Radio Helsinki

Terve, taajuus 104 on todella heikkolaatuinen kaapelissa kun yritän radiota kuunnella. Vika teillä vai Radio Helsingillä?
Rautajalka Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Rautajalka,

Kaapeliverkon kautta kulkevassa radiotaajuudessa on havaittu häiriötä. Ongelma ilmenee niin, että taajuus särisee tai kohisee. Vikaa on havaittu pääkaupunkiseudulla, kaapeliverkon FM-signaalissa. Vika koskee ainakin Jouluradiota (100,50 Mhz) sekä YLE Radio 1:stä (92,30 Mhz).

Vikaa korjataan parhaillaan, pahoittelut häiriöstä aiheutuvasta harmista.
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Itselläni samaa homma,milloin milläkin radiokanavalla.
    Välillä kuuluuu hyvin,sitten alkaa häiriöitä ilmaantumaan.
    Sihinää,suhinaa rahinaa,ym,ym...
    Tätä on jatkunut ainaskin viikonpäivät.
    Näyttää jatkuvan edelleenkin.

Tombstone
  • Tämä vika on vieläkin olemassa.
    Onko mitään tehty asian korjaamikseksi.
    Useita FM taajuuden radiokanavia DNA kaapeliverkossa kuuluu miten sattuu.
    Kohinaa,rahinaa,ritinää,rätinää,sihinää,suhinaa..
    Tätä on jatkunut viikkotolkulla.
    TV kanavat näkyvät hyvin.

Tombstone