Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

Mistä löytyy PUK-koodi?

Itsepalvelu sivuilla on vain IMEI-koodi eikä PUK-koodia, enkä saa avattua puhelintani. Soittamaan en luonnollisesti pysty. Miten toimin?

Edit. 13.9.2013 klo 11.35 muokattu otsikko kuvaavammaksi. / DNA WELHO Ilona

Näytä paras vastaus

Kommentit

 • IMEI koodi on puhelimen oma numerosarja, PUK koodi on SIM kortilla. Tarkista nuo tiedot liittymän tiedoista eikä puhelimen tiedoista 😀

 • Tiedän, mutta kun avaan puheli ja liittymä tiedot ei tule muuta kuin puhelimen kuva ja muut sepustukset puhelimesta ei liittymästä. Kohdassa ylhäällä lukee liittymä sekä nimeni ei siis puhelin. Mistä sen siis löydän? 😀

 • Hmm tuo onkin istten hyvä kysymys, kokeilitko kattoa onko liittymät eri sivustolla kun puhelin?

  Molemmat löytyy osoitteesta: http://www2.dna.fi/minun-palveluni

  Käsittääkseni uudet liittymäsopimukset ja laitteet löytyy osoitteesta http://palvelu.dna.fi/ ja vanhemmat liittymät osoitteesta http://minunpalveluni.dna.fi/

  Kokeile jos löytyy, toki asiakaspalvelusta saa nuo heti selville jos vaan pystyisit jotenkin sinne soittamaan.

 • Hei Rita!

  Liittymän PUK-koodin saat itsepalvelusta. Käytössämme on kaksi eri itsepalvelukanavaa ja sivulla http://www.dna.fi/yksityisille/minun-palveluni on eritelty mitä liittymiä missäkin itsepalvelussa voi hallinnoida.

  Esimerkiksi DNA Joustava-, DNA Onni- ja DNA Liikkuva laajakaista -liittymiä pääset hallinnoimaan osoitteessa https://minunpalveluni.dna.fi/hallinnoipalvelui.... PUK-koodi löytyy kohdasta Puhelin ja liittymä.

  DNA Äly- sekä DNA Veppi -liittymiä hallinnoidaan osoitteessa https://palvelu.dna.fi/. PUK-koodi löytyy kohdasta Omat tiedot -> Liittymän tiedot.

  Kyseisiin palveluihin on eri käyttäjätunnukset. Olethan siis varmasti ollut kirjautumassa oikeaan itsepalvelukanavaan?

  edit. 2.12.2013 Muutettu osoitteita sivustouudistuksen tuomien muutosten vuoksi /DNA WELHO Ida

 • Olen ollut minunpalveluni kohdassa ja harmaalla olevasta hallinoi sen jälkeen vasemalta mennyt harmaaseen kohtaan puhelin/liittymät kohtaan. Tyttäreni liittymäkohdasta löydän PUK-koodin mutten omastani.

 • Saat PUK-koodin myös käymällä DNA Kaupassa tai jälleenmyyjän luona, lähimmän liikkeen löydät osoitteesta www.dnakauppa.fi. Huomaathan, että PUK-koodi on saatavilla itsepalvelusta maksutta, asiakaspalvelussa tai liikkeessä asioidessa veloitetaan 10 euron palvelumaksu.

 • hei!

  olen odotellut pitkin päivää jotta minun palveluni toimisi ( huoltokatko) ja saisin katsottua tyttäreni puk-koodin sivustolta. maksaako puk- koodin kysely puhelimitse asiakaspalvelusta( hinnastossa 10e) jos minunpalveluni ei käytössä moneen tuntiin,

 • Hei Pia!

  Mikäli Minun palveluni-sivustolla on huoltokatko, saat PUK-koodin silloin poikkeuksellisesti veloituksetta. Muistathan puhelussa mainita että yritit ensin katsoa PUK-koodia itsepalvelusta.

 • Miksi prepaid-liittymän sim-kortilla on kaksi PIN-koodia (PIN1 ja PIN2), kuten myös PUK-koodia? Mihin tilanteeseen sitä 2-koodia tarvitaan?

 • MItäs tehdä jos tarviit puk-koodia, en voi soittaa ja minun palvelussa puhelinliittymää ei näy koska numero kuuluu yritykselleni. Yrityksen palveluun en pääse koska en ole saannut tunnuksia jotka ilmeisesti pitää omatoimisesti hankkia?

 • Hei Jukka!

  Mikäli liittymä on yrityksen nimissä, saat käyttäjätunnukset Minun yritykseni -sivustolle DNA Yritysasiakaspalvelusta osoitteessa yritysasiakaspalvelu@dna.fi

  Lisätietoa osoitteessa http://www.dna.fi/yrityksille/minun-yritykseni

  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • Hei! Olen Fuengirolassa, Espanjassa ja puhelimeni kyselee Puk- koodia. Liittymäni on niin vanha, että minulla ei ole aavistustakaan omadna:n tunnuksista tai salasanoista. Mitä teen?

 • Hei Kari!

  Minun Palvelu -tunnukset saa tilattua verkkopankkitunnistautumisen avulla.

  Minun Palvelu -kanavat löydät osoitteesta http://www.dna.fi/minun-palveluni
  Sivulta sinun tulee valita se palvelu, jonka tuote sinulla on käytössäsi. Kun puhelinliittymäsi on esimerkiksi DNA Onni tai Joustava, klikkaat "Onni ja Joustava -liittymät" -palvelun kohdalta.

  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Miten tonne dna itsepalveluhommaan voi rekisteröityä kun tartteisin sen PUK-koodin nopeesti enkä millään pääse nyt sinne dna-liikkeeseen???? en nyt ymmärrä ja tartteen mun puhlun äkkiä käyttöön 🙁

 • Hei Salla!
  Haluamaasi Minun Palvelu -vaihtoehtoa (joko Joustava- ja Onni- tai Rajaton- ja Äly -liittymille) klikkaamalla pääset kirjautumissivustolle.

  Kummankin palvelun kirjautumissivulla on ohjeet miten saat tunnukset.

  Tunnukset on mahdollista luoda verkkopankkitunnistautumisella, mikäli olet liittymäsi omistaja.

  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Moro! hukkasin prepaid liittymän kortin missä näkyi pin/puk koodit, enkä ole tehnyt käyttää omadna palveluun. eli siis voiko puk-koodia saada omistamalla pelkän sim-kortin?

 • Hei Niko!

  Mikäli prepaid -liittymääsi ole ole rekisteröity ja olet hukannut liittymäsi kortin, jossa PUK -koodi näkyy, ei PUK -koodia ole mahdollista saada.

  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Tämä kommentti siirettiin erilliseen viestiin._

 • Hei,

  Onko prepaid -korttiin saatavilla PUK-koodi jollain tavalla?
  Unohdin vanhaan kännyyn oli laitettu belgialaisen kaverini hankkima prepaid -liittymä, joka on tarkoitettu lähinnä hänen käytettäväkseen aina täällä ollessaan. Aktivoin sitä silloin tällöin. Nyt känny oli mennyt tyhjäksi enkä siis muistanut mikä kortti siinä on...

 • Hei Olli!

  Prepaid-liittymän PUK-koodi on ilmoitettu ostopakkauksessa. Olet siis saanut liittymää ostaessasi PUK-koodin, josta se tulee ottaa talteen. Jos liittymä on rekisteröity, liittymän omistaja saa PUK-koodin soittamalla asiakaspalveluun.

  Mikäli liittymää ei ole rekisteröity eikä PUK-koodia ole tallessa, niin sitä ei valitettavasti saa enää mistään.

 • Hei! Löysin minun palveluistani puk-koodin, mutta nyt puhelin pyytää viimeistelemään puk-prosessin puk-tunnuksella. Mikäköhän se mahtaa olla?

 • Hei Saimi!

  Olethan varma ettei puhelin pyydä viimeistemään PUK-prosessia PIN-koodilla? Tämä tarkoittaa sitä, että sinun täytyy keksiä liittymällesi uusi PIN-koodi.

 • Ainakin siinä lukee, että viimeistele pik-tunnuksella ja 10 yritystä

 • Mikäli olet kirjoittanut jo PUK-koodin, sinun täytyy lopuksi valita itsellesi uusi PIN-koodi.

 • Nyt kun tarpeeksi monta kertaa laitoin puk-koodin niin se kysyi vihdoin uutta sim-kortin pin-koodia. Oli kai vaan jotenkin jumissa. Kiitos avusta

 • Mukava kuulla että sait liittymäsi toimimaan.
  Aurinkoista viikonloppua!

 • hei. sain puhelimeni puk-koodille. miten toimin kun koitin soittaa ja siellä kukaan ei vastannut ja koitin sanella numeroni sille koneelle mutta se sano että numeroa ei ole käytössä? mitä teen ja saanko puk koodini jotenkin esille minun DNA.n kautta? saisinko vastaukseni mahdollisemman nopeasti!

 • Hei!

  Aktivoin netissä uuden Rajaton-liittymäni. Ohjeiden mukaan minun pitäisi vielä vaihtaa uuden sim-kortin Pin-koodi ja tähän tarvitsen Puk-koodia. Ohjeiden mukaan Puk-koodin saa Itsepalvelusta, mutta en löydä sitä sieltä, sillä Itsepalvelun tietojen mukaan minulla ei ole käytössä aktiivisia liittymiä. Tarkoittaako tämä sitä, että uusi liittymäni ei ole vielä aktivoitunut? Ja mistä voin saada Puk-koodin?

 • Hei Petri!

