PUK- koodi ei kelpaa, en pysty soittamaan

Hei,

Operaattorini vaihtui tänään eikä kumpikaan liittymä tällä hetkellä toimi. Uusi DNA liittymäni kysyy PUK- koodia, mutta Minun palveluni- sivuston PUK- koodi ei kelpaa puhelimelle. Mitä tehdä kun en saa soitettua teille kun ei ole toimivaa liittymää?

Kommentit

• Hei Reetta, tarkistathan että DNA Minun palveluni -sivustolla ilmoitettu SIM kortin sarjanumero on sama kuin puhelimessasi oleva kortti, sillä PUK koodit ovat korttikohtaisia.

Jos kortin numero täsmää niin käynnistä vielä puhelin uudelleen jos PUK koodi ei tunnu kelpaavan kortille
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Hei,

Mistä löydän Minun palveluni- sivustolta SIM kortin sarjanumeron? Ei osu nyt silmään millään.
    Reetta
  • Tiedot löytyvät liittymän alta kohdasta "Lisätiedot ja hallinta"
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Olen siis oikeasta paikasta etsinyt, mutta en löydä. Täällä on vain liittymänumero, joka on puhelinnumeroni ja PUK- koodi.
    Reetta
  • Jos käynnistät puhelimen uudelleen, eikö sim-kortti kysy ollenkaan sim-kortin pin-koodia, vai onko tilanne se että olet tuon syöttänyt monta kertaa väärin, ja puhelin kysyy sen vuoksi nyt suoraan PUK -koodia?

Minun Palvelusta Lisätiedot ja hallinta -linkistä pääset sivulle missä näet ihan kaikki liittymän tiedot, myös sen sim-kortin numeron. Klikkaa siis tuota linkkiä siinä kohtaa missä lukee tuo liittymäsi numero ja nämä PUK-koodit, sen jälkeen avautuu sivu missä näet enemmän tietoja.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Voinko lähettää teille kuvakaappauksen Minun palveluni- sivusta, koska muuten tästä ei taida tulla yhtään mitään...

Sain työnantajaltani väärän pin- koodin ja siksi puhelin kysyy nyt PUK- koodia. Minun sivultani löytyy kolme erilaista PUK- koodia, mutta mikään niistä ei kelpaa sim- kortilleni.
    Reetta
  • Onko liittymäsi siis työnantajan nimissä? Jos on, tällöin liittymän PUK-koodit näkyvät vain kun liittymän omistaja eli työnantaja kirjautuu Minun Palveluun. Tässä tapauksessa PUK-koodi voidaan luovuttaa vain työnantajasi yhteyshenkilölle, ja hänen pitäisi olla asian tiimoilta yritysasiakaspalveluumme.

Älä lähetä tämän julkisen keskustelupalstan kautta kuvakaappausta Minun Palvelustasi, jottei siinä vahingossa näy mitään henkilökohtaisia tietojasi.