Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

Puutteet DNA TV:n ohjelmaoppaassa

DNA TV:n ohjelmaoppaasta puuttuvat useiden kanavien tiedot jo ensi perjantain 27/10 kohdalta, lauantaista alkaen kaikki tiedot. Ohjelmien ennakkotallennusta varten olisi suotavaa, että tiedot olisivat ajoissa nähtävillä, kuten aikaisemminkin. Toivottavasti korjaatte asian piakkoin.

Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.