PUK koodin kysely

Hei!

Mistä saa PUK-koodin ilmaiseksi kaikkina niinä aikoina, joina MinunDNA- palvelu on poissa käytöstä?

Terveisin,
Asikas

Kommentit

• Moikka!

Asiakaspalvelun numerossa p.044 144 044 toimii myös PUK-koodiautomaatti (Valinnat 1 = suomenkielinen palvelu, 1 = matkapuhelinasiat, 1 = PUK-koodi kysely)
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Hei.
    Eipä tässä paljon soitella kun painelin vahingossa väärät pin-koodit kun harvoin puhelimen sammutan. En myöskään pääse kirjautumaan omapalveluun kun en muista tunnuslukuja, eikä uudelleen kirjautumisessa kelpuutettu s.postiosoitettani.
    Mitäs nyt ? Kysyy Eija

Eija
  • Mikäli sinulla on vaihtunut sähköpostiosoite sen jälkeen kun olet rekisteröinyt tunnukset, niin siinä tapauksessa sähköpostiosoite pitää päivittää Minun palveluni tunnukselle. Tämä onnistuu ikävä kyllä ainoastaan myös vain puhelimitse.

Olisiko sinulla mahdollisuutta esim. lainata puhelinta jolla voisit olla yhteydessä asiakaspalveluumme?
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Hei.
    Ei ole toista puhelinta nyt lähettyvillä. Mielestäni s.postiosoitteeni on ollut aina sama.
    T. Eija
    Eija
  • Löydät PUK-koodin myös Oma DNA -sovelluksesta, mutta tarvitset myös tänne kirjautumiseen DNA Tunnuksesi. Jos et saa DNA Tunnuksen salasanaa palautettua, etkä saa lainattua toista puhelinta, jolla voisit soittaa asiakaspalveluun, saat PUK-koodin tarvittaessa myös käymällä paikan päällä DNA Kaupassa.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Koko yö meni vituiiksi puk koodin takia vaikka yritin pankki tunnuksilla Oma dnahan
    Kari
  • Kuinka pääset minun dnahan jos et ole ikään käynyt etkä tiedä salasanaa
    Kari
  • Kaikki pelitänyt täydellisesti kunnes uusi puhelin alkoi imemään sisuksiinsa kaikkien laitteiden tietoja asia korjaantui rajauksella mutta olis mukava joskus käydä katsomassa omia juttuja siellä oma dnaasa
    Kari
  • Tarkistan vielä: meni puhelin lukkoon ja soitin toisella puhelimella siihen puk-automaattiin. Onko se maksuton, vai tuleeko jotain laskua liittymään, jolla soitin?
    Anna
  • puk koodia en tiedä mitä teen olen unohtannut puk koodin

Kimmo järvinen
  • PUK-koodin saat Minun Palvelusta (0e), soittamalla asiakaspalveluumme 044 144 044 (palveluhinnaston mukainen 10e maksu seuraavassa laskussa) tai käymällä DNA Kaupassa (palveluhinnaston mukainen 10e maksu seuraavassa laskussa).
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • puk. koodi xxxxx
    Aimo