  Kuten tässä viestiketjussa on kerrottu, PUK -koodin saat Minun Palveluni -sivustolta.

  Käytössämme on kaksi eri itsepalvelukanavaa ja sivulla http://www.dna.fi/yksityisille/minun-palveluni on eritelty mitä liittymiä missäkin itsepalvelussa voi hallinnoida.

  Esimerkiksi DNA Joustava-, DNA Onni- ja DNA Liikkuva laajakaista -liittymiä pääset hallinnoimaan osoitteessa https://minunpalveluni.dna.fi/hallinnoipalvelui...

  PUK-koodi löytyy kohdasta Puhelin ja liittymä.

  DNA Äly- sekä DNA Veppi -liittymiä hallinnoidaan osoitteessa https://palvelu.dna.fi/
  PUK-koodi löytyy kohdasta Omat tiedot -> Liittymän tiedot.

  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Hei R!

  Aktivoinnin jälkeen uusi Rajaton -liittymä ei ala heti toimimaan. Mikäli kyseessä on kokonaan uusi liittymä uudella numerolla, alkaa liittymä toimimaan noin vuorokauden kuluttua aktivoinnista.
  Kun kyseessä on numeronsiirto joltain toiselta operaattorilta tai jo olemassa olevan DNA -liittymän vaihto uudeksi Rajaton -liittymäksi, tiedotamme tekstiviestein milloin voit ottaa uuden sim-kortin käyttöösi. Siihen saakka vanha sim-korttisi toimii normaalisti.

  Rajaton -liittymän löydät Itsepalvelusta osoitteesta https://palvelu.dna.fi/
  Mikäli palveluun kirjautumisen jälkeen Liittymät -kohdassa ei ole liittymiä, ei liittymä vain ole vielä aktivoitunut. Tällöin uuden liittymän PUK -koodia ei vielä ole saatavilla.

  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Hei! En muista turvalukkonumeroa..tai muistan minkä kirjoitin muttei se toimi! En ymmärrä oonkohan kirjottanu sen väärin..nyt yritin jo 40 kertaa eikä aukea..en pääse puhelimeeni näppäinlukkojutusta eteenpäin!! Mitä teen?

 • Hei Milja!

  Tarkentaisitko hiukan, mitä tarkoitat turvalukkonumerolla? Tarkoitatko numerosarjaa, mikä sinun tulee näppäillä puhelimellesi että saat näppäinlukon auki? Jos olet hankkinut puhelimesi DNA:lta, voit viedä puhelimesi lähimpään DNA Kauppaan, mistä puhelimesi voidaan lähettää huoltoon ja huollossa puhelimesi asetukset voidaan nollata. Puhelimen asetukset nollaaminen aiheuttaa myös näppäinlukkoyhdistelmäsi nollaantumista.

 • Hei
  Vastaisitteko pikaisesti.
  Liittymän piti aueta tänään.Luultavasti tein jotain väärin koskapyytää Puk-koodia.
  Kirjauduin pankkitunnuksilla omiin tietoihin mutten osaa mennä eteenpäin.
  Tarvitsen puhelinta ehdottamasti tänään.
  KIIre

 • Hei Raija!

  Löydät liittymäsi PUK-koodin DNA:n itsepalvelusta. Osoitteessa www.dna.fi/minunpalveluni sinulla on valittavana itsepalvelukanavat vanhoille, jo myynnistä poistuneille DNA Onni ja Joustava -liittymille, sekä uusille DNA Äly- ja Rajaton -liittymille. Sivulta löytyy myös itsepalvelukanavat DNA Liikkuva Laajakaista -liittymille sekä DNA Veppi -liittymille. DNA Äly- ja Rajaton -liittymille ja DNA Veppi -liittymille tarkoitettuun itsepalvelukanaviin olet saanut tunnukset sähköpostitse tilauksesi yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

  Vanhoille, jo myynnistä poistuneille liittymille tarkoitetusta itsepalvelusta löydät liittymäsi PUK-koodin valitsemalla kohdan 'Puhelin ja liittymä', tämän jälkeen valitset liittymäsi mille tarvitset PUK-koodia. Liittymätyypin ja puhelinnumeron alta löydät PUK-koodin.

  DNA Äly, Veppi ja Rajaton -liittymille tarkoitetusta itsepalvelussa löydät PUK-koodin valitsemalla 'Omat tiedot' ja tämän jälkeen valitsemalla liittymän mille tarvitset PUK-koodia.

 • Moi!
  Minulla Vebbi 4g liittymä ja minun palveluni kautta löytyy puk-koodille paikka josta sen pitäsi loytyä, mutta kyseinen kohta on tyhjä, samoin liittymänumero on tyhjä. Mistä saan tuon puk-koodin?

 • Mikäli PUK-koodia ei löydy Minun palvelustani niin pyytäisin soittamaan asiakaspalveluumme niin saat PUK-koodin puhelimitse. Mikäli Veppi liittymä on yhdessä kiinteän laajakaistan kanssa ei PUK-koodia ole toistaiseksi saatavilla Minun palveluni kautta.

  Yhteystiedot:
  puh. 044 144 044
  Palveluajat: ma-pe klo 8 - 18, la 9 - 16.30

 • 7v tyttäreni sai puhelimensa puk-tilaan..jep..ei tietoa missä ko.prepaid kortin tunnukset ovat..mutta saako mistään noin 30e puheajan talteen ja siirrettyä vaikka toiseen liittymään?
  veka

 • pup koori meni puhelin jumiin tarvitsenpup koorin veikko

 • Hei Veka!

  Prepaid-liittymän PUK-koodi lukee ainoastaan ostopakkauksessa. Jos liittymä on rekisteröity, niin silloin liittymän omistaja saa PUK-koodin myös asiakaspalvelusta puhelimitse 044 144 044. Valitettavasti jos liittymää ei ole rekisteröity eikä sinulla ole PUK-koodia tallessa, niin sitä ei ole silloin saatavilla mistään ja sinun tulee hakea itsellesi käyttöön uusi Prepaid-liittymä. Puheaikaa ei ole mahdollista siirtää toiseen liittymään.

 • Hei Veikko!

  PUK-koodin löydät itsepalvelusta. Jos sinulla on DNA Onni-, Joustava- tai Liikkuva Laajakaista-liittymä, niin PUK-koodi löytyy kirjautumalla osoitteessa https://minunpalveluni.dna.fi/hallinnoipalvelui....

  Jos sinulla on DNA Äly-, Rajaton-, tai Veppi-liittymä niin kirjauduthan osoitteeseen https://palvelu.dna.fi/login/?next=https%3A//pa....

  PUK-koodin saat myös asiakaspalvelusta kun soitat numeroon 044 144 044. PUK-koodin kysely asiakaspalvelusta maksaa 10 euroa.

 • Hei,
  Kyseltiin PUK-koodia yllä olevasta numerosta.. Mutta emme sitä saaneet. Työpaikkamme puhelin on edelleen suljettuna.

  Terveisin Kaisa

 • Hei Kaisa!

  Onko kyse Prepaid-liittymästä? Tällöin PUK-koodi on saatavilla ainoastaan rekisteröityihin liittymiin. Huomioithan myös että PUK-koodi luovutetaan ainoastaan liittymän omistajalle.

  Jos kyse on laskutusliittymästä tai rekisteröidystä Prepaid-liittymästä, näet PUK-koodin kun kirjaudut itsepalveluun.

 • Hei!

  Olen täysin uusi DNA-asiakas, ja vaihdoin sim-kortin tänään. Pin-koodi meni 3 krt väärin koska en yhtään tiennyt mikä se on, kysyy nyt siis PUK-koodia. Kirjauduin DNA itsepalvelu-sivulle, ja yritin etsiä sieltä PUK-koodiani, mutta sivusto väittää että minulla ei ole aktiivisia liittymiä (???) ilmeisesti koska en ole kertaakaan vielä pin-koodia laittanut oikein joten ei ole varsinaisesti aktivoitunut. Lisäksi liittymä on äitini nimissä, joka asuu toisella puolen Suomea kuin minä. Mitähän tässä pitäisi tehdä, tarvitsisin puhelintani heti! 🙁

 • Äitisi olisi hyvä soittaa asiakaspalveluumme asian hoitamiseksi. Hänelle voimme PUK-koodin luovuttaa sillä hän on liittymän omistaja.

  DNA Jukka ryhmäpäällikkö
 • Onnistuin lukitsemaan PIN-koodin, enkä ole aktivoinut Minun Palveluani,
  eikä lähimainkaan ole yhtään muuta puhelinta.

  Luin, että itsepalveluun voi kirjautua myös pankkitunnuksilla. Yritin
  kolme kertaa, aina tuli käsky vaihtaa salasana. Tein senkin kerran, mutta
  sama ruutu ilmestyi aina uudelleen enkä päässyt eteenpäin.

 • Hei!

  Suosittelen kokeilemaan kirjautumista toisella selaimella, jos vika johtuisi tästä. Kirjautumisessa ei näyttäisi olevan mitään laajempaa vikaa.

  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • Eipä auttanut selaimen vaihtokaan, vaan ruutuun ilmestyy sama kehotus vaihtaa salasana eikä siitä pääse eteenpäin. Täytynee huomenna käydä myymälässä hakemassa maksullinen koodi (+matkat sinne), ikävää.

 • Suosittelen vielä kokeilemaan tuota salasanan vaihtoa tänään uudestaan, kyseessä voi olla tilapäinen häiriö. Olethan laittanut uudeksi salasanaksi ehtojen mukaisen salasanan, eli salasanan tulisi sisältää isoja ja pieniä kirjaimia, numeroita ja erikoismerkkejä, kuten esimerkiksi ! tai ?.

