Puk-koodi

Moi!
Ovatko puk-koodit ns. kertakäyttökamaa? Poikani on taaaaas onnistunut lukitsemaan sim-korttinsa ja pukit ovat jo kertaalleen käytetty. Pitääkö tässä tapauksessa jostain hankkia uudet koodit? Jos näin, niin mistä? 😀

T. Johanna
Johanna Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Johanna!

PUK-koodi on SIM-korttiin sidottu ja koodi pysyy aina samana, ohjeet koodin löytämiseksi saat täältä: https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/puk-koodi-127/
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Kyseessä on rekattu prepaid. Olen jo yrittänyt ”Minun palvelussa” olevaa puk1 koodia, eikä toimi.
    Johanna
  • Kokeile sitten napata puhelimesta virrat pois hetkeksi ja sitten syöttää koodin uudelleen, huomioithan tosin että jos koodin antaa 10 kertaa väärin muuttuu koko kortti käyttökelvottomaksi eli tuota ei kannata loputtomiin kokeilla.

Korttia olisi myös hyvä käyttää toisessa puhelimessa ja testata toimiiko tuo
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Mitäs pitäisi tehdä kun kortti päätti ottaa omaa lomaa ja pyytää nyt puk1 koodia ilman että olisin siihen mitään väärin laittanut, taskusta otin pois ja pyysi puk1 koodia. Mitäs nyt??
    Miro
  • Syötä silloin puhelimeen SIM kortin PUK1 -koodi: https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/puk-koodi-127/
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Ongelmana on se että puk1 koodia ei löydy ja kännykällä ei tietenkään kirjautumaan pääse.
    Miro
  • Asiakaspalvelun numerossa p.044 144 044 toimii myös PUK-koodiautomaatti ja koodin saa myös asiakaspalvelun kautta hinnaston mukaisella 10e maksulla.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Tässäpä myös pulma, kun halutaan että soitetaan asiakaspalveluun kun ei puk koodia löydy, mites tässä pitäisi soittaa?
    Miro
  • Saat PUK-koodin kirjautumalla DNA Minun palveluni -sivustolle (Voit luoda DNA Tunnuksen verkkopankkitunnuksillasi) tai asiakaspalvelun numerosta p.044 144 044.

Kirjallisena tai tätä kautta emme koodia voi antaa joten jos sinulla ei ole toimivaa nettiyhteyttä tai puhelinliittymää niin sinun tarvitsee lainata puhelinta.