA, ETTEKÖ HALUA VAI VIITSI.....
    xxx
  • KOKEILEN VIELÄ...
    xxx
  • Puhelimeni kysyy PUK-koodia. Sim kortin pakkauksessa on kaksi nelinumeroista lukua kohdassa PUK1 ja kaksi nelinumeroista lukua kohdassa PUK2. Puhelin kysyy vain PUK-koodia. Minkä luvun näppäilen puhelimeeni?
    LD
  • Syötä ensimmäisenä oleva PUK1 -koodi.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Siis kaikki kahdeksan numeroa?
    LD
  • Kyllä, kaikki kahdeksan numeroa :-)
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Kas, se toimi! Mielestäni tuota jo yritin, mutta taisin näppäillä väärin aluksi.

Kiitos avusta!
    LD
  • OLen nyt Englannissa. Unenpöpperöisenä sähelsin kännyni puk-koodille.
    Kuinka kirjaudun OMa DNA:han, kun pankkitunnukst ovat kännykässä.KIrjaudun ensimmäistä kertaa. (p.0451346302)
    Olli Soininen
  • Hei Olli!

Sinun tulee luoda DNA Tunnus, eli rekisteröityä palveluun sähköpostiosoitteellasi.
    Jos et pysty tunnistautumaan verkkopankkitiedoillasi tunnuksen tekovaiheessa, olisithan ystävällisesti jollakin toisella puhelimella yhteydessä ​asiakaspalveluumme​​​.

DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Onko dna superprepaid liittymää mahdollista rekisteröidä liikkeessä enää siinä vaiheessa jos on laittanut pin-koodin väärin ja puhelin pyytää puk-koodia? Alkuperäistä pakkausta ei ole enää tallessa,liittymään ladattu juuri 30-päivän rajaton paketti ja minulla ei ole tallessa puk-koodia yms. Joudunko hankkimaan uuden liittymän?
    jenni
  • Rekisteröinti onnistuu vain jos sinulla on PUK1 koodi tiedossasi, ilman tätä ei liittymää voida valitettavasti rekisteröidä
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • hei mistä saan salasanan jolla pääsen kirjautumaan sivuille jotta saan puk koodin ja puhelimen auki
    Mia Kiuru
  • täytyy vielä kysyä mistä saan dna käyttäjätunnuksen
    Mia Kiuru
  • Minun Palveluni -kirjautumissivulla on painike "Luo DNA tunnus", siitä saat luotua tunnukset.

https://minunpalveluni.dna.fi
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • te olette siellä dnalla melkein vuoden myöhässä
    marja_tamminen@luukku.com
  • Hei Marja, täsmentäisitkö hieman mistä on kyse? :-)
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Hei minulla kaksi sim korttia ja niihin pin 1 ja pin 2
    sitten on vielä näytön lukitus(pin?) koodi, jonka unohdin muuttaessani.
    Nyt en saa millään pihelinta auki vaikka simmeihin  PUK1 koodeja olen tyrkkinyt.
    Ei aukea ja käskee vaan aina palaamaan tunnin tai vajaan tunnin päästä?

Mikä neuvoksi? (ehkä Elisa?)
    Rauno
  • Hei Rauno!

Mikäli kyse on puhelimen omasta näytön lukituskoodista, niin tarkastathan laitteen ohjeista kuinka toimia mikäli se unohtuu. Otathan tarvittaessa yhteyttä laitteen valmistajaan mikäli et saa nollattua koodia.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Moi. iPad kysyy nyt PUK-koodia. Auttaisitteko?
    Parasta, jos saan suoraan sen puk-koodin teiltä.
    Jostain syystä en päässy kirjautumaan kuin kerran eilen.
    Maija Aaltonen
  • PUK-koodia ei ole mahddollista saada tämän keskustelupalstan kautta. Tämän ketjun aloitusviestissä on ohjeet miten saat PUK-koodin, joten kurkkaisitko toimintaohjeet sieltä, kiitos.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Marja,poistakaa jo minut tästä PUK koodi asiasta,en tarvitse enää apua.Koko jutusta on kulunut jo ainakin puoli vuotta.
    Tamminen Marja
  • Hei Marja! Ilmoitus lähetetään kun seuraat jotain keskustelua, voit lopettaa seurannan klikkaamalla sähköpostiisi saamasi viestin linkkiä
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Moi!
    Mulla on tosi vanhassa kännyssä tosi vanha dna prepaid-liittymä. Nyt känny sammui siten että vaati pin-numeroa. No kun en muistanut enään kun vuosia sitten tarvitsin joten 3 kolme hutia jo tuli ja nyt puk-juttuja kysellään. Mitä ihmettä teen?
    typerys
  • Jos prepaid liittymää ei ole rekisteröity nimellesi niin valitettavasti PUK -koodi löytyy silloin vain alkuperäisestä SIM kortin kehyksestä
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Varmaankin se on joskus sata vuotta sitten rekisteröity nimelleni.

Mulla on siis tarjota nimeni ja puhelin-numeroni, kuinka etenen?

typerys
  • Voimme asiakaspalvelussa tarkistaa onko liittymä rekisteröitynä, numerossa p.044 144 044 palvelee näin asiakaspalvelun aukioloaikojen ulkopuolella rajoitettu palvelu jossa onnistuu mm. PUK koodin kysely
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Onkohan tuohon numeroon soitto kuinka kallista, ainut työvälineeni kun on nyt työpuhelin...
    typerys