 • Kyllä laitoin ohjeen mukaisen salasanan, mutta ruutu ei häipynyt ollenkaan vaan jäi uudestaan pyytämään salasanan vaihtoa. Täytyy kokeilla vielä.

 • Nyt onnistui!

 • hei tarven pin koodi puhelin numero on xxxxxxxx.

  E: Poistettu liittymänumero viestistä.// DNA Welho Ida S

 • Hei Tawar!

  Prepaid-liittymäsi PIN- ja PUK-koodit löytyvät liittymän aloituspakkauksesta. Rekisteröimättömän prepaid-liittymän PUK-koodia ei valitettavasti ole mahdollista saada asiakaspalvelusta.

  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Moi!

  Tyttäreni puhelin ilmoittaa, että "anna PUK-koodi ja uusi PIN-koodi". Liittymä on minun nimissäni ja yritin katsoa myös tyttäreni tietoja sieltä, mutta niitä ei näy. Liittymä on kaiketi aktioivoimatta? Miten pystyisin aktivoimaan sen omien tunnusteni kautta? Mitään tunnuksia hänellä ei mielestäni ole. Ja yksi kysymys vielä tuo "anna uusi PIN-koodi"- kohta eli pitääkö hänen keksiä uusi PIN?

 • Hei Anu!

  Oletko vaihtanyt tyttäresi liittymää esimerkiksi DNA Äly- tai DNA Rajaton -liittymäksi? Oletko vastaanottanut liittymäsopimuksen postitse ja aktivoinut tilauksen osoitteessa https://aktivoi.dna.fi/? Tilauksen aktivoinnin jälkeen uusi liittymä on käytössä noin yhden arkipäivän kuluttua aktivoinnista ja tämän jälkeen löydät PUK-koodin osoitteesta https://palvelu.dna.fi/. Mahdollisesti unohtuneen käyttäjätunnuksen tai salasanan saat kyseisen sivun kautta.

  Mikäli tyttärelläsi on käytössä esimerkiksi DNA Onni- tai DNA Joustava -liittymä, löydät PUK-koodin osoitteesta https://minunpalveluni.dna.fi/hallinnoipalvelui.... Mahdollisesti unohtuneen käyttäjätunnuksen saat asiakaspalvelustamme ja salasanan pääset muuttamaan kyseisen sivun kautta.

  PUK-koodin laittamisen jälkeen tulee syöttää vapaavalintainen PIN-koodi.

 • Hei taas!

  Kiitos nopeasta vastauksesta.Valitettavasti ei ole mitään tietoa, missä liittymäsopimus on tällä hetkellä enkä ole aktivoinut hänen liittymäänsä aiemmin. Katsoin noista edellä mainituista palveluosoitteista tiedot ja kummassakin näkyivät vain minun tietoni. Voiko liittymää aktivoida ilman tuota aikaisemmin lähetettyä liittymäsopimusta? Vai pitäisikö suorilta soittaa asiakaspalveluun ja pyytää heiltä PUK-koodia?

 • Suosittelen tapauksessasi soittamaan asiakaspalveluumme saadaksesi liittymälle PUK-koodin sekä selvittääksesi liittymän avaukseen yms. liittyvät asiat. Huomaathan, että asiakaspalvelumme kautta veloitamme PUK-koodin luovuttamisesta hinnastomme mukaisesti 10 euroa.

 • Tarvitsen PUK koodin mistä sen saan? Kännykkä ja liittymä hommattu dna.lta.

 • Hei Elias!

  Kuten aiemmin on kerrottu, löydät PUK-koodin itsepalvelusta. Jos sinulla on DNA Onni-, Joustava- tai Liikkuva Laajakaista-liittymä, niin PUK-koodi löytyy kirjautumalla osoitteessa https://minunpalveluni.dna.fi/hallinnoipalvelui....

  Jos sinulla on DNA Äly-, Rajaton-, tai Veppi-liittymä niin kirjauduthan osoitteeseen https://palvelu.dna.fi/login/?next=https%3A//pa....

  Itsepalveluun voi kirjautua myös verkkopankkitunnuksin, mikäli et ole aiemmin kirjautunut palveluun. PUK-koodin saat myös asiakaspalvelusta kun soitat numeroon 044 144 044. PUK-koodin kysely asiakaspalvelusta maksaa 10 euroa.

 • Mites kun mulla on ihan normi sim kortti ei mikään prepaid, niin tän sim kortin kehyksessä ei lue mitään koodeja, pelkkä viivakoodi? Ja pitäs siis toi puk koodi saada. Joudun siis luultavasti soittamaan asiakaspalveluun tai käymään liikkeessänne ja vielä pulittamaan 10 euroa..
  Eihän se näin voi mennä että annatte mulle tämmöisen kehyksen missä ei lue tarvittavia tietoja, ja joudun maksamaan "turhaan" 10e?

 • Hei Pekka!

  Tässä viestiketjussa on kerrottu miten saat DNA -liittymääsi PUK -koodin. Esimerkiksi ennen sinun viestiäsi olevassa viestissä kerrotaan, että löydät PUK-koodin itsepalvelusta.

  Jos sinulla on DNA Onni-, Joustava- tai Liikkuva Laajakaista-liittymä, niin PUK-koodi löytyy kirjautumalla osoitteessa https://minunpalveluni.dna.fi/hallinnoipalvelui...

  Jos sinulla on DNA Äly-, Rajaton-, tai Veppi-liittymä niin kirjauduthan osoitteeseen https://palvelu.dna.fi/

  Liittymätyyppisi näet laskustasi, mikäli et ole varma millainen liittymä sinulla on.

  Itsepalveluun voi kirjautua myös verkkopankkitunnuksin, mikäli et ole aiemmin kirjautunut palveluun. PUK-koodin saat myös asiakaspalvelusta kun soitat numeroon 044 144 044. PUK-koodin kysely asiakaspalvelusta maksaa 10 euroa.

  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • puhelin meni puk koodiin eikä liittymän omistaja ole lähellä eikä ole niitä minunpalvelu tunnuksia joten mitä teen? onko muuta mahdollisuutta kun mennä dna kauppaan?

 • Hei Antti!

  PUK -koodi voidaan luovuttaa vain liittymän omistajalle, joten omistajan tulisi kirjautua itsepalveluun koodin löytämiseksi.

  Vaihtoehtoisesti omistaja voi soittaa asiakaspalvelun numeron p.044 144 044 PUK -koodiautomaattiin.

  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • Luuri vaatii puk-koodia, asiakaspalvelu kiinni koko pääsiäisen eikä DNA tunnistanut minua pankkitunnuksilla asiakkaakseen. Eikö ole mitään keinoa saada liittymää henkiin???

 • Tarvitsen Puk-koodin, minun palveluuni en saanut luotua tunnuksia ja kaiken kukkuraksi vieläpä Pääsiäinen!!!!! Niin ollen ei ole kaupat auki. Asiakaspalvelu ei tule kysymykseen kun pitäisi olla toimiva liittymä millä soittaa... Tässäkö sitten ihmettelen pari päivää että hengissä olen vaikkei minuun yhteyttä saada.. Tosi kivaa 😉

 • Hei Satu ja Helena!

  PUK-koodin saatte kirjautumalla itsepalveluun. Huomioittehan että vanhoilla DNA Onni ja Joustava-liittymillä sekä Äly- ja Rajaton-liittymillä on oma itsepalvelunsa. Kirjautuminen epäonnistuu mikäli yrittätte kirjautua väärään palveluun.

  DNA Onni-, Joustava- ja Liikkuva Laajakaista-liittymien PUK-koodit löytyvät osoitteesta https://minunpalveluni.dna.fi/hallinnoipalvelui.... Jos et ole vielä kirjautunut palveluun, klikkaathan "Oletko uusi käyttäjä tai hukkuiko salasanasi?" niin pääset kirjautumaan palveluun verkkopankkitunnuksin.

  DNA Äly-, Rajaton- ja Veppi-liittymien PUK-koodit löydät osoitteesta https://palvelu.dna.fi/login/?next=https%3A//pa....

  Asiakaspalvelunumeromme 044144044 on auki myös pyhien aikaan. Palvelusta saa 24/7 PUK-koodit sekä liittymä voidaan esimekiksi asettaa tilapäiseen sulkuun varkaustapauksissa.

 • Hei, puhelimeni tarvitsisi PUK koodin.En saa sitä vaikka soitan automaattiseen puhelin palveluun. Sanoo vain, että ei tunnista numeroa. (pakkohan se on soittaa toisella puhelimella, koska oma on kiinni).Dna palveluni kautta se ei myöskään päästä. Mistä sen saa, kun kukaan ei ole asiakspalvelussa, eikä myöskään valtakunnallinen numero vastaa. Mihinkään ei pääse ja puhelin pitäisi saada auki.

 • Hei Maarit!

  Jos PUK -koodiautomaatti ei tunnista numeroasi, niin kyseessä on luultavasti DNA Äly tai DNA Rajaton -liittymä. Löydät liittymäsi PUK -koodin tällöin DNA Itsepalvelusta osoitteessa https://palvelu.dna.fi/login/

  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • sain äskettäin aktivoitua uuden simkortin ja nyt onneton pudotin kännykkäni ja latauksessa se sanoo, että akku on täysi mutta se ei avaa kännykkää. Mitä tehdä?

 • Hei Anna!

  Eikö puhelin suostu menemään siis ollenkaan päälle, vaikka painat virtanäppäintä? Esimerkiksi puhelimesi virtapiirit ovat saattaneet vioittua, joten suosittelen viemään puhelimen mahdollisesti takuuhuoltoon, joka hoituu DNA Kaupan kautta.

