Raisiossa kännyliittymät ei toimi (puhelin ja nettiyhteys poissa)

1.6.2021 klo 8.00-9.00 ainakin yhteydet poissa kännyliittymissä...
Esa Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Esa, alueelta ei ainakaan ole yleistä vikailmoitusta, enkä näe tukiasemista automaattisia häiriöilmoituksia.

Jos puhelimen uudelleenkäynnistys ei korjaa tilannetta, pyytäisin sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluun soittamalla p.044 144 044 (ma-pe klo 8-18, la 9-16:30) tai puhelimen sovelluskaupasta löytyvän Oma DNA -sovelluksen viestien kautta.
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Taka-Töölössä laajakaista ei toimi; ei toiminut viimeviikonloppuna ja maanantaina (6.12). Tiistaina alkoi toimimaan kunnes taas 9.12 ei enää toiminut ei toimi edelleen. Vikailmoitusnumeroon yritetty soittaa puoli tuntia eikä kukaan vastaa.
    Timo
  • Hei Timo!

Asiaa päästään vikanumerossa selvittämään parhaiten tarkemmin, pahoittelut mikäli joudut jonottelemaan.

DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija