PUK KOODIN TARVITSEN

EN PYSTY SOITTAMAAN TAI TUNNISTAUTUMAAN MINNEKKÄÄN ILMAN PUHELINTA.OMISTAN SAMSUNG GALAXY  A52s 5geen
PAULA VOUTILAINEN

Kommentit

• Voit tarkistaa puhelinliittymäsi tai liikkuvan laajakaistan PUK-koodin veloituksetta kirjautumalla DNA:n sivuille. Löydät PUK-koodin liittymäsi tiedoista.

https://www.dna.fi/tuki-puhelinliittymat/puk-koodi

Kimmo
  • Moi,,en pysty kirjautumaan sivuille kun puhelimessa on ID sovellus,eli mitä voin tehdä kuo pankkitunnukset tarvii olla ja ne on puhelimessa joka jumissa,,,,,,,saako koodit muutakautta

PAULA VOUTILAINEN
  • Puhelimen numero *** PUK koodi on hukassa
    Ensio Kaustinen
  • Miksi ihmiset eivät ymmärrä, että tämä on JULKINEN keskustelupalsta ja tätä kautta EI saa henkilökohtaista palvelua. Ja tänne EI kannata jättää mitään tietoa, EI edes puhelinnumeroa. Kirjaudu Minun palveluun ja katso sieltä PUK koodi, se löytyy sieltä.
    mie