  Huomioithan kuitenkin, että mikäli kyseessä ei ole takuun piiriin kuuluva vika, niin mahdolliset kulut tulevat sinulle maksettaviksi.

 • Kiitos

 • miten saan ILMAISEN PUK-koodin, kun en saa tunnuksia sähköpostiin vaikka tunnistauduin verkkopankkitunnuksilla?? Vai olenko liian hätäinen, kun eivät tässä puolen tunnin sisään ole tulleet?

 • Hei!

  DNA Minun palveluni -sivuston tunnuksien luomisessa ei pitäisi olla mitään vikaa tällä hetkellä, joten tarkistathan ettei viesti ole vahingossa päätynyt roskapostien sekaan.

  Tunnuksien pitäisi kyllä lähteä tulemaan lähes välittömästi, voit toki kokeilla kirjautumista uudestaan verkkopankkitunnuksilla jos rekisteröinnissä on tapahtunut jokin tilapäinen häiriö.

  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • liittymä on äitin nimissä niin vaikuttaako se asiaan.......?

 • Kyllä vaikuttaa.

 • Maksaakos se 10€ jos soittaa sinne asiakaspalveluun?

 • PUK -koodi voidaan luovuttaa vain omistajalle, eli tässä tapauksessa äidillesi joten asiakaspalveluun ei asiasta kannata turhaan soittaa.

  Asiakaspalvelun numerossa 044 144 044 on PUK -koodiautomaatti josta äitisi saa PUK -koodin veloituksetta. Vaihtoehtoisesti äitisi saa PUK -koodin kirjautumalla DNA Minun palveluni -sivustolle.

  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • Asiat on järjetyksessä puk koodi on vastaan otettu ja puhelimet toimii taas ja nyt laitoin puk koodin paperille ja vahigon sattuessa se on tallessa, kiitos kaikille kommentojille. Timppa.

  EDIT: Viestiä muokattu 14.5.2014. Poistettu sähköpostiosoite. / DNA Welho Henna. O

 • APUA! olen töissä, ja tarvitsen työpuhelimen PUK-koodin HETI. Asiakaspalvelu ei vastaa (ruuhkautunut) ja automaatti ilmoittaa, ettei liittymälleni ole PUK-koodia!!!!! SAIRASTUN JOKA KERTA, KUN JOUDUN OTTAMAAN DNA:N ASIAKASPALVELUUN YHTEYTTÄ!

 • Hei Erika!

  Saat PUK-koodin maksutta itsepalvelusivuiltamme. DNA:n itsepalvelusivuston osoite on www.dna.fi/minun-palveluni. Kirjaudu sisään kohdasta, jossa mainitaan liittymätyyppisi.

 • ...ja pöh kanssa. Yrityksen nimissä olevalle liittymälle ei voi kirjautua tuon palvelun kautta, kun ei ole niitä tunnuksia, jotka on joskus aikanaan lähetetty tilaajan puhelimeen. Thanks anyways, asia selvitetty.

 • Hei,

  Olen yrittänyt selvittää äly-liittymän puk-koodia DNA Itsepalvelu kautta. Koska olen reissussa ei minulla ole omia tunnuksia matkassa. Olen yrittänyt kirjautua pankkitunnuksilla, mutta tämä antoi "Asiakastiedoilla ei löydy aktiivisia käyttäjäoikeuksia DNA Itsepalveluun"..

  Mitä teen? Olenko oikeutettu saamaan veloituksetta puk-tunnuksen liittymääni asiakaspalvelun kautta veloituksetta?

 • Hei Marko!

  Tiedossamme ei ole, että DNA Itsepalvelun toiminnassa olisi ollut yleistä vikaa. Mikäli sivuston toiminnassa on yleistä vikaa, voidaan PUK-koodi tapauskohtaisesti luovuttaa maksutta asiakaspalvelusta.

  Saamasi virheilmoituksen perusteella henkilötunnuksellasi ei löydy asiakkuutta DNA:lta. Onko käyttämässä liittymä varmasti sinun nimissäsi? Kirjautuminen DNA Itsepalveluun onnistuu vain liittymän omistajan tiedoilla ja PUK-koodi voidaan luovuttaa vain hänelle.

  Testasitko kirjautumista käyttäjätunnuksella? Unohtuneen käyttäjätunnuksen saat tarvittaessa osoitteesta https://palvelu.dna.fi/unohtunut_tunnus/ ja tunnuksen avulla saat tilattua uuden salasanan osoitteessa https://palvelu.dna.fi/unohtunut_salasana/.

  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Terve
  Minulla on DNA veppi tuossa tabletissa ja nyt tarvisin siihen PUK koodia mistähän tälläsen löydän? itsepalvelussa on vain matkapuhelin liittymäni tiedot ja sen PUK koodit mutta mistään en löydä tuohon veppi liittymään PUK koodia

 • Hei Miikka!

  DNA Veppi -liittymän PUK-koodin löydät osoitteesa https://palvelu.dna.fi/ ja voit kirjautua palveluun verkkopankkitunnuksillasi.

 • Ikävä kyllä edelleenkään tuolla ei ole kun matkapuhelin liittymän PUK koodit jotka eivät käy tuohon tabletin vebbi liittymään siis matkapuhelimessani on eri liittymä mitä tabletissa jossa on siihen erikseen hankittu DNA veppi

 • Onko Miikka käytössäsi DNA Tuplakaistaan liitetty DNA Veppi -liittymä? Siinä tapauksessa saat PUK-koodin soittamalla asiakaspalveluumme 044144044.

 • Nyt en aivan ymmärrä mitä tuo Tuplakaista tarkoittaa?

 • Tuplakaistalla tarkoitetaan sopimusta, johon sisältyy sekä kiinteä laajakaista että mobiilijaakaistaliittymä.

  Tukisivusto on julkinen foorumi enkä tämän vuoksi pääse asiakkuuttasi tai tekemääsi sopimusta tarkemmin tarkastelemaan. Pyydän sinua ystävällisesti olemaan asiakaspalveluumme yhteydessä puhelimitse asian selvittämiseksi.

 • Noh minäpä soitan Asiakaspalveluun ja kiitos tuosta tiedosta harmi kun papereistani ei selviä mitään mutta teillähän on hyvä asikaspalvelu josta on kyllä aina saanut ongelmaan ratkaisun

 • Hei!
  Minulla on prepaid-liittymä jonne latasin saldoa viimeviikolla ja se toimi hyvin, onnistuin laittamaan 3xPIN koodin väärin joten laitoin hyväksyttävästi PUK koodin ja vaihdoin Pin koodin, nyt liittymä kertoo että vain hätäpuhelut on sallittu, Sim kortti ei ole käytettävissä, ota yhteyttä teihin. Mitäs nyt pitäis tehdä jostta saisin liittymän toimimaa?
  -jukka-

 • Hei Jukka!

  Oletko käynnistänyt puhelimesi uudelleen? Oletko varmistanut, että liittymäsi on varmasti kytkeytyneenä DNA:n verkkoon puhelimesi verkkoasetuksista? Toimiiko SIM-korttisi toisessa puhelimessa?

  Mikäli SIM-korttisi ei toimi toisessakaan puhelimessa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme varmistaaksemme että liittymäsi on varmasti toimintakunnossa. Tavoitat asiakaspalveluumme joko puhelimitse 044144044 tai sähköpostitse mobiiliasiakaspalvelu@dna.fi.

 • Onko puk-koodi se 19 numeron sarja joka löytyy simkortin taustakortista viivakoodin alta? Tässä viestiketjussa ei sanota kertaakaan tarkalleen mistä sen löytää. Jos numerosarja on väärä, mistä kohtaa aloituspakkausta, simkorttia jne epämääräistä viitausta sen aivan oikeasti löytää?

 • Hei Tiina!

  Mainitsemasi numerosarja on SIM -kortin numero.

  Prepaid -liittymien SIM -kortit tulevat luottokortin kokoisessa läpyskässä, jossa on mukana PIN ja PUK -koodit.

  Laskutusliittymien PUK -koodia ei ole kyseisessä läpyskässä, vaan PUK -koodin saa vain asiakaspalvelusta tai DNA Minun palveluni -sivustolta.

  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • saako puk-koodia mistään jos ei ole rekisteröinyt numeroa

 • Hei Kalevi!

  Valitettavasti ei saa. DNA Prepaid täytyy olla rekisteröity, mikäli PUK-koodin haluaa asiakaspalvelusta.

 • Hei, minulla on prepaid liittymä ja unohdin pin koodin. Kortti on tallella missä pin/puk koodit on, mutta se ei hyväksy mitään näistä... Pin1 ja Pin2 kohdalla kaksi numeroa ja puk1 ja puk2 kohdalla neljä numeroa. Mikään näistä ei kuitenkaan toimi.

 • pin koodi on aina 4 numeroinen katos uudestaan

 • Kyllä kai minä nyt sen tiedän, mutta pin1 ja pin2 on molemmissa yhdet nelinumeroiset. Puk1 ja puk2 kohdalla neljä nelinumeroista, mutta kun näistä mikään ei toimi...

 • pin-koodiako se sun känny kyselee? Oletko koittanut molempia koodeja? Laita vaikka väärin se pinkoodi niin sitse kysyy sitä puk-koodia ja sehän sulla on tallessa niin sitte vois korjaantua.

 • Sim- kortti lukittunut, joten kyselkee puk-koodia, ja nämä puk koodit ei toimi.

