Raisiossa kännyliittymät ei toimi (puhelin ja nettiyhteys poissa)

1.6.2021 klo 8.00-9.00 ainakin yhteydet poissa kännyliittymissä...

Kommentit

• Hei Esa, alueelta ei ainakaan ole yleistä vikailmoitusta, enkä näe tukiasemista automaattisia häiriöilmoituksia.

Jos puhelimen uudelleenkäynnistys ei korjaa tilannetta, pyytäisin sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluun soittamalla p.044 144 044 (ma-pe klo 8-18, la 9-16:30) tai puhelimen sovelluskaupasta löytyvän Oma DNA -sovelluksen viestien kautta.