Raisio Tv lopettanut?

Ei näy kanavaa enään vaan lukee service not available.

Kommentit

• Löytyi oheinen uutinen liittyen Raisiokanavaan...
    https://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/1074211884/Raisiokanavan+toiminta+uhkaa+loppua+elokuussa

Toiminta ilmeisesti lopetettiin koska kanavan muuttaminen digitaaliseksi ja jakelu digitaalisena olisi tullut liian kalliiksi
    Raision kaupungille.

Hieman tuossa hakukoneella katselin että, suurin osa näistä paikallisista kanavista lähes kaikki ilmeisesti lopettaneet toimintansa mahdollisesti joitain poikkeuksia lukuunottamatta.
    Molli-Ais
  • Onko tuo välitetty kaapelissa analogisena kanavana?
    PW
  • Ei kai analogisia kanavia ole enää missään muualla paitsi VHS-nauhurin rf-modulaattorissa. 😃 Vai onko sittenkin?
    Jari
  • Yllä olevassa linkissä väitettiin syyksi kanavan lopettamisen "Raisio-kanava uhkaa vaieta, koska viime syksynä tehdyn budjettipäätöksen mukaisesti kaupungin käytössä olevaan kaapelikanavaan ei ole hankittu digitalisoinnin edellyttämää laitteistoa."
    Mitähän laitteistoa pitäisi digitalisoinnin takia hankkia?
    PW
  • Hyvä kysymys. Voisiko olla niin, että lähetyspäähän ohjelmaa välittävän kaapelitelevisio-operaattorin suuntaan  olisi tarvinnut päivittää uudempaa tekniikkaa?  Kenties ohjelmatuotanto laitteistoakin olisi ollut tarvetta päivittää uudempaan?

Raisio-Kanavan lähetykset on oletettavasti päättyneet jo useampi vuosi sitten. Mutta näin jälkiviisaana voisi pohtia olisiko tuollaista laiteistoa ollut mahdollisuus vaikka edullisesti vuokrata? Tietysti tähän päivään mennessä on saattaneet hinnat laskea kun kaikki
    perustuu digitaaliseen ohjelmatuotantoon ja lähetykseen jo lähtökohtaisesti. Aiemmin vielä oli rinnakkain molempia.

Paikallistelevisio kanavia ilmateitse kuin kaapeli-tv:n kautta ohjelmistoa lähettäviä on ollut useampia mutta vähitellen yksi kerrallaan kaikki lopettaneet toimintansa. Rahoitus ei varmasti vähäisempänä vaikuttanut tähän kehitykseen.

Ilmeisesti ruotsinkieliset tai kaksikieliset När-TV ja KristiinankaupunginTV on ainoat paikalliskanavat jotka edelleen lähettää lähetyksiä?
    Hktp
  • Tulipa tartuttua sanaan. Mitän sanalla digitalisointi nykyisin tarkoitetaan. Siitä puhtaan tietotekniikan yhteydessä ja tietotekniikka ei tietääkseni ole koskaan ollut analoogista.
    Vai tarkoitetaanko sillä sitä, että yritykset pyrkivät palvelunsa automatisoimaan niin pitkälle kuin mahdollista?
    PW
  • Ei nyt taidettu saada PW:lle Raisio-kanavaa näkyviin. Paikalliskanavia löytynee enää muutamia alueellisia ruotsinkielisiä.
    Altivoo
  • Ei se Raisio TV ole koskaan näkynyt pääkaupunkiseudulla. Altivoo kjatso kenelle kuittailet!