 • ootko varma että se on sen liittymän kortti mistä katsoit niitä koodeja kyllä puk-koodit pitää toimia. jos se on jonkun muunliittymän kortti.

 • Kuinka tyhmänä porukk täällä pitää ihmisiä?! Jos sanoin että puk ei toimi, niin ne ei toimi, minulla ei todellakaan ole mikään väärä liittymäkortti mistä nämä olen katsonut.

 • Hei. PUK-koodi on 8 merkkinen, eli syötä sen PUK1:n kohdalta 8 merkkiä.

 • Hei Susanna!

  Selvisikö PUK-koodia koskenut ongelma jo?

  Suosittelen tosiaan varmistamaan, että sinulla on oikean liittymäkortin aloituspakkaus, josta turvakoodeja tarkistat. PIN1- ja PUK1-koodit ovat tässä tapauksessa oikeat numerosarjat, eikä alemman rivin PIN2 ja PUK2-koodeista tarvitse välittää.

  PIN1-koodi on ensimmäinen raaputuspinnan alta ylärivissä näkyä 4-merkkinen numerosarja PUK1-koodi tämän perässä näkyvä 8-merkkinen (4+4) numerosarja. PUK-koodin syöttämisen jälkeen tulee sinun antaa uusi valitsemasi PIN-koodi vielä kahteen kertaan ja tämän jälkeen liittymäkortti on taas käytettävissäsi.

  Mikäli prepaid-liittymäsi on rekisteröity, saat PUK-koodin tarvittaessa veloituksetta Minun palveluni -sivustolta tai asiakaspalvelusta 10 euron palvelumaksua vastaan.

  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Hei! Olen ihan hukassa odotellessani vastausta Teilät. Puhelin siis lukkiutui, kun en muistanut pin-koodia. En todellakaan pääse eteenpäin asiassa, kun en pääse pankkitunnuksillakaan eteenpäin. Toivonkin, että lähettäisitte sähköpostiini tuon koodin tai oikean s-osoitteenne, kun yritän kirjautua pankkitunuksilla sisään.

 • Nyt sitten odottelen sitä puk-koodiani.

  Kiitos

 • Hei Kirsti!

  Saat liittymäsi PUK-koodin veloituksetta itsepalvelusta. Tarvittaessa saat koodin myös asiakaspalveluun soittamalla, mutta tällöin kyselystä veloitetaan 10 euron palvelumaksu. Tietoturvasyistä koodia ei ikävä kyllä ole mahdollista luovuttaa sähköpostitse.

  Kerroit että olet yrittänyt kirjautua itsepalveluun, muttet ole pääässyt sisään tai saanut haettua PUK-koodia. Millä tavalla tuo kirjautuminen epäonnistuu?

  Helpoiten sisäänkirjautuminen onnistuu juuri verkkopankkitunnuksia käyttäen, jos et muista omaa käyttäjätunnustasi ja salasanaasi. DNA Onni- ja DNA Joustava -liittymien PUK-koodit löytyvät osoitteesta https://minunpalveluni.dna.fi/hallinnoipalvelui.... DNA Äly- ja DNA Rajaton -liittymien itsepalvelukanava puolestaan toimii osoitteessa https://palvelu.dna.fi.

  Toivottavasti näistä tiedoista on sinulle apua ja saat pikimmiten liittymäsi PUK-koodin tietoosi.

  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Hei! Kirjautumiseni pankkitunnuksillani sisään noille sivuille, joista saisin tuon koodin ei onnistu, koska sähköpostiosite puuttuu. Olen kokeillut useaa osoitetta kirjoittaa tuohon tyhjään tilaan, mutta ei onnistu. Täytyisi pääste sen yli, jotta voisin jatkaa puk-koodin anomiseen.

  Terv. Kirsti Bäck

 • Hei!

  Edelleenkään en ole saanut tuota sähköpostiosoitetta, johon lähettää tuo käyttäjätunnusanomus.
  Terv.
  K.B.

 • Hei!

  Olen taas yrittänyt päästä sinne puk-koodisivulle, mutta kun pitäisi olla se sähköpostiosoite, johon lähettää. Anteeksi kovasti, että olen niin tyhmä, etten sitä oikeaa osoitetta mistään ohjeistanne löydä. Tuo DNA- kauppakaan ei ole ihan tuossa vieressä, joten taksilla sen koodin hakeminen tulisi mielestäni aika kalliksi. Pyytelen siis edelleenkin, että jotenkin saisin tuon koodin netin kautta.

  Kiittäen
  K.B.

 • Mistä PUK KOODI puhelimeen nopeesti jos ei ole sim kortin pohja levyä.

 • Hei Kirsti!

  Valitettavasti en ymmärrä, mitä sähköpostiosoitetta kaipaat. Kuten kerroin, PUK-koodi on mahdollista saada kolmella tavalla: itsepalvelusta veloituksetta ja 10 euron maksua vastaan puhelimitse asiakaspalvelusta tai DNA Kaupasta. Sähköpostitse PUK-koodia ei voida luovuttaa tietoturvasyistä.

  Kirjautuessasi verkkopankkitunnuksilla Minun palveluni -sivustolle osoitteessa https://minunpalveluni.dna.fi/hallinnoipalvelui..., kysyy palvelu tunnistamisen jälkeen uutta salasanaa, joka sinun tulee itse määrittää. Lisäksi voit syöttää oman sähköpostiosoitteesi, mikäli haluat, että kirjautumistunnukset lähetetään sinulle sähköpostiin, josta ne löydät ne tarvittaessa jatkossa. Sähköpostiosoitteen syöttäminen ei ole välttämätöntä, ja voit jatkaa kirjautumista vain uuden salasanan syöttämällä. Palveluun sisään päästyäsi, löytyy liittymäsi PUK-koodi 'Puhelin ja liittymä' -valikon alta.

  Toivottavasti saat PUK-koodin itsepalvelusta näillä ohjeilla. Mikäli kirjautuminen ei edelleenkään onnistu, voit tarvittaessa olla myös puhelimitse yhteydessä asiakaspalveluumme.

  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Hei Krisse!

  Onko kyse siis prepaid-liittymästä? Rekisteröimättömän prepaid-liittymän PUK-koodi löytyy ainoastaan tuosta aloituspakkauksen SIM-korttiaihiosta. Mikäli prepaid-liittymä on rekisteröity, saat PUK-koodin maksutta Minun palveluni -sivustolta osoitteesta https://minunpalveluni.dna.fi/hallinnoipalvelui... ja 10 euron maksua vastaan asiakaspalvelunumeroomme 044 144 044 soittamalla.

  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Huomenta!
  Teillä menee nyt Kirstit ja Krisset sekaisin:) Niin, vihdoinkin olen päässyt sinne asiakassivulleni, mutta jos nyt sitten ymmärrän oikeen, ei puk-koodipalvelu netin kautta kuulukaan tämän liittymän palveluun. Pitäisi siis lähteä lähimpään liikkeeseenne, joka on kaupungilla, ja huonojalkaisen minun pitäisi mennä taksilla, joka on mielestäni kuhtuutonta, siis kallista. Miksi sitä koodia ei voi lähettää sähköpostiini, kun muihin liittymiin voidaan??? Mikä estä teitä veloittamaan, mitä se nyt maksoikaan soittamalla, puhelinlaskuni yhteydessä?
  Soittaahan en voi, kun ei ole sitä koodia, puhelin ei toimi!!!!

  Terv. Kirsti B.

 • Huomenta!

  Nyt vihdoinkin, kun olen lukenut kaikki pienelläkin präntillä kirjoitetun tekstin sain asiani hoidettua.
  Valitan tuottamaani häiriötä! Puhelin toimii taas.

  Hyvää kesänjatkoa Teille!
  Kirsti B:

 • Hei Kirsti!

  PUK-koodia ei luovuteta sähköpostitse tietoturvasyistä ja tämä on käytäntö kaikkien liittymien kohdalla. Ilmeisesti käytössäsi on DNA Joustava -liittymä, jolloin liittymäsi PUK-koodi löytyy Minun palveluni -sivustolta aiemmin opastamastani kohdasta.

  Kirjauduttuasi sisään tulee sinun valita vasemmasta sivupalkista kohta 'Puhelin ja liittymä' ja klikata oikeaa liittymää. Oikealle avautuu pinkki kuvake, jonka alla olevassa laatikossa lukee käytössäsi oleva liittymätyyppi, liittymäsi puhelinnumero sekä PUK-koodi.

  Mukava kuulla, että asia vihdoin selvisi! PUK-koodin syöttämisen jälkeen sinun tulee vielä syöttää haluamasi uusi PIN-koodi kahteen kertaan ja tämän jälkeen liittymäsi on taas käytettävissä normaalisti.

  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Mistä saan puk-koodin? Puhelimeni meni lukkoon akun loputtua, eikä avaudu pin-koodilla. Olen kirjautunut itsepalveluun, mutta puk-koodia ei ole siellä.
  Minna K.

 • Hei Minna!

  Kuten viestiketjussa on aiemmin kerrottu, löydät DNA-liittymäsi PUK-koodin maksutta itsepalvelusta. DNA Onni- ja DNA Joustava -liittymien osalta koodi löytyy osoitteesta https://minunpalveluni.dna.fi/hallinnoipalvelui... ja DNA Äly- ja DNA Rajaton -liittymien osalta osoitteesta https://palvelu.dna.fi.

  Tarvittaessa PUK-koodi voidaan 10 euron palvelumaksua vastaan luovuttaa myös puhelimitse asiakaspalvelusta tai DNA-liikkeestä.

  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • mistä löydän dna mokkulan puk koodin

 • Hei Ville!

