Radio Helsinki

Terve, taajuus 104 on todella heikkolaatuinen kaapelissa kun yritän radiota kuunnella. Vika teillä vai Radio Helsingillä?

Kommentit

• Hei Rautajalka,

Kaapeliverkon kautta kulkevassa radiotaajuudessa on havaittu häiriötä. Ongelma ilmenee niin, että taajuus särisee tai kohisee. Vikaa on havaittu pääkaupunkiseudulla, kaapeliverkon FM-signaalissa. Vika koskee ainakin Jouluradiota (100,50 Mhz) sekä YLE Radio 1:stä (92,30 Mhz).

Vikaa korjataan parhaillaan, pahoittelut häiriöstä aiheutuvasta harmista.
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Itselläni samaa homma,milloin milläkin radiokanavalla.
    Välillä kuuluuu hyvin,sitten alkaa häiriöitä ilmaantumaan.
    Sihinää,suhinaa rahinaa,ym,ym...
    Tätä on jatkunut ainaskin viikonpäivät.
    Näyttää jatkuvan edelleenkin.

• Tämä vika on vieläkin olemassa.
    Onko mitään tehty asian korjaamikseksi.
    Useita FM taajuuden radiokanavia DNA kaapeliverkossa kuuluu miten sattuu.
    Kohinaa,rahinaa,ritinää,rätinää,sihinää,suhinaa..
    Tätä on jatkunut viikkotolkulla.
    TV kanavat näkyvät hyvin.

• Kaikesta päätellen DNA:n ihmiset eivät juuri seuraa tätä palstaa, koska mitään tilanteen korjaamiseksi ei ole tehty. RH:n uusi FM-taajuus on ollut käytössä jo kolmatta päivää, mutta Helsingissä DNA:n kaapelitaajuus 104,00 Mhz on yhä pelkkää kohinaa.
    Jeppe Jeesus
  • Tarkennus edelliseen. DNA:n taajuus 104,00 Mhz ei enää edes kohise.
    Jeppe Jeesus
  • RH kuuluu netin kautta normaalisti, mutta kelloradioon viritetty kanavalle DNA:n kaapelissa annettu taajuus 104,00 Mhz on Helsingin Arabianrannassa neljättä päivää mykkä. DNA:n liittymätarjoukset taitaa jatkossakin olla hyvä jättää huomiotta, kun lafkan toimintakulttuurikin näköjään on mitä on.
    Jeppe Jeesus
  • Osaan radiotaajuuksista on tullut vuoden vaihteessa muutoksia ja näitä ei ole vielä päivitetty sivuillemme (https://www.dna.fi/tuki-dnatv#kanavalistat). Pyrimme saamaan tiedot ajantasalle ja mahdolliset ongelmat uusien taajuuksien kanssa kuntoon mahdollisimman pian. Pahoittelut aiheutuvasta haitasta!
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Jepulis. Oheisessa listassa RH:n taajuus DNA:n verkossa on yhä tuttu 104,00 Mhz, mutta mitään ei edelleenkään radiosta kuulu. Kaikesta päätellen vika on vain DNA:n, joka ei vielä(kään) ole reagoinut RH:n analogisen FM-taajuuden muuttumiseen.
    Jeppe Jeesus