Siirry uusimpaan kommenttiin

Rajaton Prepaid eri hinnat eri SIM korteilla, miksi?

Olen hieman hämilläni näistä liittymistä, koska toisella SIM kortilla näyttää Rajaton prepaid (30 vrk) 4G maksavan 24.90eur, ja toisella 27eur (jos lataan netissä). Miksi eri hinta? Tässä mitä ostin:
SIM 1: Super prepaid 4G. Latasin heti Tehonetin 30vrk.
SIM 2: Rajaton Prepaid 4G. En ladannut mitään, ainoastaan mukana tuleva 5eur soitto saldo.

Jos menen netistä lataamaan rajatonta prepaid 30vrk, niin SIM 1 antaa sen 24.90 eurolla. Mutta jos menen lataamaan samaa SIM 2 lla niin se antaa hinnaksi 27 eur. Mistä tämä ero johtuu? Onko se koska eka on Super? Vai on onko tuo 27 eur siksi koska se on eka lataus? Pitääkö minun siis vaihtaa tuo SIM 2 myös että on Super?

Jos haluan Rajattoman prepaid 4G n (rajaton 100meg internet, rajattomat soitot/textit) niin mikä on minulle halvin? tuleeko minun ottaa "Super Prepaid 4G"? Mikä on ero Super prepaid ja Rajaton prepaid välillä?

Kiitos

Kommentit

  • Moikka! Tässä on kaksi eri liittymätyyppiä, toinen on DNA Super Prepaid ja toinen on DNA Rajaton Prepaid. Näiden eroihin voit tutustua osoitteessa https://www.dna.fi/prepaid-liittymat

    DNA Rajaton Prepaidissa on kiinteä vuorokausihinta 0,89 € (26,70 €/30 päivää), ja tämä sisältää rajattomasti normaalihintaisia kotimaan ja EU/ETA-alueen verkkovierailupuheluita ja -tekstiviestejä sekä rajattoman netin kotimaassa. Päiväkohtainen veloitus vähennetään saldosta joka päivä riippumatta liittymän käytöstä.

    DNA Super Prepaid sen sijaan on käytön mukaan veloitettava liittymä, jossa käyttö veloitetaan liittymän saldolta, ellei liittymälle ole aktivoituna erikseen mitään pakettia. Paketteja on erilaisia, esim. Rajaton 30 vrk (100 Mbit/s) - 24,90 € johon kuuluu rajattomat puhelut, tekstarit ja netti tai sitten tuo mainitsemasi Tehonetti 30 vrk (100 Mbit/s) - 19,90€ joka sisältää vain rajattoman netin, puhelut ja viestit veloitetaan sitten liittymän saldolta.
    DNA Ida T palveluasiantuntija

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.