  Puhe- ja dataliittymien PUK-koodit löytyvät Minun palvelustani osoitteesta https://www.dna.fi/minun-palveluni.

 • Luin netist et puk koodin voi saada takaisin ICCID numero sarjan avulla vaikka olisi prepaid kortti.Miksi DNA ei ota palvelua kayttoonsa.Olis todella tarpeellinen

 • Hei!

  Välitämme palautteen asiasta eteenpäin.

 • miten saan ton minun palveluni käyttäjä tunnukset itelleni ko tuossa sanotaan että tunnuksen lähetään puhelimeesi ja mulla on tää puk-koodi tässä nyt???`?

 • Hei!

  Ohessa suora linkki itsepalveluun, josta pääset tilaamaan itsellesi tunnuksen tai salasanan: https://palvelu.dna.fi/login/?next=https%3A//pa...

  Tunnukset ovat aikoinaan tulleet jo myös kertaalleen sähköpostiisi.

 • Minulla tuli käyttöön perjantaina bna-liittymä. Suljin yöksi puhelimen ja syötin kaksi kertaa väärin pin-koodin, joten nyt kysyy puk-koodia. Olen matkoilla, joten sopimuspapereita ei ole mukana. Eikä koodia löytynyt minun palvelusta, kun kirjauduin pankkitunnuksilla palveluun. Liittymä siellä näkyi. Sim-kortissa olevilla koodeilla ei myöskään aukea. Yritin lukea apuja tästä ketjusta, mutta niillä konsteilla ei ollut apuja. Mistä saan nyt sen PUK-koodin?

 • Hei Raija!

  Jos olet juuri päivittänyt liittymää, niin varmistathan että kirjaudut oikeaan DNA Itsepalveluun, eli osoitteessa https://palvelu.dna.fi/login/

  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • Kiitos, puk-koodi löytyi.

 • Hei! Yritin kirjautua oma palvelu liittymään verkkopankkitunnuksillä, mutta sivusto väittää ettei asikkuutta ole, vaikka minulla on onni-liittymä. Mihin otan yhteyttä?

 • Onko liittymä sinun nimissä? Jos on ja pankkitunnuksilla ei pääse, niin pitää ottaa yhteyttä DNA:han https://www.dna.fi/yhteystiedot sillä jokin tieto voi olla tietokannassa vaikka väärin.

 • Kyllä, liittymä on minun nimissäni. Pitääpä olla DNA:han yhteydessä.

 • Hei Satu!

  Onnistuuko Minun palveluni -sivustolle kirjautuminen suoraan osoitteessa https://minunpalveluni.dna.fi/hallinnoipalvelui.... Jos et muista omaa käyttäjätunustasi, on palveluun tosiaan mahdollista kirjautua myös verkkopankkitunnuksilla.

  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Hei! Pikkuveljeni sähläsi puhelimeni kanssa, ja nyt luuri pyytää puk-koodia. En löydä mistään korttia, jossa puk-koodi on. Kyseessä on prepaid-liittymä. Voinko saada saman puhelinnumeron pysymään itselläni, jos menen liikkeeseen hankkimaan uuden liittymän?? Terv. Tomas

 • Hei Tomas!

  Jos liittymää ei ole rekisteröity, ei PUK-koodia ikävä kyllä löydy asiakaspalvelustamme eikä liittymälle ole mahdollista vaihtaa uutta SIM-korttia. Mikäli joudut hankkimaan kokonaan uuden prepaid-aloituspakkauksen, vaihtuu liittymänumero, eikä uota vanhaa numeroa ole enää mahdollista saada käyttöön.

  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Entä jos liitymä ei olisikaan enää prepaid? Voiko tuon numeron sitten saada käyttöön uuteen liittymään?

 • Jos nykyistä prepaid-liittymääsi ei ole rekisteröity, ei samaa numeroa ole mahdollista saada uuteen laskutusliittymäänkään.

  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • hei! sähläsin tos puhelimen kans ja nyt kysyy puk-koodia.
  mistä saisin puk-koodin? liittymä sivuilla luki, että se on liittymä pakkauksessa?? mutta en löydä sitä sieltä.. mikä neuvoksi? saako puk-koodia hankittua dna kaupasta josta ostin puhelimeni?

 • Hei Serafina!

  PUK-koodin saat soittamalla asiakaspalveluumme. Se on nähtävissä myös itsepalvelussa osoitteessa:

  https://www.dna.fi/minun-palveluni josta valitset oikean liittymätyypin

  Mikäli kyseessä on PrePaid liittymä, tulee liitymän olla rekisteröity DNA:lle.

 • Hei!
  Jos omistan Dna prepaidin enkä ole rekisteröinyt numeroani eikä minulla ole tallella 7vuotta sitten saatuja puk-koodeja niin minun ei ilmeisesti ole mahdollista saada älypuhelimiin sopivaa uutta sim-korttia samalla puhelinumerolla?? Eli täytyiskö oikeasti vaihtaa numeroa vai ikuisesti omistaa kivikauden puhelin? 😃

 • Hei Kiisi!

  Prepaid-liittymän SIM-kortti on mahdollista vaihtaa vain, jos kyseinen numero on rekisteröity, eikä rekisteröiminen valitettavasti onnistu ilman aloituspakkauksessa ilmoitettua PUK-koodia.

  Jos siis haluat päivittää puhelimesi nykyaikaan, on ainoa vaihtoehto ikävä kyllä hankkia kokonaan uusi liittymä uudella puhelinnumerolla.

  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Sattuneesta syystä näppäilin vanhasta muistista vanhan sim-kortin tunnuslukua kännykkääni ja nyt se on puk-koodia vailla. Koska minulla on DNA Äly Perusdata-sopimus, tuntuu todella hankalalta saada PUK-koodi itsepalvelusta tai omilta sivuilta.

 • Hei Antsa!

  Itsepalveluun kirjaudutaan osoitteessa:

  https://palvelu.dna.fi/login/?next=/omapro/asia...

  Mikäli olet unohtanut tunnuksesi, pääset kirjautumaan myös verkkopankkitunnuksilla.

 • Mulle kytkytettiin kampanjatarjouksessa mobiililaajakaista myös iPadiin.. Poika naputteli sen lukkoon ja nyt ollaan PUK-koodia vailla. "Minun Palveluni" ei juurikaan asiaa auta, sillä se ilmoittaa vain seuraavaa:

  DNA Veppi 4G
  Liittymänumero:
  PUK-koodi:

  Eli nro ja koodi uupuvat... Mikäs avuksi?

 • Hei Jarno!

  Veppi-liittymien PUK-koodi luovutetaan vain asiakaspalvelusta. Olethan meihin yhteydessä puhelimitse, puh. 044 144 044.

 • Moi!

  Sain puhelimeni tilaan, jossa se nyt kyselee PUK-koodia. Liittymä ei ole nimissäni ja en edes tiedä tarkalleen mikä liittymä se on. Mitä teen?

  Tiina

 • Hei Tiina!

  PUK-koodi voidaan luovuttaa vain liittymän omistajalle, joka saa sen joko maksutta itsepalvelusta tai 10 euron maksua vastaan soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 044 144 044.

  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Hei!

  Onko mitään mahdollisuutta saada puhelinta enää auki kun liittymä ei ole enää käytössä (ei ollut minun nimissäni) ja puhelin on mennyt lukkoon. Oli tarkoitus siirtää yhteystietoluettelo uuteen puhelimeeni (myöskään uusi liittymä ei ole minun nimissäni) mutta ilmeisesti tuo vanha on pyörinyt laukussa sen verran että on nyt sitten lukossa.

 • Hei Mimmi!

  Mikäli liittymä on irtisanottu lopullisesti, niin tällöin sim-kortti on terminoituntu, eikä liittymää ole enää mahdollista ottaa käyttöön valitettavasti.

 • Puk- koodi olisi saatava, puhelin mykkä, kun valitsin virheelliset 3 kertaa Pin- koodin.
  Oma Palvelun salasana hukassa ja puhelimeen ei tekstiviestillä voi lähettää uutta salasanaa.
  Voisitteko auttaa ?

  76- vuotias mies

 • Hei Sakari!

  PUK-koodi on mahdollista saada DNA Minun Palvelusta tai soittamalla asikaspalveluun. Valitettavasti emme toimita sähköpostia sähköisesti tietoturvallisista syistä.

 • Hei
  Minulla on uusi puhelin ja vanha dna super prepaid liittymä joka on rekisteröity ja on tallessa korttikin, jossa lukee pin- ja puk-koodit. Puhelin ei hyväksy puk-koodia. Mistä saan uuden koodin?

 • Hei Katri!

  DNA Super Prepaid -liittymän PIN- ja PUK-koodit löytyvät tuosta aloituspakkauksessa toimitetusta korttiaihiosta (PIN1 ja PUK1). Mikäli korttia ei ole vaihdettu missään vaiheessa, ovat nämä turvakoodit edelleen voimassa ja niiden pitäisi kyllä toimia.

  Jos liittymä on rekisteröity, löytyy tuo PUK-koodi maksutta Minun palveluni -sivustolta osoitteesta https://minunpalveluni.dna.fi/hallinnoipalvelui....

  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Hei en löydä mistään Puk-koodiani. Asiakaspalvelussa ei vastata tarvitsen puhelintani mahd. pian!

 • Hei Anni!

