Radio Helsinki

Terve, taajuus 104 on todella heikkolaatuinen kaapelissa kun yritän radiota kuunnella. Vika teillä vai Radio Helsingillä?

Kommentit

 • Hei Rautajalka,

  Kaapeliverkon kautta kulkevassa radiotaajuudessa on havaittu häiriötä. Ongelma ilmenee niin, että taajuus särisee tai kohisee. Vikaa on havaittu pääkaupunkiseudulla, kaapeliverkon FM-signaalissa. Vika koskee ainakin Jouluradiota (100,50 Mhz) sekä YLE Radio 1:stä (92,30 Mhz).

  Vikaa korjataan parhaillaan, pahoittelut häiriöstä aiheutuvasta harmista.
  DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
 • Itselläni samaa homma,milloin milläkin radiokanavalla.
  Välillä kuuluuu hyvin,sitten alkaa häiriöitä ilmaantumaan.
  Sihinää,suhinaa rahinaa,ym,ym...
  Tätä on jatkunut ainaskin viikonpäivät.
  Näyttää jatkuvan edelleenkin. • Tämä vika on vieläkin olemassa.
  Onko mitään tehty asian korjaamikseksi.
  Useita FM taajuuden radiokanavia DNA kaapeliverkossa kuuluu miten sattuu.
  Kohinaa,rahinaa,ritinää,rätinää,sihinää,suhinaa..
  Tätä on jatkunut viikkotolkulla.
  TV kanavat näkyvät hyvin.

 • Kaikesta päätellen DNA:n ihmiset eivät juuri seuraa tätä palstaa, koska mitään tilanteen korjaamiseksi ei ole tehty. RH:n uusi FM-taajuus on ollut käytössä jo kolmatta päivää, mutta Helsingissä DNA:n kaapelitaajuus 104,00 Mhz on yhä pelkkää kohinaa.
  Jeppe Jeesus
 • Tarkennus edelliseen. DNA:n taajuus 104,00 Mhz ei enää edes kohise.
  Jeppe Jeesus
 • RH kuuluu netin kautta normaalisti, mutta kelloradioon viritetty kanavalle DNA:n kaapelissa annettu taajuus 104,00 Mhz on Helsingin Arabianrannassa neljättä päivää mykkä. DNA:n liittymätarjoukset taitaa jatkossakin olla hyvä jättää huomiotta, kun lafkan toimintakulttuurikin näköjään on mitä on.
  Jeppe Jeesus
 • Osaan radiotaajuuksista on tullut vuoden vaihteessa muutoksia ja näitä ei ole vielä päivitetty sivuillemme (https://www.dna.fi/tuki-dnatv#kanavalistat). Pyrimme saamaan tiedot ajantasalle ja mahdolliset ongelmat uusien taajuuksien kanssa kuntoon mahdollisimman pian. Pahoittelut aiheutuvasta haitasta!
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Jepulis. Oheisessa listassa RH:n taajuus DNA:n verkossa on yhä tuttu 104,00 Mhz, mutta mitään ei edelleenkään radiosta kuulu. Kaikesta päätellen vika on vain DNA:n, joka ei vielä(kään) ole reagoinut RH:n analogisen FM-taajuuden muuttumiseen.
  Jeppe Jeesus

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.