  Kuten tästä viestiketjusta selviää, saat liittymäsi PUK-koodin veloituksetta itsepalvelusta. Tarvittaessa saat koodin myös asiakaspalveluun soittamalla, mutta tällöin kyselystä veloitetaan 10 euron palvelumaksu.
  Huomaathan asiakaspalvelumme palveluajat, esimerkiksi sunnuntaisin asiakaspalvelumme ei ole auki. Asiakaspalveluaikojen ulkopuolella asiakaspalvelumme palvelee rajoitetusti. PUK -koodi on mahdollista saada myös palveluaikojen ulkopuolella.

  Itsepalveluun pääset kirjautumaan osoitteesta https://www.dna.fi/minun-palveluni
  Sivulta sinun tulee valita mikä liittymätyyppi käytössäsi on ja kirjautua sille tarkoitettuun palvelukanavaan.

  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Miten saa Puk koodin prepaid liittymään, jos ei ole rekisteröitynyt ja on ostopakettikortti hukassa ?

 • Jos prepaid -liittymää ei ole rekisteröity, ei PUK -koodia ole mahdollista saada mistään muualta kuin alkuperäisestä paketista. Jos se on siis hukkunut, ei PUK -koodia valitettavasti ole mahdollista saada.

  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • PUK-koodiongelma

  PUK-koodia ei saanut nettipalveusta katkon takia ja automaatti ei tunnistanut numeroa illalla klo 22 maissa. Kokeilin automaatti seuraavan kerran aamulla, automaatti ei edelleen tunnistanut numeroa.

  Soitin asiakaspalveluun ja puk-koodista veloitettaisiin 10 euroa, koska nyt laitteet toimivat ja palveluissa ei ole huoltokatkoa.

  Puhelinasiakaspalvelija oli periksiantamaton ja pyysin hänen nimeään valitusta varten. Mutta kun hän oli jo kerran esittelyt itsensä, niin hän ei toista nimeään.

  Olen todella harmissani DNA:n tavasta hoitaa asioita, silloin kun teidän omat laitteet ja palvelut eivät toimi.

 • Hei Maria!

  Harmillista kuulla, ettei PUK -koodiautomaatti toiminut. Kuten tässä ketjussa neuvotaan, saat PUK -koodin tarvittaessa myös itsepalvelukanavaan kirjautumalla.

  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • mistä saan puk-koodin.

 • Hei Taru!

  Kuten yllä kerrotaan, saat liittymäsi PUK-koodin veloituksetta itsepalvelusta. Itsepalveluun pääset kirjautumaan osoitteesta https://www.dna.fi/minun-palveluni. Sivulta sinun tulee valita mikä liittymätyyppi käytössäsi on ja kirjautua sille tarkoitettuun palvelukanavaan.

  Tarvittaessa saat koodin myös soittamalla asiakaspalveluun numeroon 044 144 044, mutta tällöin kyselystä veloitetaan 10 euron palvelumaksu.

  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Hei,

  minulla on käytössäni työnantajan iPad, ja sim-kortti lukittui. Kannattaako minun jonottaa palvelupuhelimeen, saanko sieltä PUK-koodin, vai kuka sen saa? Liittymän haltija on kaupunki.

  Hanna

 • Hei Hanna!

  Tässä tapauksessa sinun tulisi tosiaan soittaa asiakaspalveluumme. Kaupungin y-tunnuksen alla olevan liittymän PUK-koodin saat soittamalla yritysasiakaspalveluumme numeroon 044 144 099, jos sinut on nimetty liittymän käyttäjäksi. Muussa tapauksessa PUK voidaan luovuttaa vain nimetylle yhteyshenkilölle.

  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Minulla on aikamoinen ongelma. Minulla on prepaid liittymä, ja jostain sysytä unohdin mun PIN-koodin ja en omista PUK koodia. Onko asialle mahdollista tehdä jotain?

 • AH, okei, luin äsken, että ei ole mahdollista saada PUK koodia

 • Miten muokata omia tietoja ? Muokaisin sähköpostiosoitetta. Siitä puuttuu numero 1välistä.

 • Hei Annina!

  Voit laittaa esimerkiksi sähköpostia asiakaspalveluumme, osoitteeseen mobiiliasiakaspalvelu@dna.fi , niin korjaamme tiedot oikeaksi.

 • Minulla on rekisteröity dna-prepaid ja tarvitsisi nyt puk-koodin. Pankkini on Ålandsbanken, jota ei löydy tuossa ehdotetussa minunpalveluni linkissä. Kuitenkin Åb:n tili kelpaa kuitenkin mm. saldoa ladatessa. Joudunko siis maksamaan siis tuon 10 e ja kuinka sen maksan kun ei prepaidilla liene niin paljon tällä hetkellä?

 • Hei e.h.!

  Jos Minun palveluni -kirjautuminen ei onnistu oman pankkisi verkkopankkitunnuksilla, eikä sinulla ole käytössäsi aiemmin luotua DNA Welhon w-alkuista käyttäjätunnusta salasanoineen, saat liittymäsi PUK-koodin valitettavasti vain asiakaspalvelustamme tuota hinnaston mukaista 10 euron veloitusta vastaan. Ennen PUK-koodikyselyä pitäisi siis varmistaa, että liittymällä on riittävästi saldoa, ja ladata liittymää jos saldo on alle tuon 10 e.

  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • apua mun puhelin meni lukkoon kun myyjä kuuli väärin tunnuslukuni. miksi siinä kestää niin hirvittävän kauan ennen kuin voin näppäillä oikean tunnuksen 19 tuntia ja rapiat päälle. hankalaa kun kukaan ei saa mua nyt kiinni

 • Hei Mia!

  Mistä tunnusluvusta nyt on kyse? Onko kyseessä jokin puhelimen oma tunnusluku, esim. numerosarja tai kuviokoodi, jolla puhelimen näytön saa lukittua?

  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • siis toi pinkoodi ja nyt siinä ruudussa lukee joku 18 tuntia ja rapiat päälle milloin voi uudestaan kokeilla

 • Kyse on ilmeisesti siis siinä tapauksessa puhelimen omasta koodista, eikä PIN-koodista. Näinollen emme valitettavasti pysty mitenkään auttamaan tilanteessa.

  Pahoitteluni, että myyjän väärin näppäilemästä koodista on aiheutunut haittaa. Suosittelen jatkossa vain itse avaamaan puhelimen lukituksen, niin koodi menee varmasti oikein.

  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Menin tuonne minun palvelin sivulle ja yritin kirjautua sisään että saisin puk koodin mutta sinne ei voi kirjautua ilman pankkitunnuksia?

 • Hei Topias!

  Palveluun voit kirjautua omilla tunnuksillasi. Et siis välttämättä tarvitse pankkitunnuksia.

  Mikä liittymätyyppi käytössäsi on, eli kumpaan palvelukanavaan olet kirjautumassa?
  DNA Äly- ja Rajaton -liittymät; https://palvelu.dna.fi
  DNA Onni- ja Joustava -liittymät; https://minunpalveluni.dna.fi/hallinnoipalvelui...

  Äly- ja Rajaton -liittymien palvelukanavan kirjautumissivulla on linkit mitä kautta voi tarvittaessa tilata unohtuneen käyttäjätunnuksen ja sen jälkeen salasanan.
  Onni- ja Joustava -liittymien palvelukanavassa pitää tunnistautua verkkopankkitunnuksilla, mikäli on unohtanut esimerkiksi salasanansa.

  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • puck koodi hukassa

 • Hei Eero!

  Saat DNA-liittymäsi PUK-koodin joko asiakaspalvelustamme tai itsepalvelusta kuten tässä viestiketjussa onkin jo tuotu ilmi.

 • Apua , puhelin oli korjauksessa 1v sitten ja sen jälkeen ei ole suljettu, Pin nähtävästi siellä vaihdettu , enkä tiedä siis sitä. Nyt missä lie PUK koodi . Tarvin sen IHAN HETI-
  PUH XXXXXXXXX JA SUPER ÄLY PUHEPAKETTI.

  EDIT 7.3.2015 / Piilotettu puhelinnumero / DNA Welho Lotta

 • Hei Seija,

  PIN-koodi koskee SIM-korttia, eikä puhelimen huollossa vaihdeta PIN-koodia. Jos SIM-kortti on vaihdettu jossain vaiheessa, on PIN-koodi oletuksena 1234.

  Voit tarkistaa PUK-koodin maksutta Itsepalvelun kautta. Jos olet unohtanut käyttäjätunnuksen ja salasanan, voit lähettää ne itsellesi kirjautumissivun kautta. Halutessasi voit kirjautua palveluun myös verkkopankkitunnuksillasi.

  https://palvelu.dna.fi/login/?next=/omapro/asia...

 • siis on unahtanut käyttäjätunnukseni sekä salasanani niin talasin uuden käyttäjätunnuksen, mut kun tilaan uus salasana, sitä lähetetään johonkin puhelinnumerooon. siis mihin pehelinnumeroon salasana lähetetään? jos uus salasana tulee oma-puhelinnumeroon niin mun liittymä on lukittu, en saa avata sen kun on unahtanut sen pin-koodi sekä puk-koodi..
  enkä pääsen pankkitunnnuksilla.
  voisiko saada uus salasana sähköpostiin?

 • Hei Hamid!

  Salasana itsepalveluun lähetetään tietoturvasyistä tekstiviestillä, tätä ei valitettavasti ole mahdollista saada sähköpostiin. Voit kuitenkin kirjautua palveluun verkkopankkitunnuksilla ja saat PUK -koodin tätä kautta.

  DNA Joustava-, DNA Onni- ja DNA Liikkuva laajakaista -liittymiä pääset hallinnoimaan osoitteessa https://minunpalveluni.dna.fi/hallinnoipalvelui.... PUK-koodi löytyy kohdasta Puhelin ja liittymä.

  DNA Äly- sekä DNA Veppi -liittymiä hallinnoidaan osoitteessa https://palvelu.dna.fi/. PUK-koodi löytyy kohdasta Omat tiedot -> Liittymän tiedot.

  Kyseisiin palveluihin on eri käyttäjätunnukset, joten varmistathan että kirjaudut oikealle sivulle.

  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • Pöydälleni kaadettiin kasa valvontalaitteissa käytettyjä SIM-kortteja. Ne pitäisi nyt saada oikeisiin toimipisteisiinsä.
  Korteista ei ole tiedossa omistajia eikä puhelinnumeroita eikä edes sitä, mitkä on jo lopetettu.
  Jos pistän kortit puhelimeen, moni niistä pyytää PUK-koodia.
  Käyttäjillä on useita SIM-kortteja valvonta-laitteissaan, joten laskujenkaan perusteella ei saa mitään selville.
  Korteista kyllä näkee niihin painetun numerosarjan. Miten asiassa pääsisi eteenpäin ?

 • Hei Pasi!

  Sim-kortin sarjanumeron perusteella on mahdollista selvittää mihin liittymänumeroon se kuuluu. Olethan siis yhteydessä asiakaspalveluumme tai mikäli mahdollista (olet näiden liittymien omistaja), tarkistat itsepalvelusta mikä sim-kortti kuuluu millekkin liittymälle.

  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Yritin lähettää sähköisen pyynnön 'yhteystiedot' -sivun kautta. Se aukaisee erillisen ikkunan, mutta ei anna kuittausta 'lähetä' -painikkeen painamisen jälkeen. Toivottavasti viesti meni perille.

 • Puhelin pyytää PUK-koodia, jonka ilmeisesti saa omilta sivuilta. En muista salasanaani palveluun ja pyysin uuden, mutta se lähetetään tekstiviestillä puhelimeen. Luonnollisestikaan en pysty vastaanottamaan tätä viestiä. Että mitä nyt?

 • Hei Päivi!

  Jos et pääse kirjautumaan itsepalveluun verkkopankkitunnuksillasi, jää ainoaksi keinoksi PUK-koodin saamiseen soittaa asiakaspalveluumme numeroon 044 144 044 tai käydä paikan päällä DNA Kaupassa. PUK-koodi löytyy itsepalvelusta maksutta, mutta muuta kautta sen luovuttamisesta veloitetaan hinnaston mukainen 10 euroa.

  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Yritin tunnistautua neljä kertaa ja vaihtaa salasanaa (kahdelta koneelta). Mutta aina kun alan kirjoittamaan uutta salasanaa, kenttä herjaa että salasana ei kelpaa, tarkista säännöt. Ja teksti ilmestyy siis sen jälkeen kun olen saanut kaksi kirjainta kirjoitettua kenttään enkä ole painanut mitään nappia. Enkä todellakaan maksa 10 euroa sen vuoksi, että teidän systeemit ei toimi.

 • Hei Päivi!

  Sivu herjaa virheellistä salasanaa, kunnes syöttämäsi salasana on vaatimusten mukainen. Kirjoita vain tuo ohjeen mukainen salasana loppuun asti ja vahvista tämä vielä kirjoittamalla se uudelleen, niin saat salasanan vaihdettua. 😀

  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Ei onnistu. Kokeilin kirjoittaa jo monta kertaa eri salasanoja, mutta ei onnistu.

 • Olihan salasana varmasti vaatimusten mukainen? Tässä vielä kertauksena vaatimukset;

  Uuden salasanan tulee olla seuraavien sääntöjen mukainen:

  • Pituus 7-16 merkkiä
  • Sisältää vähintään kaksi pientä sekä kaksi isoa kirjainta
  • Sisältää vähintään kaksi numeroa ja yhden erikoismerkin (esim. !, @ tai ?)
  • Uuden salasanan pitää olla eri kuin vanha salasana

  ESIMERKKI vaatimusten täyttävästä salasanasta; SALAsana12!

  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Hei!
  Yritän saada PUK koodini. Kun kirjaudun pankitunnukselle tulee ilmoitus Vaihda salasanasi. Kun kirjoitan mikä tahansa ensimmäisen merkin tulee heti että salasana ei kelpaa. Siis ei pysty vaihtamaan salasanaa.

 • Hei Krister! Palvelu ilmoittaa niin kauan ettei salasana kelpaa, kunnes salasana on vaatimusten mukainen. Jos kenttään on siis kirjoitettu vain yksi kirjain tai merkki, ei se vielä täytä salasanan vaatimuksia.

  Kirjoita siis vaatimusten mukainen salasana loppuun, jolloin palvelu ilmoittaa että salasana on hyväksytty.

  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Tablettini 4g-liittymä kyselee puk-koodia ja minunpalaveluni-sivuilla ei liittymän kohdalla ole mitään mainintaa puk-koodista (liittymä on laajakaistaliittymän kylkiäinen). Tarvitseeko täten maksaa se 10€ puk-koodin kyselystä kun sitä ei missään ole muuten saatavilla?

 • Hei Mikael!

  Jos kyseessä on ns. tuplakaista, kiinteän laajakaistan yhteydessä tilattu liittymä, ei tämän PUK -koodia valitettavasti löydy itsepalvelun kautta. Näiden liittymien PUK -koodin tiedustelu asiakaspalvelusta on maksutonta, koodia ei myöskään löydy p.044 144 044 numeron PUK -koodiautomaatista.

  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • Tämä kommentti siirettiin erilliseen viestiin._

 • Moi!
  Unohdin Nokia Lumia 900 kännykkäni salasanan ja aina kun yritän uudestaan muistaa salasanan, kännykkä pyytää yrittää uudestaan ja aika tuplaantuu. Se ei kysy puk koodia, ainoastaan että "yritä uudestaan". Mitä siis teen? Puk - koodini kuitenkin löytyy itsepalvelu tiedoistani.

 • Hei Viivi! Jos kyse on puhelimen omasta salasanasta, eikä PIN- ja PUK -koodista, emme osaa auttaa asiassa.

  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Hei!
  Mulla on melko uusi DNA Welho veppiliittymä. nyt onnistuin tablettini lukitsemaan ja tarvitsen puk-koodin. Vaikka kirjaudun DNA itsepalveluun, näen siellä tietoni, mutta kone väittää ettei ole aktiivisia liittymiä. Eikä siellä ole mitään PUK-koodi kenttää josta sen saisi.

  En ole saanut sähköpostiini mitään tilausvahvistusta erikseen vaan sain liikkeestä tilausvahvistuksen mukaan. Siinä ei ole mainittu tilausnumeroa, jolla voisin ilmeisesti aktivoida liittymän.

  Miksi tämän systeemin pitää olla näin vaikea? :-(

 • Kyseessä siis tuplakaista liittymä.

 • Hei Ritu!

  Valitettavasti DNA Tuplakaista -liittymiin kuuluvien liittymien PUK -koodia ei ole toistaiseksi saatu itsepalveluun. Tuplakaista -liittymien PUK -koodin tiedustelu asiakaspalvelusta p.044 144 044 on näissä tapauksissa maksutonta.

  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • Onko enään internetissä huonompaa palvelua kuin DNA:n Omat sivut?! Mitään ei löydy ja mitään siellä ei voi tehdä. Ai niin, siis muuta kuin maksaa laskut (tottakai) ja spämmäys mainoksissa tottakai toimii myös loistavasti. Minkä ihmeen takia Tuplakaistan PUK-koodia siellä ei ole? Tälle on varmaan hyvä syy? Muuta kuin osaamattomuus ja saamattomuus.

 • MITEN omistaja voi minnekään soittaa, kun ainoa puhelin on lukossa?
  Miksi puk-koodia ei ole missään palvelussa, vaikka siin luvataan?

 • Hei J-P ja Rihanna!

  Tuplakaistan SIM-kortin PUK-koodia ei valitettavasti löydy vielä tällä hetkellä Minun Palveluni kautta. Välitän palautteenne eteenpäin, jotta se voidaan ottaa huomioon palvelun kehityksessä.

 • Ohjeet PUK-koodin saamiseksi löydät TÄÄLTÄ.

  DNA-liittymäsi PUK-koodin löydät maksutta itsepalvelusta, jonne pääset kirjautumaan osoitteessa https://www.dna.fi/minun-palveluni valitsemalla oikean liittymätyypin.

  • DNA Äly- ja DNA Rajaton -liittymien PUK-koodi löytyy DNA Itsepalvelusta kun klikkaat Liittymät-linkkiä ja valitset oikean liittymän. PUK-koodi on lueteltuna muiden liittymätietojen alla kohdassa PUK1.

  • DNA Joustava- ja DNA Onni -liittymien PUK-koodin pääset tarkistamaan Minun palveluni -sivustolta. PUK-koodi löytyy Tuotteeni-kohdasta oikean liittymän valitsemalla. PUK-koodi näkyy suoraan pinkin liittymäkortti-ikonin alla, jossa on myös lueteltuna liittymätyyppi ja liittymän puhelinnumero.

  Saat PUK-koodin myös soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 044 144 044 tai käymällä DNA Kaupassa tai jälleenmyyjän luona. Lähimmän liikkeen löydät osoitteesta www.dnakauppa.fi.

  Huomaathan, että itsepalvelusta saat PUK-koodin maksutta, mutta asiakaspalvelussa tai liikkeessä asioidessa veloitetaan hinnaston mukainen 10 euron palvelumaksu.

  DNA Ida S palveluasiantuntija
Viestin kommentointi on suljettu.